Γαμπρός ο Σίμος στο πλευρό καλλονής φωτογράφου

❱❱ Στην Εύβοια ο γάμος του Κεδίκογλου με τη δυναμική Ελισάβετ ΚατσαμάκηΑπό την
ΑΝΝΑ ΤΣΙΑΛΤΑ

Ο Σίμος Κεδίκογλου ετοιμάζεται να ντυθεί γαμπρός. Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες της «Espresso», ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας έκανε πρόταση γάμου στην πανέμορφη φωτογράφο Ελισάβετ Κατσαμάκη και θα ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας τον Ιούνιο.

Το ρομαντικό ειδύλλιο του ζευγαριού αποκαλύφθηκε πριν από λίγο καιρό, όταν οι δυο τους ταξίδεψαν μαζί στην Οδησσό με αφορμή τους εορτασμούς της ελληνικής κοινότητας της ουκρανικής πόλης για την επέτειο της 25ης Μαρτίου.

Οπως μας μετέφερε αξιόπιστη πηγή, το γαμήλιο μυστήριο θα τελεστεί στον αγαπημένο τόπο του γνωστού πολιτικού, που δεν είναι άλλος από την Εύβοια, την εκλογική του περιφέρεια δηλαδή. Περισσότερες λεπτομέρειες για τη χαρμόσυνη είδηση δεν έχουν διαρρεύσει μέχρι στιγμής. Αλλωστε, τόσο ο Σίμος Κεδίκογλου όσο και η Ελισάβετ Κατσαμάκη είναι χαμηλών τόνων άνθρωποι και δεν επιθυμούν να απασχολούν τη δημοσιότητα με θέματα που αφορούν την προσωπική τους ζωή.

Ποια είναι η μελαχρινή καλλονή που κατάφερε να «κλέψει» την καρδιά του γοητευτικού πολιτικού, με τον οποίο συμβιώνει ήδη; Η Ελισάβετ Κατσαμάκη έχει σπουδάσει και εργαστεί στον χρηματοοικονομικό τομέα, ενώ ασχολήθηκε με το μόντελινγκ περίπου μια δεκαετία καταγράφοντας επιτυχίες στην Ελλάδα αλλά και διεθνώς.

Τα τελευταία χρόνια έχει αφιερωθεί στη φωτογραφία, υπογράφοντας σημαντικά πρότζεκτ και στον εν λόγω κλάδο. Δυναμική και ατρόμητη, πέρα από όμορφη, η Ελισάβετ δεν δίστασε να φτάσει μέχρι τις φαβέλες της Βραζιλίας κατά τη διάρκεια ενός ταξιδιού της στο Ρίο ντε Τζανέιρο, αποτυπώνοντας με τον φακό της φιγούρες που ζουν εκεί και όχι μόνο.

Τα «κλικ» που συγκέντρωσε πήραν τη μορφή μιας μεγάλης έκθεσης με τίτλο «Πορτραίτα και Φιγούρες Φωτός», που πρωτοπαρουσιάστηκε στο Ελληνικό Κέντρο του Λονδίνου και πριν από λίγο καιρό φιλοξενήθηκε σε χώρο της βραζιλιάνικης πρεσβείας στην Αθήνα.

Το σίγουρο είναι ότι ο γάμος του Σίμου Κεδίκογλου με την Ελισάβετ Κατσαμάκη θα αποτελέσει ένα από τα πιο λαμπερά κοσμικά γεγονότα του φετινού καλοκαιριού. Βίον ευτυχή και ανθόσπαρτο να τους ευχηθούμε…

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Γιάννης Κολοτούρας: Πέθανε ο συνιδιοκτήτης της Zeus+Dione σε ηλικία 48 ετών

Θλίψη έχει προκαλέσει στον χώρο της ελληνικής μόδας η...

«Φως στο τούνελ» για τον ηθοποιό Άγγελο Αντωνόπουλο

Ανησυχία στον καλλιτεχνικό κόσμο έχει προκαλέσει η «εξαφάνιση» ενός...

Κατερίνα Παναγοπούλου: Το «αντίο» που λύγισε τους πάντες – «Ένα μόνο δεν σου συγχωρώ»

Με λόγια που «σπάνε» την καρδιά, η Κατερίνα Παναγοπούλου...

Φαίη Σκορδά – Αλέξανδρος Αθανασιάδης: Μετακομίζουν σε νέο σπίτι πριν από τον γάμο

Η Φαίη Σκορδά φαίνεται πως διανύει μια ήρεμη και...

Έξαλλος ο Γιάννης Παπαμιχαήλ: «Ο Θεοφάνους τελικά είναι πάρα πολύ καβαλημένος»

Ο Γιάννης Παπαμιχαήλ ξέσπασε κατά του Γιώργου Θεοφάνους. Τι συνέβη;

Αφροδίτη Γραμμέλη: Χέρι χέρι με τον νέο της σύντροφο – Το τρυφερό στιγμιότυπο

Μια όμορφη περίοδο φαίνεται πως διανύει στην προσωπική της...