Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Πιτσιρικάδες είχαν πετάξει αβγά στην Καρυοφυλλιά Καραμπέτη!

Ποιος να το περίμενε ότι η καλύτερη Ελληνίδα ηθοποιός...

Τα σχέδια Κάβουρα και Τζαβέλλα για το Πάσχα

Μια σύντομη απόδραση για τις ημέρες του Πάσχα έχουν...

Στον χώρο του παλιού αεροδρομίου εντοπίστηκαν 314 βόμβες Αεροπορίας από τον Β’...

Οχι μία ούτε δύο, αλλά… 314 βόμβες Αεροπορίας από...

Ελεύθερος μετά την απολογία του ο πρώην βουλευτής των «Σπαρτιατών» Κωνσταντίνος Φλώρος

Για ένα «ατυχές περιστατικό», το οποίο, όπως είπε, αν...

Ο γιος του Γερολυμάτου «βγήκε λάδι» για τους εκβιασμούς

❱❱ «Η άδικη κατηγορία είχε αντίκτυπο στη δουλειά μου και την οικογένειά μου» λέει ο personal trainer στην «Espresso»Από τους
Ντ.Ντάβαρη, Α. Μπουνιά

Ποινή φυλάκισης έξι μηνών και χρηματικό πρόστιμο 500 ευρώ για παράνομη οπλοκατοχή επέβαλε το Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων στον γιο του τραγουδιστή Γιώργου Γερολυμάτου, που κατηγορούνταν για συμμετοχή σε κύκλωμα εκβιαστών.

Το δικαστήριο αποφάσισε την απαλλαγή του Αλέξανδρου Γερολυμάτου από την κατηγορία της συμμετοχής σε εγκληματική οργάνωση, λόγω αμφιβολιών, ενώ καταδίκασε σε βαρύτατες ποινές τον μεσίτη πεθερό του κι έναν πρώην bodybuilder που χρησιμοποιούσε… ποικίλες μεθόδους, σύμφωνα με το κατηγορητήριο, προκειμένου να αποσπά για λογαριασμό του μεσίτη χρήματα από τα θύματά τους.

Συγκεκριμένα, ο φερόμενος ως εγκέφαλος του κυκλώματος καταδικάστηκε σε κάθειρξη εννέα ετών με ανασταλτικό χαρακτήρα στην έφεση για την κατηγορία της εκβίασης, ενώ ο bodybuilder πήρε τον δρόμο για τη φυλακή, καθώς οι δικαστές τού επέβαλαν ποινή κάθειρξης 18 ετών και 6 μηνών για εκβίαση, έκρηξη και παράνομη οπλοφορία.

Σύμφωνα με το παραπεμπτικό βούλευμα, ο 70χρονος μεσίτης ανέθετε στον συγκατηγορούμενό του μπράβο της νύχτας την είσπραξη μεσιτικών αμοιβών προχωρώντας ακόμη και σε απειλές σε βάρος των θυμάτων και των οικογενειών τους, ενώ ο bodybuilder κατηγορούνταν ως το πρόσωπο που πυροδότησε εκρηκτικό μηχανισμό σε αυτοκίνητο θύματος που έδειχνε απροθυμία να καταβάλει τα «χρωστούμενα»!

Μιλώντας αποκλειστικά στην «Espresso» o Αλέξανδρος Γερολυμάτος δεν έκρυψε τη χαρά του για τη δικαστική απόφαση. «Επιτέλους δικαιώθηκα! Είμαι πολύ χαρούμενος για την απόφαση του δικαστηρίου, η οποία, στην περίπτωσή μου, πάρθηκε ομόφωνα. Επί ενάμιση χρόνο σε κάποιους που δεν γνώριζαν τι άνθρωπος είμαι πλανιόταν μια ανυπόστατη κατηγορία σε βάρος μου» τονίζει ο γιος του τραγουδιστή.

«Είχα κατηγορηθεί για σύσταση εγκληματικής οργάνωσης, γεγονός που, όπως καταλαβαίνετε, είναι βαρύ και δεν συνάδει με έναν σωστό επαγγελματία και καλό οικογενειάρχη» προσθέτει. «Θα πρέπει να σας πω ότι αυτή η άδικη κατηγορία είχε αντίκτυπο στη δουλειά μου αλλά και στην οικογένειά μου, αφού είμαι πατέρας δίδυμων παιδιών ηλικίας 13 χρονών» συνεχίζει ο γιος του αγαπημένου τραγουδιστή Γιώργου Γερολυμάτου, ο οποίος ασχολείται επαγγελματικά με τη γυμναστική, αφού εργάζεται ως personal trainer, αλλά και με το bodybuilding και τις πολεμικές τέχνες ως εκπαιδευτής αθλητών (μέσω του αθλητικού συλλόγου Μαίανδρος στο Ιλιον), οι οποίοι συμμετέχουν σε αγώνες.

Ικανοποιημένος από τη δικαστική κρίση είναι και ο πατέρας του Αλέξανδρου, ο οποίος από την πρώτη στιγμή που είχε γίνει γνωστή η φερόμενη εμπλοκή του γιου του στην υπόθεση είχε δηλώσει: «Η νύχτα είναι γεμάτη ναρκωτικά, μπραβιλίκια αλλά εμένα τίποτα δεν με ακούμπησε. Βγήκα αλώβητος. Επειδή λοιπόν γνωρίζω από όλα αυτά, θα είχα καταλάβει αν το παιδί μου είχε σχέση με αυτά που τον κατηγόρησαν. Γι’ αυτό και βγαίνω και μιλάω. Είναι δυνατόν να μη γνωρίζω ότι το παιδί μου είναι αθώο;»

offer

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Ο «Satiros II» έριξε αυλαία παρέα με τη Σαπουντζάκη

Φινάλε με γέλιο, συγκίνηση και μια αγκαλιά που συζητήθηκε....

Υπάλληλοι του δημάρχου Γιάννη Μώραλη τα στελέχη της «Θύρας 7» που συμμετείχαν στη δολοφονία του Λυγγερίδη!

«Μεροκάματα» στον Δήμο Πειραιά επί ημερών Γιάννη Μώραλη έκαναν...

Πρόβα νυφικού για τη Βρισηίδα Ανδριώτου

Πρόβα νυφικού για τη Βρισηίδα Ανδριώτου, παρουσία και του...

Καρφιά Σολωμού για την Μπάρκα

«Καμπανιά» από τη Μαρία Σολωμού. «Δεν θα πάω ποτέ...