Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024

Ο τρόπος λειτουργίας του στρατού των χούλιγκαν και τα αντίποινα που οδήγησαν...

Ο «Ιωσήφ», ο μάνατζερ OΜΛΕ του Τρανού, ο «Καρχαρίας»...

Πανικός στο Romeo με Λε-Πα, Κοκκίνου, Μεταξά

Με το δεξί και διώχνοντας κόσμο άρχισαν οι νυχτερινές...

Αφυπνίστηκαν οι ελπίδες για τον Δημήτρη Κόκοτα

Σημάδια αισιοδοξίας στην προσπάθεια αφύπνισης του Δημήτρη Κόκοτα. Θετικές...

Ο Σταϊκούρας θαυμαστής της sexy Μαρίας Τζινέρη

Δεν ήταν και λίγοι οι παρευρισκόμενοι σε εγκαίνια έργων...

Αυστηρός ταξίαρχος ο Νικολάου

❱❱ Ο Κύπριος ηθοποιός και παραγωγός γίνεται προϊστάμενος της Χρύσας Παπά στα τελευταία (για φέτος) επεισόδια του «Τατουάζ»Από τη
ΜΑΡΙΑ ΑΝΔΡΕΟΥ

Δυναμικός, δωρικός, ακέραιος! Αυτός είναι ο ταξίαρχος του Αστυνομικού Τμήματος Πειραιά που θα εισβάλλει στα τελευταία πέντε επεισόδια της επιτυχημένης κοινωνικής σειράς του Alpha «Τατουάζ» για τη φετινή σεζόν.

Ο Κούλλης Νικολάου, μετά τις αλλεπάλληλες πιέσεις του συνεργάτη του και σκηνοθέτη της σειράς Ανδρέα Γεωργίου, θα μπει στο πλατό του σίριαλ, μέσα στις επόμενες ημέρες, και θα υποδυθεί τον διευθυντή ενός μάχιμου αστυνομικού τμήματος, τον αυστηρό και σκληρό Δημήτρη, ο οποίος έχει υφισταμένη την αστυνομικό Τατιάνα (Χρύσα Παπά). Μάλιστα, για τον συγκεκριμένο ρόλο ο Κούλλης Νικολάου θα κάνει μια μεγάλη θυσία, όπως ο Τομ Χανκς για τις ανάγκες των ταινιών «Ο ναυαγός» και «Φιλαδέλφεια»! Οπως αποκάλυψε στην «Espresso», έχει μπει στη διαδικασία να χάσει 18 κιλά! Πριν από το φινάλε της φετινής σεζόν θα τον δούμε με τα κανονικά του κιλά και στο ξεκίνημα της νέας θα τον δούμε με πολύ λιγότερα.

Επιτυχία

Ο Κούλλης Νικολάου από την όμορφη Κύπρο μάς μιλά για την τεράστια επιτυχία του «Τατουάζ» και αποκαλύπτει λεπτομέρειες για τον ρόλο του, πάντα με ευγένεια και χαρά: «Δικαιούμαι να είμαι χαρούμενος, γιατί φέτος η σειρά τα έβαλε με όλους και με όλα και η καλή μυθοπλασία νίκησε. Γι’ αυτό και θα συνεχίσουμε, πρώτα ο Θεός, και του χρόνου, πάντα στον Alpha. Στις 10 Ιουνίου σταματάμε τα γυρίσματα για φέτος και στις 25 του μήνα μπαίνουμε ξανά για γυρίσματα, για τα επεισόδια της νέας σεζόν, με το ίδιο πάθος. Είναι αλήθεια ότι ήταν τόσο μεγάλος ο όγκος της δουλειάς του παραγωγού που έπεσε στους ώμους μου που έτρεχα και δεν έφτανα! Ο Ανδρέας με παρακαλούσε να παίξω στη σειρά. Δεν γινόταν χρονικά» μας λέει και συμπληρώνει: «Ωσπου η Βάνα Δημητρίου έγραψε, δηλαδή…

κέντησε, έναν ρόλο για μένα, αυτό του ταξίαρχου, ο οποίος θα μπει στη σειρά και θα ανατρέψει τις ζωές όλων των ηρώων. Καθαρόαιμο αρσενικό, με λόγο τιμής, με ήθος, με μεγάλο σεβασμό προς την οικογένεια, το επάγγελμά του, την κοινωνία. Ενας ρόλος καταλυτικός και με πολύ background. O ήρωάς μου έχει ένα παρελθόν που τον έχει σημαδέψει. Δεν μπορώ να σας αποκαλύψω περισσότερα, αλλά η Βάνα έχει βάλει τον Δημήτρη να μπαίνει βαθιά έως και στα άδυτα της παιδικής πορνογραφίας και της εκμετάλλευσης ανηλίκων».

Για τις ανάγκες του ρόλου, ο Κούλλης Νικολάου θα εγκαταλείψει για λίγο την Κύπρο και θα ταξιδέψει στην Ελλάδα. Ωστόσο, το ταξίδι θα είναι σύντομο, καθώς αυτή την περίοδο ετοιμάζεται για τη θεατρική παράσταση της χρονιάς στην Κύπρο, τη θεότρελη μαύρη κωμωδία «Μπαμπάδες με ρούμι», την οποία οι θεατρικοί συγγραφείς Μιχάλης Ρέππας – Θανάσης Παπαθανασίου τού εμπιστεύτηκαν. Η πρεμιέρα της παράστασης, που αποτελεί μεγάλο στοίχημα για τον παραγωγό, θα γίνει στις 7 Ιουλίου στο νησί της Αφροδίτης και, μεταξύ άλλων, θα λάβουν μέρος οι Γιώργος Παρτσαλάκης και Μαρία Φιλίππου.

offer

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Μπηχτές Μαραντίνη για χωρισμό και συνεπιμέλεια

Ο Θοδωρής Μαραντίνης έδωσε συνέντευξη στη «Real Life», μίλησε...

Ανδρέας Ανδρεόπουλος: Ο ηθοποιός άφησε το Σπίτι του Ηθοποιού και στέκεται πάλι όρθιος

Νέα ζωή για τον Τίμο Δράκο της θρυλικής τηλεοπτικής...

Στα χέρια της ΕΛ.ΑΣ. ο μάνατζερ του τράπερ Trannos για όσα έγιναν στου Ρέντη

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις από την αστυνομική επιχείρηση «μαμούθ»...

Στο σφυρί η «Κόμισσα» του Γεωργούλη που φωνάζει για την αθωότητά του

Αντιμέτωπη με το… σφυρί βρίσκεται δεύτερη φορά σε διάστημα...

Η Πωλίνα Σανταλοβάκη έδωσε σημεία ζωής

Ενώ είναι μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας η...

Ο μάνατζερ του τράπερ Τrannos καταγγέλλει απαγωγή από την ΕΛ.ΑΣ.

Θύμα άγριου ξυλοδαρμού καταγγέλλει ότι έπεσε ο μάνατζερ του...

«Ξαπλώπουλος και σία» για τους αστυνομικούς στις Φυλακές Μαλανδρίνου

Ζωή και κότα εμφανίζονται να κάνουν όλοι οι αστυνομικοί...