Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Ο Τσακαλώτος ξεπέρασε τη… Γιόχανσον και παρομοίωσε τη Μαρία Καρυστιανού με...

Αφησε τη Σκάρλετ Γιόχανσον και «έπιασε» την Τζούλια Ρόμπερτς...

Ευρυδίκη: Μοιράζεται ακόμα ένα τραγούδι από το πρόσφατο άλμπουμ της

Μετά το «Αερικό», η Ευρυδίκη μοιράζεται με τους fans...

Πατρόν Τεχνητής Νοημοσύνης

Η Τεχνητή Νοημοσύνη και... στη μόδα! Για πρώτη φορά...

«Σασμός»: H Μαρίνα με τη γιαγιά Ειρήνη συμφιλιώνονται

Όσα θα δούμε στο αποψινό επεισόδιο του «Σασμού».Η Θοδώρα...

Η Μιμή Ντενίση στο στόχαστρο αντιεξουσιαστών

❱❱ Προσέλαβε φρουρούς για την ασφάλεια της κόρης της! Η δράση της ηθοποιού στο Πεδίον του Αρεως ενόχλησε τους αντιεξουσιαστέςΑπό τον
ΑΛΚΙΝΟΟ ΜΠΟΥΝΙΑ 

Αντιεξουσιαστές έβαλαν στο στόχαστρό τους τη Μιμή Ντενίση. Ο αγώνας που κάνει η γνωστή ηθοποιός ενάντια σε όλους εκείνους που έχουν εγκαταλείψει το Πεδίον του Αρεως, με αποτέλεσμα να γίνει άντρο εμπόρων ναρκωτικών, ναρκομανών και κάθε είδους ανομίας, φαίνεται ότι ενόχλησε κάποιους, με αποτέλεσμα να την… επικηρύξουν.

Ατομα που αποτελούν την ομάδα «Αυτοδιαχειριζόμενο στέκι Αρχιτεκτονικής» κόλλησαν αφίσες με τη φωτογραφία της δημοφιλούς πρωταγωνίστριας σε όλη την περιοχή γύρω από το πολύπαθο πάρκο. Οπως αναφέρουν, μάλιστα, στη μακροσκελή ανακοίνωσή τους, «οι ηλίθιοι ντόπιοι μικροαστοί δεν χωρούν στο Πεδίο του Αρεως». Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες της «Εspresso», η Μιμή Ντενίση πληροφορήθηκε το γεγονός της στοχοποίησής της στο Στρασβούργο, όπου βρίσκεται μαζί με τη Βανέσα Ρεντγκρέιβ, και αμέσως έλαβε τα μέτρα της, προσλαμβάνοντας φρουρούς για την ασφάλεια της κόρης της αλλά και των οικείων της, που μένουν στο σπίτι της επί της οδού Μαυρομματαίων, μια… ανάσα από το Πεδίον του Αρεως.

afisa mimi ntenisi

Η ομάδα των αναρχικών καταφέρεται στην ανακοίνωσή της και εναντίον του δημάρχου Γιώργου Πατούλη, τονίζοντας στο κείμενό της τα εξής: «Δεν είναι τίποτα περισσότερα από μια χούφτα οργισμένων ηλιθίων που αξιοποιεί τις σχέσεις της, τις μούρες της (όπως τη Μιμή και τον υποψήφιο δήμαρχο Αθηναίων στις επόμενες δημοτικές εκλογές, Γιώργο Πατούλη) και μικροπολιτικές πρακτικές επιπέδου facebook για να διαφημίσει τις διαθέσεις της για ένα κομμάτι της μητρόπολης».

Στο Green Park

Πάντως, από την πλευρά της ομάδας των πολιτών «Πρωτοβουλία Κατοίκων Πεδίου του Αρεως» -οι οποίοι πριν από λίγο καιρό, σε μια συμβολική κίνηση, έβαψαν λευκή την πρόσοψη του ερειπωμένου αναψυκτηρίου Green Park- τονίζεται ότι «δεν πρόκειται να μπούμε σε διάλογο με καμία ομάδα που ουσιαστικά υπερασπίζεται τη λειτουργία ενός απάνθρωπου κυκλώματος πώλησης ναρκωτικών, το οποίο θησαυρίζει από την εξαθλίωση της ζωής νέων κοριτσιών και αγοριών, ακόμα και με τη σεξουαλική τους εκμετάλλευση».

Αλλά και η ίδια η Μιμή Ντενίση σε αναφορά της για το θέμα έχει δηλώσει στο παρελθόν: «Δεν ζητάμε ούτε κάτι μικροαστικό ούτε κάτι ηλίθιο, αντίθετα αυτό που ζητάμε είναι φιλολαϊκό. Ζητάμε ένα πάρκο που να είναι για όλο τον λαό, να πηγαίνουν όλοι και να κάνουν μια βόλτα εκεί. Απλά και ουσιαστικά πράγματα που μπορεί να συμβαίνουν σε μια ευνομούμενη κοινωνία. Δυστυχώς, στο Πεδίον του Αρεως τίποτα δεν είναι κανονικό. Υπάρχει απόλυτη παραβατικότητα και -επειδή η χώρα βρίσκεται σε μια περίοδο κρίσης- οι κάτοικοι είναι αναγκασμένοι να ζητούν τα αυτονόητα».

offer

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Σάλος στη Μύκονο με τη θαμμένη εκκλησία σε έκταση ιδιοκτησίας των Ρέμου και Πηλαδάκη

Αλγεινή εντύπωση και έντονες αντιδράσεις προκαλεί η είδηση ότι...

Η Κιμ Καρντάσιαν έπαθε… Σενσόρι

«Κιμ Σενσόρι» αποκαλούν την Κιμ Καρντάσιαν οι followers της...

Ερωτευμένα ζευγάρια σε νυχτερινές περιπλανήσεις

Κοσμικές εξορμήσεις στην Αθήνα για τέσσερα ερωτευμένα ζευγάρια της...

«Χωρισμός» για Καινούργιου και Μικρούτσικο!

Εκαναν αμφότεροι «μπαμ»! Διαζύγιο κοινή συναινέσει θα είναι αυτό...

Νέα… άσφαλτος στην «Οδό Ζαρίφη» για να σωθεί η εκπομπή του Open

«Ανακαίνιση» στην «Οδό Ζαρίφη» και στο «Καλύτερα δε γίνεται!»....

Ιωάννα Τούνη: Τα επίμαχα «κεφάλαια» του βουλεύματος που στέλνει σε δίκη τους δύο άντρες

Συγκλονιστικά στοιχεία για την υπόθεση revenge porn εις βάρος...