Πέμπτη, 18 Απριλίου, 2024

«TV Queens»: Χριστοπούλου στον ρόλο της καθηγήτριας

Τα αστέρια θα περάσουν από το Οpen! Nα και...

«Ο Παράδεισος των κυριών»: Η Αμαλία είναι απογοητευμένη με τον Ντίνο

Στο αποψινό επεισόδιο της σειράς «Ο παράδεισος των κυριών»...

Στο… μικροσκόπιο 20 Ελληνες Influencers που ελέγχονται για παραπλανητικές πρακτικές

Στο μικροσκόπιο των ελεγκτικών μηχανισμών μπαίνουν 20 Ελληνες influencers...

Ο Σκάι καλοβλέπει το τηλεπαιχνίδι «Still Standing» με παρουσιάστρια την Καραβάτου

Τα δημοφιλή τηλεπαιχνίδια δεν πεθαίνουν ποτέ! Από τα χέρια...

Ο ΑΝΤ1 ετοιμάζει την «dream team»

❱❱ Τα σχέδια για τη νέα σεζόν και τα ονόματα που ακούγεται ότι θα στελεχώσουν το πρόγραμμαΑπό τη
ΜΑΡΙΑ ΑΝΔΡΕΟΥ

Ενα σπέσιαλ πρόγραμμα, με την dream team του σταθμού, ετοιμάζει για τη νέα τηλεοπτική esr 2905 026 cmykσεζόν ο ΑΝΤ1! Το κανάλι του Αμαρουσίου θα βγει δυνατά την περίοδο 2018-2019 και τα ονόματα στα οποία θα επενδύσει θα είναι αυτά που στήριξαν έως τώρα τον σταθμό και έχουν τη μεγάλη αποδοχή του κόσμου.

Ετσι, σύμφωνα με ανθρώπους του καναλιού, η Φαίη Σκορδά, ο Γρηγόρης Αρναούτογλου, ο Γιώργος Λιάγκας, η Μαρία Μπεκατώρου και η Δούκισσα Νομικού θα συνεχίσουν να αποτελούν τα δυνατά χαρτιά του στον ψυχαγωγικό τομέα, παρά τις… σειρήνες που ηχούν στα αυτιά τους από αντίπαλα κανάλια!

Οι συγκεκριμένοι παρουσιαστές δεσμεύονται με συμβόλαια με τον σταθμό και των περισσοτέρων εξ αυτών είναι για δύο συν ένα χρόνια, τα οποία και θα ενεργοποιήσουν με το κανάλι. Σύμφωνα, λοιπόν, με τις ίδιες πηγές, για τους παρουσιαστές ο ΑΝΤ1 είναι προτεραιότητά τους και φυσικά κανείς δεν φαίνεται να θέλει να σπάσει τους όρους του συμβολαίου του.

Στο πλαίσιο αυτό, η Φαίη Σκορδά θα συνεχίσει με το «Πρωινό» της και ο Γρηγόρης Αρναούτογλου με το «Wall». Τον Γρηγόρη, μάλιστα, ενδέχεται να τον δούμε και στο δεύτερο μισό της σεζόν με το «Νοmads 2» ή το reality «I am celebrity, get my out of here», απέναντι από το «Survivor» του Σκάι. Από την άλλη μεριά, η Μαρία Μπεκατώρου θα συνεχίσει με το τηλεπαιχνίδι «Still Standing», ενώ η Δούκισσα Νομικού θα αναλάβει, όπως ακούγεται, το πρωινό ψυχαγωγικό πρόγραμμα του Σαββατοκύριακου.

Με το κανάλι ανανέωσε ακόμη μία σεζόν και η Ζέτα Μακρυπούλια, και έτσι θα την ακούμε να μας λέει «Rouk Zouk» καθημερινά, ενώ ο Γιώργος Λιάγκας θα μιλήσει τις επόμενες ημέρες με τη διοίκηση για μια νέα παραγωγή, για την οποία αναμένεται να παρθούν αποφάσεις. Ο Αντώνης Κανάκης παραμένει στον σταθμό έως το 2021 και τη νέα σεζόν θα παρουσιάζει και το «Ράδιο Αρβύλα» και το «Βινύλιο». Ωστόσο, η είδηση των τελευταίων ωρών είναι ότι ο σταθμός μιλάει με τον Λάκη Λαζόπουλο για τη συνέχιση της συνεργασίας τους! Ο δημιουργός, ο οποίος «κέντησε» φέτος με τους «Δέκα Μικρούς Μήτσους», έχει ήδη καταθέσει τις ιδέες του στον σταθμό. Πρόκειται για τη δημιουργία νέων προγραμμάτων, στα οποία είτε θα πρωταγωνιστήσει είτε θα έχουν τη δική του επίβλεψη. Το πρώτο μισό της νέας τηλεοπτικής σεζόν θα δούμε και το παιχνίδι περιπέτειας «Greek Ninja».

Lead in στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων

Στον τομέα της μυθοπλασίας, ο ΑΝΤ1 ετοιμάζει μια καθημερινή δραματική σειρά που θα δίνει lead in στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων, αλλά και ακόμη δύο κωμικές δουλειές. Μία εξ αυτών θα είναι η κομεντί «Η ταβέρνα του Πέπε» με τον Γιάννη Μπέζο και τον Γεράσιμο Σκιαδαρέση. Στον τομέα της ενημέρωσης, τώρα, ο Νίκος Χατζηνικολάου θα εξακολουθήσει να έχει τα ηνία του κεντρικού δελτίου ειδήσεων τις καθημερινές και σε αυτό του Σαββατοκύριακου η Ρίτσα Μπιζόγλη. Δεν αποκλείεται ο Νίκος Χατζηνικολάου να παρουσιάσει και το πολιτικό talk show «Στον ενικό». Και, βεβαίως, ο Γιώργος Παπαδάκης θα συνεχίσει να αποτελεί την ταυτότητα του σταθμού στην πρωινή ζώνη!

Οσον αφορά την πρωινή ζώνη του σταθμού το καλοκαίρι, με το που ρίξουν αυλαία ο Γιώργος Παπαδάκης και η Φαίη Σκορδά, εξετάζεται να δημιουργηθεί μια τετράωρη εκπομπή infotainment. Το δίωρο ενημερωτικό κομμάτι θα αναλάβουν ο Ντίνος Σιωμόπουλος και η Μπάγια Αντωνοπούλου, ενώ τη σκυτάλη στο δίωρο ψυχαγωγικό θα παίρνουν παρουσιαστές από την ομάδα του «Πρωινού». Σύμφωνα με ανθρώπους του καναλιού, οι φήμες που έχουν κυκλοφορήσει και ήθελαν την εκπομπή να αναλαμβάνει η Ρίτσα Μπιζόγλη κρίνονται ανυπόστατες.

offer

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Στο σφυρί η «Κόμισσα» του Γεωργούλη που φωνάζει για την αθωότητά του

Αντιμέτωπη με το… σφυρί βρίσκεται δεύτερη φορά σε διάστημα...

Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας για την Τετάρτη 17 Απριλίου

ΚΡΙΟΣ: Πολλά είναι αυτά που θα λειτουργήσουν θετικά στη...

Διπλός Λιάγκας στον ΑΝΤ1

Ο Γιώργος Λιάγκας όλα τα σφάζει, όλα τα μαχαιρώνει!...

Cool στο κέντρο της Αθήνας ο Μπισμπίκης

Η νέα ταινία του Γιάννη Οικονομίδη «Σπασμένη φλέβα» άρχισε...

Νίκος Αποστολόπουλος: «Η Φαίη Σκορδά είναι σαν τους αναστενάρηδες, λες και περπατάει σε αναμμένα κάρβουνα»

Ο Νίκος Αποστολόπουλος παραχώρησε μια συνέντευξη στην εκπομπή «Mega...

Bασίλισσα Σοφία της Ισπανίας: Υστερα από τέσσερις ημέρες νοσηλείας επέστρεψε στο παλάτι

Υστερα από τέσσερις ημέρες νοσηλείας και αγωνίας για τον...