Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Πιτσιρικάδες είχαν πετάξει αβγά στην Καρυοφυλλιά Καραμπέτη!

Ποιος να το περίμενε ότι η καλύτερη Ελληνίδα ηθοποιός...

Τα σχέδια Κάβουρα και Τζαβέλλα για το Πάσχα

Μια σύντομη απόδραση για τις ημέρες του Πάσχα έχουν...

Στον χώρο του παλιού αεροδρομίου εντοπίστηκαν 314 βόμβες Αεροπορίας από τον Β’...

Οχι μία ούτε δύο, αλλά… 314 βόμβες Αεροπορίας από...

Ελεύθερος μετά την απολογία του ο πρώην βουλευτής των «Σπαρτιατών» Κωνσταντίνος Φλώρος

Για ένα «ατυχές περιστατικό», το οποίο, όπως είπε, αν...

Βάλτε τάξη στο «χάος» του σπιτιού!

❱❱ 27χρονη Νεοζηλανδή ειδικός δίνει tips για γρήγορη και εύκολη τακτοποίηση πραγμάτων σε συρτάρια και ντουλάπιαΑπό τον «πονοκέφαλο» που προκαλεί η ακαταστασία στο σπίτι φιλοδοξεί να μας απαλλάξει ειδικός από τη Νέα Ζηλανδία, η οποία προσφέρει πρακτικές συμβουλές για να βάλει κανείς το σπίτι του σε τάξη με εύκολες και μικρές κινήσεις. 

Η 27χρονη Χόλι Ντίλον-Τέιλορ, μάλιστα, έχει μετατρέψει το ταλέντο της σε επιχείρηση στο Οκλαντ, καθώς διατηρεί γραφείο που δίνει οδηγίες σε όσους ενδιαφέρονται να οργανωθούν.

Η Ντίλον-Τέιλορ, μιλώντας στην «Daily Mail», προτρέπει να μετατρέψει κανείς τη διαδικασία σε ευχάριστη εμπειρία βάζοντας μουσική ή προσκαλώντας κάποιον φίλο ή συγγενή για συντροφιά.

Καλή ιδέα θα ήταν να βγάλει φωτογραφίες τόσο πριν όσο και μετά, ώστε να δει τη διαφορά και να βρει κίνητρα για την επόμενη φορά. «Ξεκινήστε από κάτι απλό, καθώς 10 λεπτά την ημέρα μπορεί να κάνουν τη διαφορά» συμβουλεύει, εξηγώντας ότι η αρχή μπορεί να γίνει τακτοποιώντας μόνο ένα συρτάρι.

Τα τραπέζια της κουζίνας και τα γραφεία είναι τα σημεία που συνήθως είναι πιο ακατάστατα, γι’ αυτό η ειδικός θεωρεί έξυπνο να αφιερώνονται λίγα λεπτά κάθε βράδυ για να τακτοποιηθούν.

Οσον αφορά τα υπόλοιπα σημεία του σπιτιού, καλό θα ήταν να μη φοβάται κανείς να τα κάνει «άνω κάτω» προτού τα βάλει σε τάξη. Το πιο πρακτικό, σύμφωνα με τη Νεοζηλανδή, θα ήταν να βγάλει πρώτα όλα τα ρούχα ή τα αντικείμενα από τα ντουλάπια και να δημιουργήσει τρεις σωρούς. Στον ένα να τοποθετήσει όσα χρειάζεται, στον άλλον όσα πρέπει να πετάξει και στον τελευταίο όσα θέλει να δώσει σε φιλανθρωπικές οργανώσεις.

Τα τρόφιμα

«Μην το πολυσκέφτεστε, απλά βάλτε ένα αντικείμενο στον σωρό και προχωρήστε στο επόμενο» λέει χαρακτηριστικά. Σε ό,τι αφορά τα ντουλάπια της κουζίνας ή της αποθήκης τροφίμων, η 27χρονη θεωρεί καλύτερο να τα τακτοποιήσει κανείς ένα ένα. Αφού βγάλει όλα τα τρόφιμα από αυτά, να ελέγξει την ημερομηνία λήξης και να τα ξαναβάλει στη θέση τους φροντίζοντας τα ομοειδή να είναι μαζί. Για τις ντουλάπες συστήνεται να τοποθετεί χωριστά τα διπλά από τα μονά σεντόνια ή να βάζει καρτελάκια για να τα ξεχωρίζει. Η Ντίλον-Τέιλορ προτρέπει να αφιερώνονται 10 λεπτά την ημέρα για να στρωθεί το κρεβάτι, καθώς και να μαζευτούν τα πεταμένα ρούχα από την κρεβατοκάμαρα. Δεν θέλει χρόνο, θέλει τρόπο.

offer

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Ο «Satiros II» έριξε αυλαία παρέα με τη Σαπουντζάκη

Φινάλε με γέλιο, συγκίνηση και μια αγκαλιά που συζητήθηκε....

Υπάλληλοι του δημάρχου Γιάννη Μώραλη τα στελέχη της «Θύρας 7» που συμμετείχαν στη δολοφονία του Λυγγερίδη!

«Μεροκάματα» στον Δήμο Πειραιά επί ημερών Γιάννη Μώραλη έκαναν...

Πρόβα νυφικού για τη Βρισηίδα Ανδριώτου

Πρόβα νυφικού για τη Βρισηίδα Ανδριώτου, παρουσία και του...

Καρφιά Σολωμού για την Μπάρκα

«Καμπανιά» από τη Μαρία Σολωμού. «Δεν θα πάω ποτέ...

Κεραυνοβόλος έρωτας για τον Κασσελάκη

Εχασε τα πρωτεία στην αγάπη του συζύγου του ο...