Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024

Ο «Satiros II» έριξε αυλαία παρέα με τη Σαπουντζάκη

Φινάλε με γέλιο, συγκίνηση και μια αγκαλιά που συζητήθηκε....

Τζορτζ Κρίστι: Ο ομογενής ήταν για δεκαετίες αρχηγός λέσχης των Hells Angels

Ομογενής στις ΗΠΑ που επί 40 χρόνια υπήρξε αρχηγός...

«Εκαψαν» την Πισπιρίγκου με τις καταθέσεις τους οι τρεις νοσηλεύτριες του νοσοκομείου...

«Φωτιά» για τη Ρούλα Πισπιρίγκου ήταν οι καταθέσεις που...

Αλμπέρτο Εσκενάζη: Ζεν πρεμιέ στο πλευρό του Κόκκαλη!

Ο 72χρονος ηθοποιός Αλμπέρτο Εσκενάζη είναι υποψήφιος ευρωβουλευτής με...

Λιώνουν όλη μέρα στον ΑΝΤ1

❱❱ Οι φανατικές τηλεθεάτριες «Μαίρη» και «Νένα» μιλούν για τη ζωή τους και τις εκπομπές που λατρεύουνΑπό την
ΤΕΡΙΑΝΝΑ ΠΑΠΠΑ

Το πρώτο σίριαλ σε επεισόδια δευτερολέπτων είναι εδώ και λίγο καιρό στον αέρα, με… πρωταγωνίστριες τη «Μαίρη» και τη «Νένα». Δύο «ώριμα» κορίτσια, δύο φιλενάδες, δύο περσόνες της διπλανής πόρτας… Φαινομενικά αταίριαστες, αλλά πραγματικά αχώριστες. Τηλεθεάτριες φανατικές, με άποψη για όλα και -κυρίως- με μια «καλή» κουβέντα η μία για την άλλη, συστήνονται στην «Espresso».

«Αχ! Είναι η πρώτη μου συνέντευξη και νιώθω λίγο αμήχανα. Τι να πω; Μια απλή καθημερινή γυναίκα είμαι» μας λέει η «Μαίρη» και προσθέτει: «Συνταξιούχος τραπέζης, μητέρα δύο παιδιών και γιαγιά τριών υπέροχων εγγονιών. Μένω μόνη μου, καθώς εδώ και πολλά χρόνια έχω χάσει τον σύζυγό μου Νικηφόρο. Μου αρέσουν η μαγειρική, τα οικογενειακά τραπέζια, το διάβασμα, η κηπουρική και οι εκδρομές με καλή παρέα. Πέρυσι πήγα στα Ιεροσόλυμα!» αναφέρει και στη συνέχεια τον λόγο παίρνει η «Νένα»: «Εγώ δεν είμαι μόνη, είμαι ελεύθερη! Ελεύθερη από επιλογή και δεν το έχω μετανιώσει στιγμή. Δεν παντρεύτηκα ποτέ, δεν έκανα παιδιά, αλλά, αγάπη μου, έκανα όλα τα άλλα! Ταξίδεψα στον κόσμο, γνώρισα τον έρωτα ξανά και ξανά, ασχολήθηκα με τις τέχνες, τη μουσική, το θέατρο – ερασιτεχνικά, βέβαια. Εντάξει, είχα την τύχη ο μπαμπάς μου να μου αφήσει μια περιουσία που μου επέτρεψε να μη χρειαστεί να δουλεύω για να επιβιώσω. Δούλευα επιλεκτικά. Εχω πάθος με τη ζωή και αγαπώ τα νιάτα. Κάνω γυμναστική, παρακολουθώ τη μόδα, μου αρέσει η τεχνολογία. Είμαι τηλεορασάκιας, αλλά και γιουτουμπάκιας!»

Αλήθεια, ποιο είναι το αγαπημένο πρόγραμμα των «κοριτσιών» που στρογγυλοκάθονται στις πολυθρόνες τους και μπαίνουν στα σπίτια μας… απροειδοποίητα;

Μου αρέσουν τα πάντα

«Παρακολουθούμε πολύ ΑΝΤ1» μας λέει η Μαίρη, λες και δεν το φανταζόμασταν, και προσθέτει: «Ο Νικηφόρος μου ήταν φανατικός τηλεθεατής από την εποχή του “3, 2, 1”. Εμένα μου αρέσουν σχεδόν όλα. Παρακολουθώ καθημερινά Παπαδάκη και Φαίη το πρωί, “Παρθένα Ζωή”, που είναι από τα αγαπημένα μου, αλλά και οτιδήποτε έχει συγκίνηση και ίντριγκα. Θαυμάζω την ορμή του Μποτρίνι, αλλά και το ταμπεραμέντο του Γρηγόρη Αρναούτογλου. Το “Τhe Wall” μάς έχει συγκινήσει τώρα τελευταία. Ιδιαίτερη αδυναμία έχω και στον Αντώνη τον Κανάκη. Ο,τι και να κάνει αυτό το αγόρι μού αρέσει». Η «Νένα» πάλι είναι πιο συγκεκριμένη: «Μου αρέσουν πολύ τα “Χωρισμένα παλικάρια”, γιατί γενικότερα μου αρέσουν τα χωρισμένα παλικάρια!» λέει με νόημα.

f2 9

Τις ρωτάμε αν η τηλεόραση… βοηθάει στο έργο τους, να περνούν δηλαδή γενεές δεκατέσσερις τους πάντες και τα πάντα: «Σε αυτή τη χώρα όλοι και όλα προσφέρονται για σχολιασμό. Είναι το εθνικό μας σπορ. Ο σχολιασμός των άλλων» παρατηρεί μάλλον σωστά η «Μαίρη» και διαπιστώνει: «Ε, η τηλεόραση βολεύει, γιατί όλα περνάνε από κει». Η «Νένα» πάλι, με μια πιο σύγχρονη ματιά, παρατηρεί: «Τα τελευταία χρόνια ο περισσότερος σχολιασμός γίνεται στα social media. Εμένα δεν με ενδιαφέρει να πω την άποψή μου στα social, γιατί δεν έχω social. Είχα facebook, αλλά το έκλεισα γιατί δεν θέλω να με παρακολουθεί ο πονηρός ο Ζάκερμπεργκ, αν και είναι ένας γλύκας!»

offer

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Στα χέρια της ΕΛ.ΑΣ. ο μάνατζερ του τράπερ Trannos για όσα έγιναν στου Ρέντη

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις από την αστυνομική επιχείρηση «μαμούθ»...

Στο σφυρί η «Κόμισσα» του Γεωργούλη που φωνάζει για την αθωότητά του

Αντιμέτωπη με το… σφυρί βρίσκεται δεύτερη φορά σε διάστημα...

Μπηχτές Μαραντίνη για χωρισμό και συνεπιμέλεια

Ο Θοδωρής Μαραντίνης έδωσε συνέντευξη στη «Real Life», μίλησε...

Ανδρέας Ανδρεόπουλος: Ο ηθοποιός άφησε το Σπίτι του Ηθοποιού και στέκεται πάλι όρθιος

Νέα ζωή για τον Τίμο Δράκο της θρυλικής τηλεοπτικής...

Η Πωλίνα Σανταλοβάκη έδωσε σημεία ζωής

Ενώ είναι μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας η...