Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Love is in the air: Είπε το «ναι» την ώρα της πτήσης

Η αγάπη σε κάνει να πετάς στα σύννεφα, οπότε...

Ανέβηκε επικίνδυνα η θερμοκρασία με τη νέα φωτογράφιση της Ταραμπάνκο

Η Κάτια Ταραμπάνκο έφερε τον «καύσωνα» μέσα στον Απρίλιο....

Καμπάνα σε 74χρονο που «έλουζε» με χυδαία υπονοούμενα νεαρή σερβιτόρα στην Καβάλα

Καταδικάστηκε από το δικαστήριο για προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας ένας...

Παπαθωμά και Πετράκος αμφισβητούν την ύπαρξη της αφρικανικής σκόνης

«Μας ψεκάζουν, μας σκοτώνουν με χημικά» βροντοφώναξαν η Θεοφανία...

Επεισοδιακό φινάλε για τον Μένιο

❱❱ Με φωνές και απειλές αποχώρησε ο Φουρθιώτης • Μαραγκουδάκη και Καλημέρης τού έδειξαν την πόρτα της εξόδου από το EpsilonΗ τελευταία πράξη τού «Κάποτε κλαίνε και οι δυνατοί», με πρωταγωνιστή τον Μένιο Φουρθιώτη, γράφτηκε στα στούντιο του Epsilon TV το μεσημέρι της Τετάρτης, όταν οι ιθύνοντες του καναλιού τού ανακοίνωσαν το τέλος της συνεργασίας τους. 

Το φινάλε στην επαγγελματική σχέση των δύο πλευρών δεν περιελάμβανε αγκαλιές, φιλιά συγκίνησης και δάκρυα αποχαιρετισμού – το αντίθετο, μάλιστα. Συνοδεύτηκε από ένα… one man show, με τον παρουσιαστή να απειλεί θεούς και δαίμονες, κουνώντας επιδεικτικά το δάχτυλό του στην ηγεσία του σταθμού.

Η Αλκηστις Μαραγκουδάκη και ο Τζώνη Καλημέρης ήταν αυτοί που ανέλαβαν το δύσκολο έργο να ενημερώσουν τον «Mr Αποκαλυπτικά» ότι… αποκαθηλώνεται από το νέο πρόγραμμα του Epsilon του Ιβάν Σαββίδη. Οι οργισμένες φωνές του παρουσιαστή αντήχησαν στο κτίριο και έφτασαν μέχρι το… πάρκινγκ, στον αύλειο χώρο των στούντιο ATA. Κατακόκκινος από θυμό, ο Μένιος σήκωσε το… ανάστημά του απέναντι στην υπεύθυνη Προγράμματος του καναλιού και στον νέο διευθύνοντα σύμβουλο, και αφού τους ενημέρωσε ότι θα κινηθεί νομικά εναντίον της εταιρίας βγήκε από το διευθυντικό γραφείο χαμογελαστός, κρύβοντας την πικρία του.

Καρφιά μέσω του Instagram

Λίγες ώρες μετά, με ανάρτησή του στο Instagram, έγραψε το σιβυλλικό μήνυμα «Φοβού τους Δαναούς και δώρα φέροντας», κάτι που πολλοί ερμηνεύουν ως «καρφί» όχι μόνο προς τον νέο ιδιοκτήτη του καναλιού Ιβάν Σαββίδη, αλλά και προς τα νέα στελέχη του προγράμματος, που «φρέναραν» την τηλεοπτική καριέρα του. Κι αυτό ήταν μόνο η αρχή, καθώς ο πάλαι ποτέ ισχυρός άντρας του καναλιού επανήλθε διαδικτυακά για μια συμπληρωματική δήλωση, την οποία αυτή τη φορά συνόδευσε με μια φωτογραφία του: «Να έχετε μια όμορφη μέρα και να θυμάστε τι δίδαξε ο Αριστοτέλης: “Ο σκοπός της τέχνης δεν είναι να περιγράψει την εξωτερική εμφάνιση των πραγμάτων, αλλά την εσωτερική σημασία τους”». Φαίνεται ότι οι νέες συνθήκες που καλείται να αντιμετωπίσει ο παρουσιαστής τον έχουν κάνει… φιλόσοφο!

Ωστόσο, σύμφωνα με πληροφορίες, παρά τον κακό χαμό που έγινε δύο ημέρες πριν, στο κτίριο των Μελισσίων, η εκπομπή «Αποκαλυπτικά» θα βγει κανονικά στον αέρα αυτό το Σαββατοκύριακο, όπως και τα επόμενα μέχρι το τέλος Ιουνίου -εκτός απροόπτου-, καθώς ο παρουσιαστής δεσμεύεται με συμβόλαιο με το κανάλι.

offer

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ο «Satiros II» έριξε αυλαία παρέα με τη Σαπουντζάκη

Φινάλε με γέλιο, συγκίνηση και μια αγκαλιά που συζητήθηκε....

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Υπάλληλοι του δημάρχου Γιάννη Μώραλη τα στελέχη της «Θύρας 7» που συμμετείχαν στη δολοφονία του Λυγγερίδη!

«Μεροκάματα» στον Δήμο Πειραιά επί ημερών Γιάννη Μώραλη έκαναν...

Καρφιά Σολωμού για την Μπάρκα

«Καμπανιά» από τη Μαρία Σολωμού. «Δεν θα πάω ποτέ...

Οι καλεσμένες στην επίδειξη του Paris Valtadoros «έσβησαν» τα μοντέλα

Fashion show και στο... front row παρατηρήθηκε στην επίδειξη...

Ο Σταϊκούρας θαυμαστής της sexy Μαρίας Τζινέρη

Δεν ήταν και λίγοι οι παρευρισκόμενοι σε εγκαίνια έργων...