Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Love is in the air: Είπε το «ναι» την ώρα της πτήσης

Η αγάπη σε κάνει να πετάς στα σύννεφα, οπότε...

Ανέβηκε επικίνδυνα η θερμοκρασία με τη νέα φωτογράφιση της Ταραμπάνκο

Η Κάτια Ταραμπάνκο έφερε τον «καύσωνα» μέσα στον Απρίλιο....

Καμπάνα σε 74χρονο που «έλουζε» με χυδαία υπονοούμενα νεαρή σερβιτόρα στην Καβάλα

Καταδικάστηκε από το δικαστήριο για προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας ένας...

Παπαθωμά και Πετράκος αμφισβητούν την ύπαρξη της αφρικανικής σκόνης

«Μας ψεκάζουν, μας σκοτώνουν με χημικά» βροντοφώναξαν η Θεοφανία...

Είμαστε χώρα υπό διάλυση»

❱❱ Ο ισοβίτης των «Μήτσων»  Σωτήρης Καλυβάτσης μιλάει στην «Εspresso» για τα πάθη των «φυλακισμένων» ΕλλήνωνΑπό τη
ΜΑΡΙΑ ΑΝΔΡΕΟΥ

Αναχωρήσεις, επιστροφές, συμφιλιώσεις, αποκαλύψεις, ένα παιδί και άλλα πολλά στο τελευταίο επεισόδιο της αγαπημένης σατιρικής κωμωδίας του Λάκη Λαζόπουλου, που θα προβληθεί αυτό το Σάββατο 2 Ιουνίου, στις 21.00, στον ΑΝΤ1!

Kαι για όσους θέλουν πιο πολλούς «Μήτσους», το Σάββατο 16 Ιουνίου, πάλι στις 21.00, το κανάλι του Αμαρουσίου θα τους κάνει το χατίρι, αφού είναι ήδη έτοιμο ένα έκτακτο επεισόδιο, στο οποίο θα προβληθούν οι καλύτερες στιγμές της σειράς, καθώς και backstage υλικό από τα γυρίσματα, με τον Λάκη και τους ηθοποιούς του να λύνονται στα γέλια. Λίγο προτού πέσει η αυλαία της σειράς, η «Espresso» επικοινώνησε με τον Σωτήρη Καλυβάτση, που υποδύεται τον φυλακισμένο και φίλο του ισοβίτη (Λάκης Λαζόπουλος).

Flashback

«Παίζοντας τον φυλακισμένο με τον Λάκη, τα φιλοσόφησα τα πράγματα… Εκεί που οδηγείται σταδιακά η οικονομία στην Ελλάδα, όσοι θα είναι στη φυλακή θα νιώθουν ελεύθεροι και όσοι θα τρέχουν σαν τον Βέγγο στην τρελή κοινωνία μας θα καταλήξουν να αισθάνονται φυλακισμένοι!» τονίζει ο ταλαντούχος ηθοποιός και κάνει ένα flashback στην πρώτη του συνεργασία με τον Λάκη Λαζόπουλο: «Η σύμπραξή μου με τον Λάκη άρχισε όταν μου πρότεινε να κάνουμε τα σκετσάκια μας στο “Αλ Τσαντίρι Νιουζ”. Οταν με πήρε τηλέφωνο για τους “Δέκα Μικρούς Μήτσους” ξετρελάθηκα! Μου έχει λείψει ο Λάκης από την τηλεόραση.

Τηλεόραση χωρίς Λάκη δεν γίνεται! Κι αυτό γιατί “φιλτράρει” την ελληνική κοινωνία και χαρίζει γέλιο. Ωραία και τα “Game of love” και τα “Survivor” και τα “MasterChef”, αλλά εντάξει, να υπάρχει κι ένα μέτρο. Εχουμε φτάσει στην τηλεόραση να ψάχνουμε το φυσιολογικό με το τουφέκι (γέλια)» αναφέρει και προβλέπει το μέλλον της τηλεόρασης. «Πιστεύω ότι ακόμη και οι καναλάρχες που θα δώσουν τόσα λεφτά για να αποκτήσουν μια δημόσια συχνότητα δεν είναι άνθρωποι με τόσο χαμηλό πνευματικό επίπεδο. Δεν πιστεύω ότι ο ανταγωνισμός θα τους κάνει να βγάλουν τις σειρές και τη σάτιρα από την τηλεόραση και να επενδύσουν μόνο στα ριάλιτι. Είναι και θέμα κύρους. Ενα αξιόλογο πρόγραμμα είναι ζήτημα αίγλης και αξιοπρέπειας» λέει. Οταν, δε, τον ρωτάμε πώς βλέπει τη χώρα μας σήμερα, τότε γίνεται… χείμαρρος: «Είμαστε μια χώρα υπό διάλυση και, όπως θα έλεγε και ο αείμνηστος Χάρρυ Κλυνν, κάποιοι πολιτικοί φωνάζουν: “Δοξάστε με”. Ο Χάρρυ Κλυνν “έφυγε” και όσα είχε πει για την Ελλάδα είναι πιο επίκαιρα από ποτέ. Δυστυχώς, φεύγουν από τη ζωή πνευματικοί άνθρωποι που ήταν μια κατηγορία από μόνοι τους και δεν βγαίνουν καινούργιοι.

Πολλές φορές θα ανατρέξουμε και θα θυμηθούμε τα λόγια του». Την επόμενη σεζόν ο Σωτήρης Καλυβάτσης θα βρεθεί στο ίδιο σανίδι με τον Χάρη Ρώμα στην παράσταση «Ο βαφτιστικός». Στον κινηματογράφο, περιμένει μια πρόταση ανάλογη με αυτή του Στράτου Μαρκίδη για την ταινία «Μαζί τα φάγαμε», την οποία απόλαυσε πολύ.

offer

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ο «Satiros II» έριξε αυλαία παρέα με τη Σαπουντζάκη

Φινάλε με γέλιο, συγκίνηση και μια αγκαλιά που συζητήθηκε....

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Υπάλληλοι του δημάρχου Γιάννη Μώραλη τα στελέχη της «Θύρας 7» που συμμετείχαν στη δολοφονία του Λυγγερίδη!

«Μεροκάματα» στον Δήμο Πειραιά επί ημερών Γιάννη Μώραλη έκαναν...

Καρφιά Σολωμού για την Μπάρκα

«Καμπανιά» από τη Μαρία Σολωμού. «Δεν θα πάω ποτέ...

Οι καλεσμένες στην επίδειξη του Paris Valtadoros «έσβησαν» τα μοντέλα

Fashion show και στο... front row παρατηρήθηκε στην επίδειξη...

Ο Σταϊκούρας θαυμαστής της sexy Μαρίας Τζινέρη

Δεν ήταν και λίγοι οι παρευρισκόμενοι σε εγκαίνια έργων...