Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024

«Σασμός»: Η Στέλλα μεταφέρεται σε σοβαρή κατάσταση στο νοσοκομείο

Όσα θα δούμε στο αποψινό επεισόδιο του «Σασμού».Η Στέλλα...

Καρφιά Σολωμού για την Μπάρκα

«Καμπανιά» από τη Μαρία Σολωμού. «Δεν θα πάω ποτέ...

Στον ναό των Μουσών στην Ακαδημία Πλάτωνος, σύμφωνα με Ιταλούς ερευνητές, ο...

Τον τάφο του Πλάτωνα υποστηρίζουν ότι εντόπισαν στην Αθήνα...

Η Πιερίδη με το νέο αγόρι της

«Ο έρωτας με έρωτα περνάει» λέει ένα λαϊκό διαχρονικό...

«Φωτιά» στις πίστες από τις πρώτες φίρμες!

❱❱ Τα νέα σχήματα της νυχτερινής διασκέδασης! Γιατί τα… χάλασαν Πλούταρχος και ΘεοδωρίδουΑπό τη
ΜΑΡΙΑ ΑΝΔΡΕΟΥ

Σχεδιάζεται σιγά σιγά ο χάρτης των νυχτερινών κέντρων που θα βάλουν… φωτιά στη διασκέδασή μας τη χειμερινή περίοδο 2018-2019. Πού θα τραγουδήσει το «Fuego» της η Ελένη Φουρέιρα; Γιατί δεν τα βρήκαν η Νατάσα Θεοδωρίδου και ο Γιάννης Πλούταρχος; Ποιοι έχουν «κλείσει» πού και ποιοι κουβεντιάζουν με ποιους;

Η «Espresso» έχει όλες τις πληροφορίες, για να είστε ενημερωμένοι για το τι θα συμβεί στο… Athens by night πριν από όλους! Το σχήμα που αναμένεται να βάλει «Fuego» στη βραδινή μας διασκέδαση τον χειμώνα είναι αυτό που, όπως λένε οι καλά γνωρίζοντες, θα έχει την Ελένη Φουρέιρα. Σύμφωνα με πληροφορίες της «Espresso», λοιπόν, ενώ η ερμηνεύτρια «τρέχει» με τη δισκογραφική της εταιρία τα πάντα γύρω από την καριέρα της στο εξωτερικό, στο εσωτερικό έκανε -όπως ακούγεται- το καλύτερο deal με το Τeatro, το οποίο αναμένεται να ανακαινιστεί πλήρως.

Εκεί η δεύτερη νικήτρια της φετινής Eurovision θα παρουσιάσει ένα πολύ ανεβαστικό ποπ πρόγραμμα με ελληνικές και ξένες επιτυχίες, και φυσικά θα χορέψει πολύ τινάζοντας το μαλλί της δεξιά κι αριστερά, όπως έκανε και στη σκηνή της Eurovision τον προηγούμενο μήνα. Πρωταγωνιστικό ρόλο στο ίδιο σχήμα, αναλαμβάνοντας το λαϊκό πρόγραμμα, θα έχει ο Κωνσταντίνος Αργυρός, ο οποίος διαθέτει ολόκληρη λίστα από μεγάλα σουξέ. Θυμίζουμε ότι ο Αργυρός και η Φουρέιρα έχουν συνεργαστεί και στο πρόσφατο παρελθόν σημειώνοντας μεγάλη επιτυχία. Σκεφτείτε τι έχει να γίνει τώρα που υπάρχει κι ένα «Fuego» στο backround της καλλιτέχνιδας. Στο ίδιο σχήμα θα συμπράξει καλλιτεχνικά και ο Πέτρος Ιακωβίδης.

Ρέμος και Βανδή

Από τα πιο «καυτά» μουσικά σχήματα αναμένεται να είναι κι αυτό του Αντώνη Ρέμου και της Δέσποινας Βανδή, που θα συναντηθούν στο Αθηνών Αρένα 22 χρόνια μετά την τελευταία τους συνεργασία σε πίστα της Θεσσαλονίκης. Συνεργασία που αναμένεται πώς και πώς είναι και αυτή που θα λάβει χώρα στην πίστα του Εναστρον, με τον Σάκη Ρουβά, τον Γιώργο Μαζωνάκη και τους Stavento. Ο λαϊκός μας βάρδος Βασίλης Καρράς με το που θα πιάσουν τα πρώτα κρύα θα τραγουδήσει στην Ιερά Οδό και, όπως λέγεται, ψάχνει για ένα δυνατό όνομα που θα βρεθεί πλάι του.

Μια μεγάλη αλλαγή θα γίνει στο νυχτερινό κέντρο Vox, τη διεύθυνση του οποίου θα αναλάβει η ομάδα του Ακάνθους. Στο μαγαζί θα τα δώσει όλα ο Διονύσης Σχοινάς, ο οποίος έχει επιστρέψει δυναμικά στην αθηναϊκή νύχτα, με μια μεγάλη γκάμα τραγουδιών. Σταθερός στο στέκι του παραμένει ο Γιάννης Πάριος, ο οποίος θα συνεχίσει να τραγουδά για τον έρωτα στο Baraonda, ενώ στο Acro θα αναλάβει για ακόμη μία χρονιά τη διασκέδασή μας ο Γιώργος Σαμπάνης, με νέες και παλιότερες επιτυχίες.

Ο ερμηνευτής των σουξέ Μάκης Δημάκης θα ανέβει ξανά στην πίστα του Βοτανικού και αναζητείται ακόμη ένα μεγάλο όνομα ώστε να «χτυπήσουν» τον σκληρό ανταγωνισμό. O Πάνος Κιάμος θα συνεχίσει τις εμφανίσεις του στο Posidonio μέχρι τις 7 Ιανουαρίου, καθώς το σχήμα πάει… σφαίρα! Την ίδια ώρα, οι πληροφορίες θέλουν και τον Νίκο Οικονομόπουλο να συνεχίζει στο Κέντρο Αθηνών, μετά την τεράστια επιτυχία που σημείωσε στο νυχτερινό κέντρο τον χειμώνα που μας αποχαιρέτησε. Το μαγαζί που γίνεται δεύτερο σπίτι σου δεν τον αλλάζεις, γι’ αυτό και η αεικίνητη Αννα Βίσση θα τα δώσει και αυτόν τον χειμώνα όλα στο Ηotel Ermou, δίνοντας σε νέα παιδιά θέση στο πλευρό της. Αλλά και ο Νίκος Βέρτης δεν θα μπορούσε να φύγει από το YTON, που τον έχει στέψει ως τον απόλυτο άρχοντα – ολόκληρη πισίνα στήθηκε για χάρη του στο νυχτερινό κέντρο!

Στο μεταξύ, το σχήμα που λέγεται ότι «χάλασε» την τελευταία στιγμή, παρόλο που οι πρωταγωνιστές του ήταν σε προχωρημένες συζητήσεις, είναι αυτό του Γιάννη Πλούταρχου με τη Νατάσα Θεοδωρίδου στον Διογένη.

Καβγάς για τη μαρκίζα

Σύμφωνα με πληροφορίες, υπήρξε μια διαφωνία των δύο σπουδαίων καλλιτεχνών στο θέμα της μαρκίζας κι έτσι θα χάσουμε την ευκαιρία να τους απολαύσουμε στην ίδια πίστα, κάτι που ήταν επιθυμία πολλών θαυμαστών τους. Διότι, όπως μας λέει γνωστός επιχειρηματίας της νύχτας, τα λεφτά στα μπουζούκια τα φέρνουν οι τραγουδιστές που τη συγκεκριμένη χρονιά θα έχουν το… σουξέ. Και ο Γιάννης Πλούταρχος με το «Πέρα από τα μάτια μου» και η Νατάσα Θεοδωρίδου με το «Επειδή με ξέρω» απλά καθηλώνουν το κοινό τους αυτό το διάστημα!

Φυσικά οι συζητήσεις συνεχίζονται, καθώς τα νυχτερινά κέντρα είναι πολλά και οι καλλιτέχνες ακόμη περισσότεροι. Ως εκ τούτου, μέχρι τα μέσα φθινοπώρου, που θα αρχίσουν τα νέα σχήματα, πολλά μπορεί να ανατραπούν και να υπάρξουν μεγάλες εκπλήξεις. Το βέβαιο είναι ότι θα ενημερωθείτε για όλα εν καιρώ μέσα από τις σελίδες της «Espresso».

offer

{{-PCOUNT-}}14{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Μπηχτές Μαραντίνη για χωρισμό και συνεπιμέλεια

Ο Θοδωρής Μαραντίνης έδωσε συνέντευξη στη «Real Life», μίλησε...

Ανδρέας Ανδρεόπουλος: Ο ηθοποιός άφησε το Σπίτι του Ηθοποιού και στέκεται πάλι όρθιος

Νέα ζωή για τον Τίμο Δράκο της θρυλικής τηλεοπτικής...

Στα χέρια της ΕΛ.ΑΣ. ο μάνατζερ του τράπερ Trannos για όσα έγιναν στου Ρέντη

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις από την αστυνομική επιχείρηση «μαμούθ»...

Στο σφυρί η «Κόμισσα» του Γεωργούλη που φωνάζει για την αθωότητά του

Αντιμέτωπη με το… σφυρί βρίσκεται δεύτερη φορά σε διάστημα...

Η Πωλίνα Σανταλοβάκη έδωσε σημεία ζωής

Ενώ είναι μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας η...

Η Μπόμπα δεν γλίτωσε ούτε αυτή τη φορά τη διαδικτυακή γιούχα

Πρόκειται για χάρισμα και οφείλουμε να τους το αναγνωρίσουμε!...

«Ξαπλώπουλος και σία» για τους αστυνομικούς στις Φυλακές Μαλανδρίνου

Ζωή και κότα εμφανίζονται να κάνουν όλοι οι αστυνομικοί...