Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Tρεις τελευταίες παραστάσεις από τον Διονύση Ζάχο στο Mayor

Επιστρέφει, ύστερα από μια μικρή παύση, ο Διονύσης Ζάχος...

Η κίνηση στα social media από Λάλο και Μαυρίδου που επιβεβαιώνει την...

Το αποκλειστικό πρωτοσέλιδο δημοσίευμα της «Espresso» για τον χωρισμό-βόμβα...

Είναι πολλά τα λεφτά για το «GNTM», Ηλιάνα

Μαύρες πλερέζες... για την Ηλιάνα Παπαγεωργίου, καθώς το «GNTM»...

«Χωρισμός» για Καινούργιου και Μικρούτσικο!

Εκαναν αμφότεροι «μπαμ»! Διαζύγιο κοινή συναινέσει θα είναι αυτό...

Ο Σφήνος βρήκε «το ταίρι» του!

❱❱ Ο showman θα παρουσιάζει στον ΑΝΤ1 το νέο οικογενειακό τηλεπαιχνίδι που αρχίζει τον ΙούλιοΑΠΟ ΤΗΝ
ΤΕΡΙΑΝΝΑ ΠΑΠΠΑ

Ο Τόνι Σφήνος, τώρα και παρουσιαστής! Ο σόουμαν, ο οποίος σε κάθε εμφάνισή του γίνεται αντικείμενο συζήτησης, θα αναλάβει ένα από τα νέα τηλεπαιχνίδια του ΑΝΤ1, το οποίο μάλιστα θα κάνει πρεμιέρα μέσα στο καλοκαίρι, όταν η ελληνική τηλεόραση κάνει τις… διακοπές της.
Λέγεται ότι ο εκκεντρικός καλλιτέχνης είναι ένα πρόσωπο που ο ΑΝΤ1 θεωρεί ότι θα αντεπεξέλθει σε αυτόν τον ρόλο και θα προσφέρει κάτι καινούργιο σε σχέση με τους παρουσιαστές που βρίσκονται τώρα στο δυναμικό του.

Από τη μία, λοιπόν, οι δοκιμασίες των παικτών που προκαλούν γέλιο και, από την άλλη, οι ατάκες του παρουσιαστή αναμένεται να κάνουν το τηλεπαιχνίδι «Το ταίρι ξέρει» -αυτός θα είναι ο τίτλος του- ένα από τα αγαπημένα προγράμματα των τηλεθεατών την καλοκαιρινή περίοδο. Τουλάχιστον αυτό συμβαίνει στο εξωτερικό, όπου προβάλλεται το συγκεκριμένο πρόγραμμα.

Το νέο τηλεπαιχνίδι-σόου θα κάνει πρεμιέρα το πρώτο δεκαπενθήμερο του Ιουλίου -τα γυρίσματα θα αρχίσουν σύντομα- και, σύμφωνα με πληροφορίες, από τη στιγμή που ανακοινώθηκε ποιος θα αναλάβει την παρουσίαση, πολλοί ήταν αυτοί που με μηνύματα και τηλεφωνήματα στον σταθμό δήλωσαν την επιθυμία τους να συμμετάσχουν, κυρίως γιατί είναι φαν του Τόνι Σφήνου!

Δοκιμασίες

Το τηλεπαιχνίδι «Το ταίρι ξέρει» είναι ένα ψυχαγωγικό σόου για όλη την οικογένεια, στο οποίο συμμετέχουν ζευγάρια που πιστεύουν ότι γνωρίζουν τα πάντα ο ένας για τον άλλον. Πόσο καλά γνωρίζονται, όμως, θα πρέπει να το αποδείξουν μέσα από τις δοκιμασίες στις οποίες υποβάλλονται.

f2

Η «Espresso» σάς παρουσιάζει όλες τις λεπτομέρειες για το πρόγραμμα που ο ΑΝΤ1 φιλοδοξεί να γίνει η καλοκαιρινή μας συνήθεια! Κάθε επεισόδιο του προγράμματος αποτελείται από ευφάνταστες δοκιμασίες, οι οποίες χωρίζονται σε διάφορους γύρους. Στους πρώτους, οι συμμετέχοντες συλλέγουν πόντους, ενώ στον τελικό γύρο προκύπτει το νικητήριο ζευγάρι του επεισοδίου.

Αναλυτικά, στην αρχή οι γυναίκες κάθονται σε ένα τραπέζι και οι άνδρες σε έναν γυάλινο ηχομονωτικό θάλαμο. Οι γυναίκες κάνουν τις προβλέψεις τους σε ερωτήσεις τύπου «πόσα λεπτά μπορεί να αντέξει ο άνδρας σου σε τακούνια;» και οι άνδρες, οι οποίοι δεν ακούν τι απαντούν οι γυναίκες τους, καλούνται να αποδείξουν ότι μπορούν να αντεπεξέλθουν στις δοκιμασίες. Για παράδειγμα, αν η κυρία πει ότι ο άνδρας της μπορεί να σταθεί πάνω σε τακούνια για 20 λεπτά, τότε εκείνος θα πρέπει να το αποδείξει.

Στους επόμενους γύρους του παιχνιδιού οι όροι αντιστρέφονται και μπαίνουν στον θάλαμο οι γυναίκες, ενώ οι άνδρες κάνουν τις δικές τους προβλέψεις. Και εκεί θα φανεί πόσο καλά ξέρει το ταίρι του κάθε παίκτης, που στόχο έχει να φτάσει στον τελικό. Εκεί προκρίνονται τα δύο ζευγάρια με τους περισσότερους πόντους. Το ζευγάρι που θα φτάσει στη νίκη στο τέλος της εβδομάδας θα κερδίσει και ένα αυτοκίνητο.

offer

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η χλιδάτη απόδραση της Σκορδά, την ώρα που το τηλεοπτικό μέλλον της παραμένει αβέβαιο

Η Φαίη στο Ντουμπάι και οι τηλεοπτικοί μνηστήρες αναστενάζουν!...

Ερωτευμένα ζευγάρια σε νυχτερινές περιπλανήσεις

Κοσμικές εξορμήσεις στην Αθήνα για τέσσερα ερωτευμένα ζευγάρια της...

Η Κιμ Καρντάσιαν έπαθε… Σενσόρι

«Κιμ Σενσόρι» αποκαλούν την Κιμ Καρντάσιαν οι followers της...

Σάλος στη Μύκονο με τη θαμμένη εκκλησία σε έκταση ιδιοκτησίας των Ρέμου και Πηλαδάκη

Αλγεινή εντύπωση και έντονες αντιδράσεις προκαλεί η είδηση ότι...

Το «κατηγορώ» μητέρας κοριτσιού ΑμεΑ με το σπάνιο νευρολογικό σύνδρομο Rett προς τον Αδωνη Γεωργιάδη

Σοκ προκαλεί σε χιλιάδες ασθενείς αλλά και γονείς παιδιών...

Νέα… άσφαλτος στην «Οδό Ζαρίφη» για να σωθεί η εκπομπή του Open

«Ανακαίνιση» στην «Οδό Ζαρίφη» και στο «Καλύτερα δε γίνεται!»....