Τρίτη, 23 Απριλίου, 2024

Παγκόσμιος πόλεμος του Tik Tok!

Πριν από επτά χρόνια χτύπησε για πρώτη φορά στις...

«Έκανε την πάπια» για τον παιδεραστή αρχαιοφύλακα στο Μουσείο της Νισύρου;

Σάλο έχει προκαλέσει η χθεσινή αποκάλυψη της εφημερίδας «δημοκρατία»...

«Ξαπλώπουλος και σία» για τους αστυνομικούς στις Φυλακές Μαλανδρίνου

Ζωή και κότα εμφανίζονται να κάνουν όλοι οι αστυνομικοί...

Το Eurojackpot μοιράζει απόψε 120 εκατ. ευρώ – Στις 21:15 η κλήρωση...

Λίγες ώρες απομένουν για τη μεγάλη κλήρωση του Eurojackpot, καθώς...

Καναλάρχης ο Λάκης Λαζόπουλος!

❱❱ Ο Λάκης, μετά την απήχηση που είχε στους εφήβους, συνεχίζει με Ντίμη, Μήτση και γύφτο μέσω web TV
❱❱ Στην κορυφη το επεισόδιο που ειχε αρωμα απο «Espresso»ΑΠΟ ΤΗ
ΜΑΡΙΑ ΑΝΔΡΕΟΥ

Με τον Λάκη Λαζόπουλο «αγριεύει το πράγμα», όπως θα έλεγε με το βιτριολικό του χιούμορ και ο ήρωάς του ο Ντίμης ο κομμωτής! Μπορεί οι «Δέκα Μικροί Μήτσοι» να μας αποχαιρέτησαν στην TV -αφού ο κύκλος της ιστορικής σειράς ολοκληρώθηκε μέσα από τη μικρή οθόνη του ΑΝΤ1-, αλλά ύστερα από απαίτηση χιλιάδων τηλεθεατών μέσα από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ο δημιουργός θα τους επαναφέρει μέσω web TV που θα φτιάξει!

Και για να είμαστε πιο ακριβείς, τρεις από αυτούς, καθώς οι πιέσεις που δέχεται από τους φαν της σειράς είναι να ξαναδούν τον γύφτο, τη Μήτση Καραμήτση αλλά και τον πιο τρελό κομμωτή της Ελλάδας, τον Ντίμη!

feb5a620 5f31 42bd b346 908a1bf4081a

Βλέπετε, με τα πέντε νέα επεισόδια των «Μήτσων», που προβλήθηκαν από το κανάλι του Αμαρουσίου, ο Λάκης απέκτησε καινούργιους φίλους -και κυρίως από τη νέα γενιά-, που έγιναν θαυμαστές του Ντίμη του κομμωτή και όλης της ομάδας του, της λαϊκής τραγουδίστριας Μήτσης Καραμήτση και της κολλητής της «Καρακαλτάκας» (Ματθίλδη Μαγγίρα), αλλά και του ασύλληπτου γύφτου, ο οποίος λέει με τον δικό τρόπο τις ειδήσεις.

Ποιος δεν τον θυμάται να πηγαινοέρχεται στο πλατό του FEUGA TV με την καρέκλα του και να ρωτάει με ύφος αν τον Αύγουστο θα βγούμε από το Μνημόνιο και θα μπούμε στις αγορές, γιατί θα ήθελε να ξέρει όλο το πρόγραμμα της εκδρομής!

«Κόλλησαν» με τους ήρωες

Σύμφωνα με πληροφορίες, ούτε ο ίδιος ο Λάκης περίμενε ότι οι νέοι και κυρίως οι έφηβοι θα «κολλούσαν» με τη δυναμική αυτών των αλλοπρόσαλλων αλλά κεφάτων ηρώων του, οι οποίοι σχολιάζουν την πολιτική αλλά και καλλιτεχνική επικαιρότητα με τον δικό τους τρόπο και θα γίνονταν θέμα συζήτησης στο internet. Οι νέοι ανακάλυψαν -και λάτρεψαν- την αφέλεια, την αθωότητα, την τρέλα των συγκεκριμένων χαρακτήρων, που είναι πιο σύγχρονοι από ποτέ! Την ίδια απήχηση έχει και η «Πλούσια», αλλά συνεργάτες του δημιουργού μάς τόνισαν ότι ακόμα δεν έχει παρθεί η απόφαση, αν θα είναι κι αυτή ανάμεσα στους ήρωες που θα αναφωνούν μέσω web TV «για όνομα…»!

Στόχος του Λάκη Λαζόπουλου είναι να πιάσει τον ρυθμό της νεολαίας, που θεωρεί την τηλεόραση μέσο μιας παλαιότερης γενιάς, ενώ αξίζει να αναφέρουμε την πληροφορία ότι από το κομμωτήριο του Ντίμη ο δημιουργός φιλοδοξεί να περάσουν πολλοί τραγουδιστές αλλά και τα πιο hot πρόσωπα της επικαιρότητας.

ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ ΤΟ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΑΡΩΜΑ ΑΠΟ «ESPRESSO»

Απόδειξη του… ρεύματος που έχουν οι «Δέκα Μικροί Μήτσοι» στη νέα γενιά είναι η… χαοτική διαφορά που είχε το Σάββατο το βράδυ το τελευταίο επεισόδιο της σειράς απέναντι στην εκπομπή του Σπύρου Παπαδόπουλου. Οι «Μήτσοι» άφησαν κατά πολύ πίσω το «Στην υγειά μας, ρε παιδιά», καθώς στο δυναμικό κοινό σημείωσαν 20,9%, έναντι 8,4% του προγράμματος του Σκάι. Στο προχθεσινό σαρωτικό επεισόδιο, λοιπόν, των «Μήτσων» οι τηλεθεατές ενημερώθηκαν για την επικαιρότητα μέσα από την καυστική πένα του Λάκη Λαζόπουλου, κι εμείς -οι εργαζόμενοι στην εφημερίδα- ζήσαμε μια ευχάριστη έκπληξη παρακολουθώντας τον Χαϊκάλη (ως γριά Μήτση) να ενημερώνεται διαβάζοντας «Espresso»!

9

Στο μεταξύ, σύμφωνα με πληροφορίες, ο ΑΝΤ1 έχει ήδη εκφράσει την επιθυμία του να συνεχίσει τη συνεργασία του με τον Λάκη, καθώς το σατιρικό του χιούμορ, και μάλιστα εν όψει μιας έντονης προεκλογικής περιόδου, είναι σίγουρο ότι θα βάλει… φωτιά στην τηλεθέαση! Προς το παρόν, το Σάββατο 16 Ιουνίου θα έχουμε την ευκαιρία να απολαύσουμε τις καλύτερες στιγμές των «Μήτσων» αλλά και backstage υλικό από τα γυρίσματα!

offer

{{-PCOUNT-}}15{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Γιάννης Φέρτης: Η Βίβιαν Μπενέκου αποκαλύπτει όλα όσα δεν ξέρουμε για τον τεράστιο ηθοποιό

Δάκρυζε όταν άκουγε κλαρίνο, χόρευε τσάμικα με πάθος, αγαπούσε...

Ανδρέας Ανδρεόπουλος: Ο ηθοποιός άφησε το Σπίτι του Ηθοποιού και στέκεται πάλι όρθιος

Νέα ζωή για τον Τίμο Δράκο της θρυλικής τηλεοπτικής...

Στο σφυρί η «Κόμισσα» του Γεωργούλη που φωνάζει για την αθωότητά του

Αντιμέτωπη με το… σφυρί βρίσκεται δεύτερη φορά σε διάστημα...

Η Μπόμπα δεν γλίτωσε ούτε αυτή τη φορά τη διαδικτυακή γιούχα

Πρόκειται για χάρισμα και οφείλουμε να τους το αναγνωρίσουμε!...

«Εφυγε» ο Ηλίας Μπαρμπαλιάς

«Εφυγε» στα 68 του χρόνια ο Ηλίας Μπαρμπαλιάς που...