Σάββατο, 13 Απριλίου, 2024

Η Μέριλιν των ουσιών

Βαθιά βυθισμένο στην κόλαση της ηρωίνης ήταν μοντέλο που...

Οι αθέατοι γαμομπελάδες του «Μπόρατ»

Προβλήματα που «σέρνονταν» για χρόνια κρύβονται πίσω από το...

Η επιστολή του «σφαγέα» των Αγίων Αναργύρων στην άτυχη Κυριακή

Ανατριχίλα προκαλεί το περιεχόμενο μιας από τις επιστολές που...

Selfie θανάτου για αισθητικό

Μια selfie κόστισε τη ζωή σε Ρωσίδα αισθητικό με...

«Έσβησε» ο «Σπαλιάρας των clubs»

❱❱ Ο «βασιλιάς της διασκέδασης» Πίτερ Στρινγκφέλοου, που είχε κάνει sex με περισσότερες από 3.000 γυναίκες, «έφυγε» σε ηλικία 77 ετώνΗ λονδρέζικη απάντηση στον Χιου Χέφνερ, που ήταν συνώνυμο του Σόχο, του σεξ και των celebrities, έχασε τη μάχη που έδινε σιωπηρά με τον καρκίνο, σε ηλικία 77 ετών. Ο Πίτερ Στρινγκφέλοου άνοιξε πολλούς χώρους νυχτερινής διασκέδασης σε όλον τον κόσμο, όπου είχε φιλοξενήσει καλλιτέχνες όπως οι Beatles, οι Kinks και ο Τζίμι Χέντριξ.

Ο γιος εργάτη σε χαλυβουργείο άνοιξε το 1980 το κλαμπ Stringfellows στο Κόβεντ Γκάρντεν του Λονδίνου, το οποίο έγινε ένα από τα μακροβιότερα κλαμπ της βρετανικής πρωτεύουσας.

«Πήγα σε ένα στριπτιζάδικο στο Φορτ Λόντερντεϊλ της Φλόριντα τη δεκαετία του ’80 και ξετρελάθηκα» είχε δηλώσει σε παλιότερη συνέντευξή του. «Μετά άνοιξα αμέσως το Stringfellows στη Νέα Υόρκη και έκανε μεγάλη επιτυχία και έτσι το μετέτρεψα σε στριπτιζάδικο». Στη συνέχεια άνοιξε νυχτερινά κλαμπ στο professor steven hawkinsΜαϊάμι, στο Μπέβερλι Χιλς και το Παρίσι και η επωνυμία Στρινγκφέλοου ταυτίστηκε με τα γυμνόστηθα κορίτσια και τη νυχτερινή διασκέδαση.

Είχε τη φήμη του γυναικά (σε σημείο που θα μπορούσε κάλλιστα να είναι και ο «Σπαλιάρας των clubs», αν και κανένας δεν μπορεί να συγκριθεί με τον «Μr. 4.000»), αλλά ο ίδιος ουδέποτε επιβεβαίωσε ούτε διέψευσε τις φήμες ότι είχε κοιμηθεί με περισσότερες από 3.000 γυναίκες.

Ο βασιλιάς των κλαμπ, όπως ήταν γνωστός, διαγνώστηκε για πρώτη φορά με καρκίνο του πνεύμονα το 2008. Αρχισε θεραπεία αποκαλύπτοντας αυτό που του συνέβαινε μόνο σε στενούς φίλους και στην οικογένειά του. Το μυστικό διέρρευσε μόλις το 2015.

Προτού τον χτυπήσει ο καρκίνος όμως ο Στρινγκφέλοου είχε δεχθεί και το πλήγμα των τεράστιων χρεών που προκλήθηκαν από τα υπερβολικά του ανοίγματα. Η επιτυχία του είχε και το τίμημά της, αφού τα κλαμπ του στο Μαϊάμι και το Λος Αντζελες απέτυχαν και τελικά έκλεισαν λόγω των τεράστιων χρεών.

Άτακτη συμπεριφορά

Η συμπεριφορά του χαρακτηρίστηκε πολλές φορές εξωφρενική και το 2003 οι τηλεθεατές του Channel 4 σε ψηφοφορία τους τον είχαν κατατάξει στη 18η θέση ενός καταλόγου με τους χειρότερους Βρετανούς. Η αλήθεια είναι ότι από μικρός ο μεγαλύτερος σε οικογένεια τεσσάρων γιων επιδείκνυε μια μάλλον άτακτη συμπεριφορά. Εγκατέλειψε το σχολείο στα 15 του και μπαρκάρισε με πλοία του εμπορικού ναυτικού στα 17 του. Το 1962 εξέτισε μια σύντομη ποινή φυλάκισης για εμπόριο κλεμμένων χαλιών, εμπειρία που ο ίδιος χαρακτήρισε «μάθημα», το οποίο τον έβαλε στον ίσιο δρόμο.

Παντρεύτηκε τρεις φορές, απέκτησε τέσσερα παιδιά και εγγόνια, ενώ ο τελευταίος γάμος του το 2009 ήταν με μια πρώην στριπτιζέζ, την Μπέλα, κατά 41 χρόνια νεότερή του.

offer

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η «καταραμένη» φαμίλια της Ηλιούπολης: Εκτέλεσε τη μάνα του με καραμπίνα και αυτοκτόνησε

Δολοφονία και αυτοχειρία φαίνεται πως είναι το επικρατέστερο σενάριο...

Παράταση για τον «Ασχημο»

Με περισσότερες από 120 παραστάσεις από την αρχή της...

Τα… βρόντηξε από το «My style rocks» η Φωτεινή Μπαρνασά, από τα φαβορί του reality

Σκάει «βόμβα» στο «My style rocks». Ενα από τα...

Χειροπέδες σε… ξαναμμένο κοκάκια μέσα σε ροζ μασατζίδικο!

Τα «ξέρασε» όλα στην ανακρίτρια, εν είδει ψυχοθεραπείας, ένας...