Κυριακή, 14 Απριλίου, 2024

Ζευγάρι έπαιξε άθελά του τους ίδιους αριθμούς και κέρδισε 1.000.000 δολάρια από...

Τύχη βουνό είχε ζευγάρι στις ΗΠΑ που κατά λάθος...

Ο διδάκτωρ καρδιολόγος Χαράλαμπος Κάββουρας μιλάει για τα πολλά εμφράγματα στη showbiz...

Τι συμβαίνει πλέον και νέοι άνθρωποι από τον χώρο...

Νοσοκόμα επιστρέφει στις ταινίες πορνό έπειτα από 15 χρόνια αποχής…

Επιστρέφει στις «ρίζες» της η 38χρονη Σάντι Σάμερς, που...

Πέτρος Κόκκαλης: Το οικολογικό όραμά του, η φυγή του από τον ΣΥΡΙΖΑ,...

«Οι ευρωεκλογές θα δώσουν στον Κόσμο τη δυνατότητα να...

Στα χαρακώματα με… σερβιέτες και «καρφιά» Γκλέτσος – Στεφανίδου

❱❱ Ο δήμαρχος Στυλίδας αποκαλύπτει στην «Espresso» το άγριο παρασκήνιο της κόντρας τους Σε προσωπική βεντέτα φαίνεται να εξελίσσεται η κόντρα μεταξύ του δημάρχου Στυλίδας Απόστολου Γκλέτσου και της Τατιάνας Στεφανίδου. Κατά τη διάρκεια τηλεφωνικής συνομιλίας της παρουσιάστριας με τον πρόεδρο του Αγροτικού Συνεταιρισμού Στυλίδας Κώστα Ζαρκαδούλα ο τελευταίος επανέλαβε στον αέρα της εκπομπής «Τατιάνα Live» τις καταγγελίες για βιαιοπραγία εις βάρος του από τον δήμαρχο. 

Οσα ακούστηκαν ήταν η σταγόνα για να ξεχειλίσει το ποτήρι. Ο λόγος; Το περιστατικό που αναλύθηκε επί αρκετή ώρα στο τηλεοπτικό πρόγραμμα του epsilon το απόγευμα της Τετάρτης φαίνεται ότι ξύπνησε στον Απόστολο Γκλέτσο μνήμες από μια παλιά διαμάχη του με την Τατιάνα Στεφανίδου, που ελάχιστοι γνωρίζουν και που -απ’ ό,τι δείχνουν τα πράγματα- μόλις αναζωπυρώθηκε.

Η «Espresso», μιλώντας με τον δήμαρχο Στυλίδας για όσα ακούστηκαν στην εκπομπή εις βάρος του, φέρνει σήμερα στο φως της δημοσιότητας το παρασκήνιο της κόντρας του με την Τατιάνα Στεφανίδου!

Εκνευρισμένος

«Θα τα πούμε όλα αυτά εν καιρώ σε συνεντεύξεις» μας είπε φανερά εκνευρισμένος σε επικοινωνία που είχαμε μαζί του. Εμείς όμως επιμείναμε και τότε ο δήμαρχος Στυλίδας μάς αποκάλυψε τι συνέβη πολλά χρόνια πριν, που δεν μπορεί να το ξεχάσει: «Εστειλε τη μάνα μου στο νοσοκομείο με καρκίνο στο στήθος, όταν είχε βγάλει τότε ολόκληρη ιστορία με μια ψεύτικη μάνα! Οτι δηλαδή είμαι υιοθετημένος. Σκέψου στη μικρή πόλη όπου ζούσαν οι γονείς μου τι είχε γίνει… Κι από τότε την είχα καταραστεί! Βεβαίως λοιπόν και υπάρχει προηγούμενο» μας είπε όλο νόημα, δείχνοντας ότι μόλις άναψε το φιτίλι στην παλιά διαμάχη τους.

Στην εκπομπή «Τατιάνα Live» της Τετάρτης, λοιπόν, ο πρόεδρος του Αγροτικού Συνεταιρισμού Στυλίδας επανάλαβε τις καταγγελίες του για τον Γκλέτσο μιλώντας για το περιστατικό που έλαβε χώρα πριν από λίγες ημέρες έξω από τον χώρο του Δημαρχείου Στυλίδας όπου, σύμφωνα με τον ίδιο, ο δήμαρχος του έριξε δυο μπουνιές στην κοιλιακή χώρα.

«Πριν προλάβω να τελειώσω και να ζητήσω τα αιτήματα που θέτουμε στον δήμο μέσα στο δημοτικό συμβούλιο, ο κ. Γκλέτσος μού επιτέθηκε φραστικά, ονομάζοντας εμένα και τους συγχωριανούς μου κλέφτες, απατεώνες, γίδια και ότι θα μας κάνει ανθρώπους. Εγώ δεν θέλω να με κάνει σαν τον εαυτό του» υποστήριξε ο 30χρονος Κώστας Ζαρκαδούλας, για να πάρει από την παρουσιάστρια την εξής απάντηση: «Χαίρομαι γι’ αυτό που ακούω». Στην περιγραφή του γεγονότος ο νεαρός επισήμανε ότι ο δήμαρχος Στυλίδας βγήκε έξω από την αίθουσα του δημοτικού συμβουλίου και του επιτέθηκε λίγο πριν μπει στο αυτοκίνητο, λέγοντάς του: «Τι θες, να το λύσουμε μεταξύ μας;» Το περιστατικό, όπως είπε ο πρόεδρος του Αγροτικού Συνεταιρισμού, το κατήγγειλε στην Αστυνομία. Στη συνέχεια τον λόγο πήρε η παρουσιάστρια: «Θα περίμενα από τον ίδιο να σου διδάξει τον διάλογο, ως πιο νέος άνθρωπος εσύ. Αντριλίκι δεν είναι να ρίχνεις γροθιά. Αντριλίκι είναι να συγκρατείς τη γροθιά» είπε.

Χθες το πρωί ο δήμαρχος Στυλίδας με επίσημη ανακοίνωσή του -σε έγγραφο του δήμου- ανέφερε για το περιστατικό: «Απ’ το Κιλελέρ κατευθείαν στην Τατιάνα… Και εις ανώτερα. Υ.Γ.: Στα σούπερ μάρκετ σήμερα έχει προσφορά σερβιέτες»! Η ανακοίνωση, όπως ήταν φυσικό, έφτασε στα χέρια της παρουσιάστριας, η οποία τη διάβασε στη χθεσινή της εκπομπή και όχι μόνο! «Το παιδί δίδαξε ήθος στον δήμαρχο. Κύριος. Ο δήμαρχος λοιπόν χωρίς να λέει τίποτα για το πάπλωμα σήμερα, χωρίς να απαντάει, βγάζει ένα κατάπτυστο δελτίο Τύπου που μιλάει για σερβιέτες και στην ουσία βιαιοπραγώντας με τον λόγο, λεκτικά, εναντίον αυτού του παιδιού. Διότι γι’ αυτούς τους ανθρώπους, τους ξεπερασμένους αυτούς τους ανθρώπους (σ.σ.: Γκλέτσος), άντρας είναι αυτός ο οποίος δέρνει. Για τη σύγχρονη κοινωνία όμως άντρας είναι αυτός ο οποίος επιλέγει να συγκρατήσει τη γροθιά του. Αυτός είναι ο άντρας ο σωστός. Εύχομαι πραγματικά αυτά τα μοντέλα -και δημόσια κιόλας μοντέλα- να εκλείψουν» ανέφερε η Τατιάνα, ρίχνοντας εκ νέου λάδι στη φωτιά.

offer

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Και η Καίτη Κουτσολιούτσου δήλωσε άγνοια για το σκάνδαλο της εταιρίας, την οποία μιμήθηκε και η Hermès

Δημιουργική… έμπνευση ακόμη και στον οίκο Hermès είχαν προκαλέσει...

ΗΠΑ: Ζευγάρι αδιανόητης διαστροφής

Παντρεμένη νοσοκόμα και ο σύζυγός της, που έχουν δύο...

Παράταση για τον «Ασχημο»

Με περισσότερες από 120 παραστάσεις από την αρχή της...

Κατερίνα Λιόλιου: Αυτός είναι ο νέος της σύντροφος

Το «Κατερινάκι του» είναι η αγάπη του! Το τελευταίο...

Αστραψαν τα φλας στη βράβευση επιτυχημένων επιχειρηματιών και δημόσιων προσώπων της Θεσσαλονίκης

Επιτυχημένοι επιχειρηματίες και δημόσια πρόσωπα της Θεσσαλονίκης βραβεύτηκαν στο...

«Μουρμούρα» για Μπάμπη χωρίς το έτερον ήμισυ

Με τη δημοφιλή κωμική σειρά του τηλεοπτικού κοινού «Μην...