Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Love is in the air: Είπε το «ναι» την ώρα της πτήσης

Η αγάπη σε κάνει να πετάς στα σύννεφα, οπότε...

Ανέβηκε επικίνδυνα η θερμοκρασία με τη νέα φωτογράφιση της Ταραμπάνκο

Η Κάτια Ταραμπάνκο έφερε τον «καύσωνα» μέσα στον Απρίλιο....

Καμπάνα σε 74χρονο που «έλουζε» με χυδαία υπονοούμενα νεαρή σερβιτόρα στην Καβάλα

Καταδικάστηκε από το δικαστήριο για προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας ένας...

Παπαθωμά και Πετράκος αμφισβητούν την ύπαρξη της αφρικανικής σκόνης

«Μας ψεκάζουν, μας σκοτώνουν με χημικά» βροντοφώναξαν η Θεοφανία...

Talent shows, ελληνικές σειρές και realities στον πλανήτη epsilon

❱❱ Τo νέο πρόγραμμα του καναλιού περιλαμβάνει και τις καινούργιες εκδοχές  της «Δυναστείας» και του «Μαγκάιβερ»Από την
ΤΕΡΙΑΝΝΑ ΠΑΠΠΑ

Χωρίς να ανοίξουν τα χαρτιά τους για τον τομέα των ειδήσεων και της ενημέρωσης, esr 0806 026 cmykο Τζώνη Καλημέρης και η Αλκηστις Μαραγκουδάκη, σε μια χαλαρή κουβέντα με τους δημοσιογράφους, έδωσαν τα ψυχαγωγικά χαρακτηριστικά του νέου προγράμματος του epsilon.

Το κανάλι του Ιβάν Σαββίδη, που σύντομα θα λανσαριστεί με το νέο του λογότυπο, θα δίνει έμφαση στην ελληνική μυθοπλασία, με αρκετές δόσεις από realities και talent shows αλλά και την προσθήκη νέων ξένων σειρών και ταινιών.

Σύμφωνα, λοιπόν, με όσα είπε η διευθύντρια προγράμματος, έχουν έρθει ήδη σε συμφωνία με τον Πάνο Κοκκινόπουλο, ο οποίος θα βάλει τη σκηνοθετική υπογραφή του στα αυτοτελή επεισόδια του «Ου φονεύσεις» -που θα προβάλλονται μία φορά την εβδομάδα-, σε σενάριο των Βασίλη Ρίσβα και Δήμητρας Σακαλή.

Στην prime time ζώνη προστίθεται δύο φορές την εβδομάδα και η σειρά «Traffic Light» (στα ελληνικά θα αποδοθεί «Για πάντα παιδιά»), σε σκηνοθεσία Βασίλη Κεχαγιά, με πρωταγωνιστές τους Αποστόλη Τότσικα, Τζένη Θεωνά κ.ά.

Στη δυνατή ομάδα των δημιουργών προστίθεται και ο Βασίλης Θωμόπουλος, ο οποίος θα μεταφέρει το χιλιανό σίριαλ «Chipe Libre», που θα προβάλλεται τρεις φορές την εβδομάδα, με πρωταγωνιστή τον Μάριο Αθανασίου, καθώς είναι από τους πρώτους που έχουν κλείσει.

Καθημερινή σειρά θα υπογράψει ο Γιώργος Κυρίτσης, σε ιδέα της Ελενας Ακρίτα, η οποία -παρ’ όλα όσα ακούστηκαν στη συνέντευξη Τύπου-, αρνείται ότι έχει την επιμέλεια του σίριαλ. Πρόκειται για τον «Πρίγκιπα της φωτιάς» σε σκηνοθεσία Χρήστου Δήμα και με τους Μάξιμο Μουμούρη, Αντίνοο Αλμπάνη, Αλέκο Συσσοβίτη και Πέγκυ Σταθακοπούλου στο καστ.

Αραβανή ή Οικονομάκου

Από το κανάλι θα μεταδοθούν και τα talent shows «La banda», μέσα από το οποίο θα αναδειχθεί ένα νέο μουσικό συγκρότημα, για την παρουσίαση του οποίου συζητούν η Ελένη Φουρέιρα και ο Θοδωρής Μαραντίνης, «X-Factor» αλλά και το περίφημο «Project Runway», με παρουσιάστρια τη Χάιντι Κλουμ, την ξένη βερσιόν του οποίου θα δούμε τους καλοκαιρινούς μήνες από το κανάλι.

Την παρουσίαση της ελληνικής διεκδικούν η Ευαγγελία Αραβανή και η Αθηνά Οικονομάκου. Επίσης θα δούμε ξένες σειρές, όπως το «NCIS» αλλά και τη νέα «Δυναστεία», παραγωγής 2017, και το καινούργιο «Μαγκάιβερ», παραγωγής 2016. Το πρωινό της Κατερίνας Καινούργιου θα παραμείνει στη θέση του, πλην όμως θα αλλάξει ριζικά από τα σκηνικά μέχρι και τη δομή του, ενώ συζητιέται μέσα σε όλα και ο τίτλος του. Το αμερικανικό reality «Revenge Body», που παρουσιάζει η Κλόι Καρντάσιαν, θα δούμε στην ελληνική βερσιόν με την Ιωάννα Λίλη.

Στην ενημέρωση τώρα, το κανάλι θα συνεργαστεί με τον Γιώργο Αυγερόπουλο, ο οποίος θα υπογράψει την παραγωγή της σειράς ντοκιμαντέρ «Οι πειρατές του Αιγαίου» (οκτώ επεισόδια).

Την ίδια ώρα ο Νίκος Ευαγγελάτος παραμένει στο epsilon, για εκπομπή δημοσιογραφικής έρευνας ή ακόμη και για ένα talk show, ενώ το κεντρικό δελτίο ειδήσεων ενδέχεται να παρουσιάζει μια κυρία της δημοσιογραφίας. Η Φαίη Μαυραγάνη παραμένει στο πόστο της το Σαββατοκύριακο και αναζητούνται οι παρουσιαστές της επόμενης ζώνης μετά τη λήξη της συνεργασίας που είχε η Ναταλία Γερμανού.

offer

{{-PCOUNT-}}13{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ο «Satiros II» έριξε αυλαία παρέα με τη Σαπουντζάκη

Φινάλε με γέλιο, συγκίνηση και μια αγκαλιά που συζητήθηκε....

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Υπάλληλοι του δημάρχου Γιάννη Μώραλη τα στελέχη της «Θύρας 7» που συμμετείχαν στη δολοφονία του Λυγγερίδη!

«Μεροκάματα» στον Δήμο Πειραιά επί ημερών Γιάννη Μώραλη έκαναν...

Καρφιά Σολωμού για την Μπάρκα

«Καμπανιά» από τη Μαρία Σολωμού. «Δεν θα πάω ποτέ...

Οι καλεσμένες στην επίδειξη του Paris Valtadoros «έσβησαν» τα μοντέλα

Fashion show και στο... front row παρατηρήθηκε στην επίδειξη...

Ο Σταϊκούρας θαυμαστής της sexy Μαρίας Τζινέρη

Δεν ήταν και λίγοι οι παρευρισκόμενοι σε εγκαίνια έργων...