Δευτέρα, 15 Απριλίου, 2024

Ρομπέρτο Καβάλι: Ντεφιλέ στους ουρανούς

Δύο γάμοι, έξι παιδιά (το τελευταίο το απέκτησε σε...

Το Σάββατο 20.04 με την Εspresso: Αυγουστίνος Καντιώτης

Μη χάσετε το Σάββατο 20.04 με την Espresso: Ο...

Μαρίνα Σάττι: Διπλά πλατινένιο σε ψηφιακές πωλήσεις το «Ζάρι»

Μέσα σε έναν μήνα από την κυκλοφορία του το...

Μπισμπίκης στο Παρίσι για το πρώτο ευρωπαϊκό κύπελλο του Παναθηναϊκού

Στο «χρονοντούλαπό» του έψαξε ο Βασίλης Μπισμπίκης και ανέσυρε...

Sexy μοντέλα, λάμψη και σαμπάνια

❱❱ Η «Espresso» ήταν εκεί όπου για πάνω από δέκα μέρες «χτύπησε» η καρδιά της ναυτιλίαςΤις 90 εκδηλώσεις ξεπέρασαν, σύμφωνα με πληροφορίες της «Espresso» από ναυτιλιακές πηγές, τα φετινά Ποσειδώνια. Από τα βόρεια προάστια ως τον Πειραιά και το Λαγονήσι για περισσότερες από 10 μέρες, εφοπλιστές, ναυλομεσίτες, τραπεζίτες και επιχειρηματίες «λικνίστηκαν» στον ρυθμό της μεγάλης γιορτής της ναυτιλίας δίνοντας το «παρών» σε δεκάδες συνέδρια, εκθέσεις, ομιλίες και επαγγελματικές δεξιώσεις.

Ωστόσο -όπως συμβαίνει κάθε δύο χρόνια που λαμβάνει χώρα η έκθεση Ποσειδώνια- τα λαμπερά πάρτι ήταν εκείνα που συζητήθηκαν περισσότερο στους αθηναϊκούς κοσμικούς κύκλους συγκεντρώνοντας σχεδόν τους πάντες, οι οποίοι -ακόμη και απρόσκλητοι σε πολλές περιπτώσεις- θέλησαν να εισχωρήσουν σ’ έναν κόσμο χλιδής και να ζήσουν έστω και για λίγο το όνειρό τους. Μεταξύ αυτών και πολλές νέες κοπέλες, ζωντοχήρες και μοντέλα που φόρεσαν αποκαλυπτικές τουαλέτες και έτρεξαν στα πάρτι με την ελπίδα να συναντήσουν των άντρα των ονείρων τους. Βλέπετε, στα Ποσειδώνια ήταν καλεσμένοι και πολλοί εφοπλιστές απ’ όλο τον κόσμο. Δεν ήταν τυχαίο, λοιπόν, που το τελευταίο δεκαήμερο τα παραλιακά μαγαζιά στα νότια προάστια είχαν… ερημώσει από μοντέλα και πάσης φύσεως στάρλετ της εγχώριας showbiz. Τα σέξι κορίτσια προτίμησαν τα πάρτι της μεγάλης γιορτής της ναυτιλίας. Αλλωστε, όπως λέγεται χαρακτηριστικά στις παρέες των πλουσίων και διασήμων, «άλλο το χρήμα της στεριάς και άλλο της θάλασσας». Και τα Ποσειδώνια εκτός από business και big deals είναι μια πρώτης τάξεως ευκαιρία και για νέες γνωριμίες.

ΔΕΙΤΕ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Το πρώτο μεγάλο πάρτι το οργάνωσε η ναυτιλιακή εταιρία Allied Shipbroking Inc. με έδρα το Μαρούσι, στο Ακρωτήρι. Περισσότεροι από 1.000 καλεσμένοι έδωσαν το «παρών» και όλοι τους πέρασαν κάποια στιγμή από τους τεράστιους μπουφέδες.

Στα τραπέζια που είχαν στηθεί στο εστιατόριο κάθισαν μεταξύ άλλων ο καπετάν Παναγιώτης Τσάκος, ο Πάρης Δράγνης με τη σύζυγό του Πατρίτσια, ο Νίκος Τσάκος με τη σύζυγό του Σήλια Κριθαριώτη, ο Γιάννης Καμπάνης, ο Κώστας Σούκος, η Ειρήνη Νταϊφά και ο Μύρων Τσατσάκης.

Εντυπωσιακές γυναίκες

Βέβαια την παράσταση έκλεψε η «χρυσή» νεολαία, καθώς μεταξύ των μετόχων της εταιρίας είναι ο Θάσος Παπούης. Στο εν λόγω πάρτι παρευρέθησαν ο Λέων Πατίτσας χωρίς τη Μαριέττα Χρουσαλά, ο Κρίτων Λεντούδης, ο Γιώργος Δημητρόπουλος και ο Σταύρος Παπαντωνόπουλος. Πολλά ήταν και τα μοντέλα, με πρώτη και καλύτερη τη νικήτρια του «My Style Rocks» Ραμόνα Βλαντή και την πρώην συμπαίκτριά της στο reality του Σκάι καλή φίλη της Τζώρτζια Βαϊνά. Οι δύο εντυπωσιακές γυναίκες χόρεψαν με τις επιτυχίες του Λευτέρη Πανταζή, ο οποίος τραγούδησε live ως τις πρώτες πρωινές ώρες. Αρχικά το ψυχαγωγικό πρόγραμμα της βραδιάς είχε αναλάβει γνωστός dj, ενώ πριν από τον ΛΕ-ΠΑ ανέβηκε στην ειδικά διαμορφωμένη πίστα και τραγούδησε ο Διονύσης Σχοινάς.

Ενα βράδυ πριν, το Akanthus πήρε… φωτιά, όταν στο πάρτι της BMS United εμφανίστηκε live η Ελενα Παπαρίζου και οι ξένοι προσκεκλημένοι του event την αποθέωσαν, το ίδιο και τις σέξι χορεύτριες που πλαισίωναν την τραγουδίστρια στην εκρηκτική της εμφάνιση επί σκηνής. Το άλλο μεγάλο και κεφάτο πάρτι το οργάνωσε η ναυτιλιακή εταιρία Enterprise Shipping & Trading του Ομίλου Ρέστη στο Fantasia Live, όπου τραγούδησαν η Νατάσα Θεοδωρίδου και ο Πέτρος Ιακωβίδης με guest star ειδικά για το event τον Κωνσταντίνο Αργυρό.

Πριν από την έναρξη του προγράμματος στον Βίκτωρα Ρέστη ευχήθηκαν πολλοί γνωστοί εφοπλιστές, όπως ο Γιώργος Τσαβλίρης, ενώ όταν ξεκίνησε το μουσικό πρόγραμμα οι celebrities καλεσμένοι του PR-Μan Χάρη Σιανίδη επισκίασαν τους εφοπλιστές, και τα καλάθια με τα γαρίφαλα έπεσαν βροχή μπροστά στα πόδια της Νατάσας Θεοδωρίδου. Εκεί εθεάθησαν (σε μεγάλα κέφια!) η Νατάσα Καλογρίδη, χωρίς τον Αλέξανδρο Λυκουρέζο, η Κατερίνα Καινούργιου και η Εύη Βατίδου με τον σύντροφό της Γιάννη Φιξ.

Ολα τα λεφτά ήταν το ζεϊμπέκικο που χόρεψε πάνω στην πίστα ο Γιώργος Ξηραδάκης, πρόεδρος του Propeller Club, γνωρίζοντας την αποθέωση. Σε μία από τις σπάνιες εμφανίσεις της στις εκδηλώσεις των Ποσειδωνίων, στο δείπνο του Liberian Registry στο Κέντρο Πολιτισμού, Ιδρυμα «Σταύρος Νιάρχος», εμφανίστηκε ντυμένη στα λευκά η Γιάννα Αγγελοπούλου με τον σύζυγό της Θεόδωρο Αγγελόπουλο. Ο δρ Γιάννης Κούστας, της Danaos, με τη μέλλουσα σύζυγό του Δήμητρα Μέρμηγκα (ο γάμος τους θα γίνει στις 23 Ιουνίου στο Δουκάτο του Σορέντο) υποδέχθηκαν τους καλεσμένους τους από το εξωτερικό στη θαλαμηγό «Bellita», ενώ έδωσαν το «παρών» και στο πάρτι του Πάρη Κασιδόκωστα – Λάτση στο ονειρικό σπίτι στο Καβούρι. Εκεί η εγκυμονούσα Δήμητρα τράβηξε τα βλέμματα φορώντας ένα μάξι φόρεμα και ψηλοτάκουνα πέδιλα. Πάντως, εκείνη που έκλεψε την παράσταση στο πάρτι του επικεφαλής της Latsco Ltd (ναυτιλιακός βραχίονας του ομίλου Λάτση) ήταν η grande dame Εριέττα Λάτση, συγκινημένη για τις επιτυχίες του εγγονού της στη ναυτιλία.

Μεγάλη έκπληξη

Στη δεξίωση-πάρτι του Πάρη Κασιδόκωστα πολλές ευχές για βίον ανθόσπαρτον εισέπραξαν ο CEO της εταιρίας Γιώργος Μαργαρώνης και η αγαπημένη του Ελζα Πατσαδέλη, καθώς σε λίγες ημέρες πρόκειται ν’ ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας επισημοποιώντας τη σχέση τους.

Η μεγάλη έκπληξη στο πάρτι του Πάρη ήταν η παρουσία της Ελένης Φουρέιρα με το μπαλέτο της, η οποία ανέβηκε στο stage τραγουδώντας το «Fuego» και πολλές ακόμη επιτυχίες, δικές της και άλλων καλλιτεχνών, καθώς το πρόγραμμα που παρουσίασε άγγιξε σε χρονική διάρκεια της τρεις ώρες.

Μεταξύ εκείνων που την απόλαυσαν live ήταν ο Βαγγέλης Μαρινάκης, η Γιάννα Αγγελοπούλου και ο σύζυγός της Θεόδωρος Αγγελόπουλος, ο οποίος τράβηξε μάλιστα και βίντεο με την παρ’ ολίγον νικήτρια της φετινής Eurovision, αλλά και οι Ευάγγελος Βενιζέλος και Κωστής Χατζηδάκης! Οπως πληροφορηθήκαμε, το πάρτι είχε dress code το μαύρο χρώμα (όλοι έπρεπε να φορούν κάτι μαύρο) και τους καλεσμένους μετέφεραν από το Καβούρι στην έπαυλη του Πάρη ειδικά βαν. Η Εριέττα Κούρκουλου – Λάτση εμφανίστηκε πιο λαμπερή από ποτέ μέσα στο μαύρο μάξι φόρεμά της, περιστοιχισμένη από καλές φίλες της, όπως η Λία Παπαδοπούλου, στέλεχος στη δισκογραφική εταιρία του αδελφού της Panik Records. Εκεί ήταν και ο μικρότερος γιος της Μαριάννας Λάτση, Φίλιππος Κούρκουλος, ο οποίος επέστρεψε πριν από λίγες μέρες από την Αμερική και -με μαύρο outfit κι αυτός- διασκέδασε με φίλους του.
Τέλος, μια chic δεξίωση υπό τους ήχους σαξοφώνου παρέθεσε στο σπίτι του στην Εκάλη ο Γιώργος Γιουρούκος της Technomar Shipping με τον συνεταίρο του Αγγελο Στέγγο και καλεσμένα τα πιο βαριά ονόματα της ναυτιλίας.

ΔΕΙΤΕ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

offer

{{-PCOUNT-}}17{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Κατερίνα Λιόλιου: Αυτός είναι ο νέος της σύντροφος

Το «Κατερινάκι του» είναι η αγάπη του! Το τελευταίο...

ΗΠΑ: Ζευγάρι αδιανόητης διαστροφής

Παντρεμένη νοσοκόμα και ο σύζυγός της, που έχουν δύο...

Το σατανικό σχέδιο μητέρας, η οποία κατήγγειλε τον πρώην σύζυγό της για σεξουαλική κακοποίηση του 4χρονου γιου τους

Με τη «βούλα» του Συμβουλίου Πλημμελειοδικών Αθηνών απαλλάχτηκε από...

Και η Καίτη Κουτσολιούτσου δήλωσε άγνοια για το σκάνδαλο της εταιρίας, την οποία μιμήθηκε και η Hermès

Δημιουργική… έμπνευση ακόμη και στον οίκο Hermès είχαν προκαλέσει...

Τελετές σατανισμού στη «σκιά» του ιερού βράχου της Ακρόπολης

Μια πολύ ιδιαίτερη καταγγελία έφτασε πριν από λίγες μέρες...

Ο ανάδρομος στο νέο συμβόλαιο με το Mega και η Ελένη που μόλις… ξύπνησε

Αφιλτράριστη Μενεγάκη και ανάδρομος Ερμής! Μπορεί η Ελένη Μενεγάκη...