Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας για την Παρασκευή 26 Απριλίου

ΚΡΙΟΣ: Οι πιέσεις που δέχεστε προκαλούνται από εξωγενείς παράγοντες....

Love is in the air: Είπε το «ναι» την ώρα της πτήσης

Η αγάπη σε κάνει να πετάς στα σύννεφα, οπότε...

Ανέβηκε επικίνδυνα η θερμοκρασία με τη νέα φωτογράφιση της Ταραμπάνκο

Η Κάτια Ταραμπάνκο έφερε τον «καύσωνα» μέσα στον Απρίλιο....

Καμπάνα σε 74χρονο που «έλουζε» με χυδαία υπονοούμενα νεαρή σερβιτόρα στην Καβάλα

Καταδικάστηκε από το δικαστήριο για προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας ένας...

Τα δάκρυα του αγνώριστου Ανδρέα για τον άρρωστο αδελφό του Θάνο

❱❱ Αγνώριστος ο παρουσιαστής, δάκρυσε στην αγκαλιά του αδελφού του Θάνου Μικρούτσικου κατά τη διάρκεια της συναυλίας στο Θέατρο ΒράχωνΕμφανώς καταβεβλημένος και βαθιά συγκινημένος, ο Ανδρέας Μικρούτσικος, σε μια εξαιρετικά σπάνια δημόσια εμφάνιση, βρέθηκε στο πλευρό του αδελφού του, Θάνου, στη συναυλία που έδωσε εκείνος στο Θέατρο Βράχων. 

Ο παρουσιαστής, αγνώριστος και με μούσια, έχοντας απολαύσει τον σπουδαίο μουσικοσυνθέτη επί σκηνής, δεν μπόρεσε να συγκρατήσει τα δάκρυά του… Επεσε στην αγκαλιά του και ίσως αυτή να ήταν η πιο συγκινητική στιγμή της βραδιάς, η οποία ήταν γεμάτη συναίσθημα! Ο κορυφαίος συνθέτης αφιέρωσε, μάλιστα, στον αδελφό του -με αφορμή τα 67α γενέθλιά του, που ήταν την Τετάρτη- το κομμάτι «Η αγάπη είναι ζάλη», που αγαπήσαμε με τη φωνή της Χαρούλας Αλεξίου, το οποίο είναι σε στίχους του ίδιου του Ανδρέα.

Ολους αυτούς τους μήνες που ο Θάνος Μικρούτσικος ανεβαίνει τον δικό του «γολγοθά», από τότε δηλαδή που διαγνώστηκε με μεταστατικό καρκίνο -περιπέτεια που είχε φέρει στη δημοσιότητα η «Espresso»-, ο Ανδρέας βρίσκεται πάντα δίπλα του για να τον στηρίζει. Γι’ αυτό, άλλωστε, επέλεξε να βγει από την… απομόνωσή του, ύστερα από σχεδόν δύο χρόνια που είχε κάνει την τελευταία δημόσια εμφάνισή του και πάλι σε συναυλία του αδελφού του…

Η «εξαφάνισή» του από τη δημοσιότητα ήταν άλλωστε και ο λόγος για τον οποίο πριν από λίγο καιρό είχε κυκλοφορήσει η φήμη -η οποία εξελίχθηκε σε θρίλερ- ότι κι εκείνος αντιμετωπίζει σοβαρό πρόβλημα με την υγεία του.

«Είμαι καλά στην υγεία μου, δεν έχω τίποτα. Δεν έχω εξαφανιστεί – όποιος θέλει μπορεί να με βρει. Είναι βλακείες όλα αυτά που γράφονται» είχε διαβεβαιώσει αμέσως μετά ο πάλαι ποτέ λαμπερός παρουσιαστής, ο οποίος παραμένει στο σπίτι του στην Κηφισιά, ενώ κάποιες φορές επισκέπτεται και το αγαπημένο νησί του, τη Μήλο, όπου δραστηριοποιείται πλέον επαγγελματικά ο γιος του.

Μάλιστα, στη συναυλία δεν ήταν μόνος του: Συνοδευόταν από μια μελαχρινή γυναίκα, η οποία απέφυγε τους φωτογράφους και τις κάμερες και βρισκόταν διακριτικά στο πλευρό του.

Ολοι όρθιοι

Συγκινημένος, όμως, δεν ήταν μόνο ο Ανδρέας Μικρούτσικος στη συναυλία του σπουδαίου Ελληνα δημιουργού… Συγκινημένοι ήταν και οι περίπου 8.000 θεατές που κατέκλυσαν το Θέατρο Βράχων, ανάμεσά τους και πολλοί επώνυμοι.

Η συναυλία ξεκίνησε στις 9 και ολοκληρώθηκε λίγο μετά τα μεσάνυχτα, με τον κορυφαίο δημιουργό να παίζει ασταμάτητα στο πιάνο του τραγούδια που σημάδεψαν τρεις γενιές!

mikroytsikos aleksioy

Επί σκηνής βρέθηκαν μαζί του οι Βασίλης Παπακωνσταντίνου, Μανώλης Μητσιάς, Χάρις Αλεξίου, Γιώργος Νταλάρας, Χρήστος Θηβαίος, Γιάννης Κότσιρας, Μίλτος Πασχαλίδης, Ρίτα Αντωνοπούλου, Γιώργος Μεράντζας, Κώστας Θωμαΐδης και Μαριάννα Πολυχρονίδη. Στα highlights της βραδιάς, το χειροφίλημα του Θάνου Μικρούτσικου στη μεγάλη κυρία του τραγουδιού Χαρούλα Αλεξίου!

offer

{{-PCOUNT-}}13{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ο «Satiros II» έριξε αυλαία παρέα με τη Σαπουντζάκη

Φινάλε με γέλιο, συγκίνηση και μια αγκαλιά που συζητήθηκε....

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Υπάλληλοι του δημάρχου Γιάννη Μώραλη τα στελέχη της «Θύρας 7» που συμμετείχαν στη δολοφονία του Λυγγερίδη!

«Μεροκάματα» στον Δήμο Πειραιά επί ημερών Γιάννη Μώραλη έκαναν...

Καρφιά Σολωμού για την Μπάρκα

«Καμπανιά» από τη Μαρία Σολωμού. «Δεν θα πάω ποτέ...

Οι καλεσμένες στην επίδειξη του Paris Valtadoros «έσβησαν» τα μοντέλα

Fashion show και στο... front row παρατηρήθηκε στην επίδειξη...

Ο Σταϊκούρας θαυμαστής της sexy Μαρίας Τζινέρη

Δεν ήταν και λίγοι οι παρευρισκόμενοι σε εγκαίνια έργων...