Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Στον χώρο του παλιού αεροδρομίου εντοπίστηκαν 314 βόμβες Αεροπορίας από τον Β’...

Οχι μία ούτε δύο, αλλά… 314 βόμβες Αεροπορίας από...

Ελεύθερος μετά την απολογία του ο πρώην βουλευτής των «Σπαρτιατών» Κωνσταντίνος Φλώρος

Για ένα «ατυχές περιστατικό», το οποίο, όπως είπε, αν...

Η Ζέτα Μακρυπούλια έγινε για έκτη φορά θεία

Η Ζέτα Μακρυπούλια έγινε για έκτη φορά θεία, καθώς...

Η μετεωρολόγος που προκαλεί ταραχή!

❱❱ Με πλούσια προσόντα η Πάττυ Σπηλιωτοπούλου που λέει τον καιρό στο Blue SkyΑπό την
ΚΛΑΡΑ ΑΣΗΜΑΚΟΠΟΥΛΟΥ

Η Πάττυ Σπηλιωτοπούλου είναι… φαινόμενο. Οχι όμως καιρικό, παρότι μετεωρολόγος! Τους τελευταίους τέσσερις μήνες μάς ενημερώνει μέσα από τη συχνότητα του Blue Sky περί βροχών, καταιγίδων και καυσώνων! Είναι κατά το ήμισυ Γερμανίδα -από τη μητέρα της- και, πέραν της εμφάνισής της, εξίσου εντυπωσιακό είναι και το βιογραφικό της!

«Από μικρή είχα έφεση στις θετικές επιστήμες και μου άρεσε πολύ ό,τι αφορά το περιβάλλον και την κλιματική αλλαγή. Εδωσα πανελλήνιες και πέρασα στο Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων, στο Τμήμα Φυσικής. Το πρώτο μου μεταπτυχιακό το έκανα στη Φυσική Περιβάλλοντος με κατεύθυνση τη Μετεωρολογία στο Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο» λέει στην «Espresso» η εντυπωσιακή ξανθιά και συνεχίζει να μας συστήνεται: «Κάνω δεύτερο μεταπτυχιακό στη Δημοσιογραφία και Νέα Μέσα στο Τμήμα Επικοινωνίας και ΜΜΕ στο ίδιο πανεπιστήμιο».

Η αρχή

Πώς όμως από τα έδρανα των πανεπιστημίων βρέθηκε στη μικρή οθόνη; «Ξεκίνησα μόνη μου. Εστειλα βιογραφικά σε όλα τα μικρά κανάλια, για να αποκτήσω εμπειρία. Αρχικός στόχος μου είναι να με γνωρίσει ο κόσμος με την ταυτότητα της μετεωρολόγου. Το λειτούργημα του δημοσιογράφου το θεωρώ πολύ ενδιαφέρον και επίσης θεωρώ απαραίτητο προσόν την επιστημονική κατάρτιση. Μου αρέσει πολύ το πολιτικό και το οικονομικό ρεπορτάζ και ίσως μελλοντικά ασχοληθώ και με αυτό» αναφέρει.

Στην ερώτησή μας αν οι γύρω της την κρίνουν μόνο από την εξωτερική εμφάνιση, η απάντηση είναι θετική και με παράπονο: «Μου συμβαίνει, δυστυχώς, να με κρίνουν επιφανειακά και να μένουν στην εικόνα. Η εικόνα μπορεί να προϊδεάσει και υπάρχουν στερεότυπα. Είναι στο χέρι μου να το αλλάξω και συνήθως το κάνω. Ομως το αντιμετωπίζω καθημερινά και είναι λυπηρό» μας λέει.

Στη συνέχεια της κουβέντας μας ανοίγουμε το κεφάλαιο «άντρες»: «Δεν με προσεγγίζουν εύκολα. Δεν ξέρω αν είναι φόβος ή κάτι άλλο, σίγουρα όμως δεν… σκαλώνουν στην εμφάνισή μου, αλλά στην προσωπικότητα και στον δυναμισμό μου. Υπάρχουν πολλές πολύ πιο όμορφες από μένα» εξηγεί η μετεωρολόγος και συνεχίζει μιλώντας για το φλερτ: «Με κολακεύει, αλλά δύσκολα με συγκινεί!»

5nnnn

Στην προσωπική της ζωή δηλώνει ελεύθερη και ο ιδανικός άντρας για εκείνη είναι αυτός που θα της ιντριγκάρει το μυαλό. «Κλισέ, αλλά το λέω ειλικρινά. Εξυπνος, αυτοδημιούργητος, καλλιεργημένος, με χιούμορ και ευαισθησίες. Να είναι μαζί μου στοργικός και αυθόρμητος, και να μου δίνει λόγους να τον θαυμάζω!» τονίζει.

offer

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Ο «Satiros II» έριξε αυλαία παρέα με τη Σαπουντζάκη

Φινάλε με γέλιο, συγκίνηση και μια αγκαλιά που συζητήθηκε....

Υπάλληλοι του δημάρχου Γιάννη Μώραλη τα στελέχη της «Θύρας 7» που συμμετείχαν στη δολοφονία του Λυγγερίδη!

«Μεροκάματα» στον Δήμο Πειραιά επί ημερών Γιάννη Μώραλη έκαναν...

Καρφιά Σολωμού για την Μπάρκα

«Καμπανιά» από τη Μαρία Σολωμού. «Δεν θα πάω ποτέ...

Πρόβα νυφικού για τη Βρισηίδα Ανδριώτου

Πρόβα νυφικού για τη Βρισηίδα Ανδριώτου, παρουσία και του...