Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Tρεις τελευταίες παραστάσεις από τον Διονύση Ζάχο στο Mayor

Επιστρέφει, ύστερα από μια μικρή παύση, ο Διονύσης Ζάχος...

Η κίνηση στα social media από Λάλο και Μαυρίδου που επιβεβαιώνει την...

Το αποκλειστικό πρωτοσέλιδο δημοσίευμα της «Espresso» για τον χωρισμό-βόμβα...

Είναι πολλά τα λεφτά για το «GNTM», Ηλιάνα

Μαύρες πλερέζες... για την Ηλιάνα Παπαγεωργίου, καθώς το «GNTM»...

«Χωρισμός» για Καινούργιου και Μικρούτσικο!

Εκαναν αμφότεροι «μπαμ»! Διαζύγιο κοινή συναινέσει θα είναι αυτό...

Κομμένο το πορνό για Τραμπ

❱❱ «Παραπονιέται ότι του απαγόρευσαν να βλέπει ταινίες sex στον Λευκό Οίκο» λέει γνωστή δημοσιογράφοςΑπό την
Πετρίνα Καλαμβοκίδη

Θα πίστευε κανείς ότι, ως ένοικος του Λευκού Οίκου, θα μπορούσε να κάνει πραγματικότητα κάθε επιθυμία του. Ο Ντόναλντ Τραμπ, όμως, αποκάλυψε ότι έχει τεράστιο παράπονο από τη ζωή του στην Πενσιλβάνια Αβενιου, καθώς, όπως φέρεται ότι ισχυρίστηκε, δεν του επιτρέπεται να παρακολουθεί ταινίες πορνό.

24 f1 stormy daniels 3198 15Την αποκάλυψη έκανε η γνωστή δημοσιογράφος της εκπομπής του MSNBC Live Μίκα Μπερεζίνσκι, στη διάρκεια συζήτησης με τον δικηγόρο της Στόρμι Ντάνιελς αναφορικά με τις προσβολές που εξαπέλυσε ο δικηγόρος του Τραμπ Ρούντι Τζουλιάνι σε βάρος της πρώην πορνοστάρ, με την οποία φέρεται ότι είχε σχέση ο πλανητάρχης.

Η Μπερεζίνσκι, αναφερόμενη στα υποτιμητικά σχόλια του Τζουλιάνι σε βάρος της Ντάνιελς, σχολίασε ότι η υποκρισία της πλευράς Τραμπ είναι εντυπωσιακή. «Γνωρίζω κάποιον που μίλησε πρόσφατα με τον Ντόναλντ Τραμπ για τη ζωή στον Λευκό Οίκο και το μεγαλύτερο παράπονο του Τραμπ ήταν ότι δεν του επιτρέπεται να βλέπει πορνό» είπε η Μπερεζίνσκι, με την παρουσιάστρια της εκπομπής Στέφανι Ρουλ να σχολιάζει χιουμοριστικά: «Στοιχηματίζω ότι έχουν βάλει φραγή και σε όλους τους αριθμούς 090, γεγονός που πρέπει να είναι επίσης απογοητευτικό».

Αφορμή του ξεσπάσματος της δημοσιογράφου, η οποία δεν θέλησε να μπει σε περισσότερες λεπτομέρειες αναφορικά με την πηγή της, στάθηκε η πρόσφατη δήλωση του Τζουλιάνι ότι η Στόρμι Ντάνιελς δεν μπορεί να θεωρηθεί αξιόπιστη, επειδή εργαζόταν στη βιομηχανία του σεξ.

Αν πάντως οι ισχυρισμοί της Μπερεζίνσκι ευσταθούν, η απαγόρευση αυτή πρέπει να αποτελεί πράγματι μεγάλη απογοήτευση για έναν άνθρωπο όπως ο Τραμπ, ο οποίος φέρεται ότι είχε έξι μήνες δεσμό με την πορνοστάρ Στόρμι Ντάνιελς και μια σύντομη περιπέτεια με την πρώην Playmate Κάρεν ΜακΝτούγκαλ.

ΣΤΟ ΝΗΣΙ ΤΟΥ ΘΑΝΑΤΟΥ Η ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΜΕ ΤΟΝ ΤΡΕΛΟ-ΚΙΜ

Οι προετοιμασίες για το πρώτο τετ α τετ ανάμεσα στον Ντόναλντ Τραμπ και τον Κιμ Γιονγκ Ουν, την προσεχή Τρίτη στη Σιγκαπούρη, έχουν ξεκινήσει εδώ και ημέρες, ωστόσο ελάχιστοι γνώριζαν μέχρι σήμερα τη σκοτεινή ιστορία του μέρους που θα φιλοξενήσει τους δύο ηγέτες.

24 f4 sentosa island singapore.jpg

Πίσω από την πλούσια βλάστηση, τα πολυτελή ξενοδοχεία και τα γήπεδα του γκολφ, το καζίνο και το θεματικό πάρκο των Universal Studios, όπου θα καταλύσουν ο Βορειοκορεάτης ηγέτης και ο Αμερικανός πρόεδρος -μετά τη σύντομη στάση του εντός των επόμενων ωρών επί ελληνικού εδάφους για τον ανεφοδιασμό του «Air Force One» στη Σούδα-, το νησί Σεντόσα κρύβει ένα άκρως αιματηρό παρελθόν. Εως το 1830, το νησί ήταν γνωστό με το όνομα που του είχαν δώσει οι αυτόχθονες κάτοικοι Μαλάι, «Πουλάου Μπελακάνγκ Μάτι», με επικρατέστερη μετάφραση «το νησί όπου ο θάνατος έρχεται από πίσω». Οι ιστορικοί διαφωνούν, ωστόσο, για την προέλευση του ονόματος, με κάποιους να πιστεύουν ότι έχει τις ρίζες του στα χρόνια της πειρατείας, των λεηλασιών και της αιματοχυσίας στις γύρω θάλασσες. Η ιστορία του κατά τη διάρκεια του Β’ Παγκόσμιου Πολέμου είναι επίσης ανατριχιαστική, με τις παραλίες του να γίνονται τόπος μαζικών εκτελέσεων.

offer

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η χλιδάτη απόδραση της Σκορδά, την ώρα που το τηλεοπτικό μέλλον της παραμένει αβέβαιο

Η Φαίη στο Ντουμπάι και οι τηλεοπτικοί μνηστήρες αναστενάζουν!...

Ερωτευμένα ζευγάρια σε νυχτερινές περιπλανήσεις

Κοσμικές εξορμήσεις στην Αθήνα για τέσσερα ερωτευμένα ζευγάρια της...

Σάλος στη Μύκονο με τη θαμμένη εκκλησία σε έκταση ιδιοκτησίας των Ρέμου και Πηλαδάκη

Αλγεινή εντύπωση και έντονες αντιδράσεις προκαλεί η είδηση ότι...

Η Κιμ Καρντάσιαν έπαθε… Σενσόρι

«Κιμ Σενσόρι» αποκαλούν την Κιμ Καρντάσιαν οι followers της...

Νέα… άσφαλτος στην «Οδό Ζαρίφη» για να σωθεί η εκπομπή του Open

«Ανακαίνιση» στην «Οδό Ζαρίφη» και στο «Καλύτερα δε γίνεται!»....

Το «κατηγορώ» μητέρας κοριτσιού ΑμεΑ με το σπάνιο νευρολογικό σύνδρομο Rett προς τον Αδωνη Γεωργιάδη

Σοκ προκαλεί σε χιλιάδες ασθενείς αλλά και γονείς παιδιών...