Δευτέρα, 15 Απριλίου, 2024

Η Αφροδίτη Σκαφιδά έφερε στον κόσμο κοριτσάκι και έκανε τον Πύρρο Δήμα...

Πατέρας για πέμπτη φορά έγινε ο Πύρρος Δήμας! Η...

Αντωνά – Σοϊλέδης: Μαζί στο σπίτι, χώρια στα μπουζούκια

Μαζί στο σπίτι, χώρια στα μπουζούκια ο Αρης Σοϊλέδης...

Η περιπέτεια του πατέρα του Τζέιμς Καφετζή

Ποιος Τζέιμς; Ο πατέρας του, ο Λευτέρης, είναι ο...

Στην τσιμπίδα της ΑΑΔΕ τραγουδιστής και οι δύο συνεταίροι του!

Ακόμα μία ηχηρή περίπτωση εκτεταμένης φοροδιαφυγής αποκάλυψαν οι... Ράμπο...

Θόδωρος Κατσαδράμης: «Ηταν τα πάντα για μένα και μου λείπει πολύ»

❱❱ Ο Θόδωρος Κατσαδράμης, σύζυγος της Καίτης Παπανίκα, μοιράζεται τα συναισθήματά του έναν χρόνο μετά τον θάνατο της σπουδαίας ηθοποιούΑπό τον
ΝΙΚΟ ΝΙΚΟΛΙΖΑ

Πόνος, θλίψη και σιωπή. Αυτά είναι τα μοναδικά συναισθήματα που κυριαρχούν έναν χρόνο μετά τον θάνατο της Καίτης Παπανίκα στο άλλοτε γεμάτο από ζωή σπίτι της σπουδαίας ηθοποιού και του συζύγου της Θόδωρου Κατσαδράμη στη Βαρυμπόμπη.

«Πέρασε ένας χρόνος και δεν μπορώ ακόμα να το συνειδητοποιήσω ότι έφυγε. Η Καίτη για μένα ήταν τα πάντα: η σύζυγος, το φιλαράκι, ο άνθρωπός μου. Είναι δυνατόν να μην πονάω; Είναι δυνατόν να μη μου λείπει; Αφήστε, τι να σας λέω τώρα πόσο πονάω για εκείνη…» αναφέρει στην «Espresso» και κομπιάζει από συγκίνηση ο 90χρονος σύζυγος της ηθοποιού και επίσης σπουδαίος καλλιτέχνης Θόδωρος Κατσαδράμης, μόλις δύο ημέρες μετά το ετήσιο μνημόσυνό της.

Σπάνια βγαίνει έξω και ποτέ δεν μιλάει για εκείνη, μια και προσπαθεί να επουλώσει τον πόνο της έλλειψής της. Και αυτό γιατί η σύζυγός του ήταν η πηγή της χαράς. Τα τραγούδια της ακούγονταν σε όλο το σπίτι!

Η Καίτη Παπανίκα «έφυγε» στις 12 Ιουνίου 2017 χτυπημένη από τον καρκίνο, με τον οποίον «πάλευε» από το 2009. Ηθοποιός πρώτου βεληνεκούς, κατάφερε να γίνει ένα από τα μεγάλα ονόματα του θεάτρου και του κινηματογράφου, με δεκάδες επιτυχίες στο ενεργητικό της.

Λίγους μήνες πριν από το τελευταίο της ταξίδι η ίδια είχε μιλήσει στον υπογράφοντα για όσα περνούσε με την αρρώστια της: «Το πολεμάω και θα το πολεμήσω μέχρι τέλους. Του άρεσε φαίνεται το σώμα μου (σ.σ.: του καρκίνου) και στάθηκε μέσα μου. Ούτε το όνομά του δεν θέλω να προφέρω» έλεγε τότε με παλικαρίσια δύναμη, κάνοντας πολλούς που γνώριζαν τι περνούσε να δακρύζουν με το δράμα της αλλά και με τη λεβεντιά που αντιμετώπιζε την ασθένειά της.

Η Καίτη Παπανίκα και ο Θόδωρος Κατσαδράμης έζησαν μαζί σχεδόν μισό αιώνα. Απέκτησαν έναν γιο, τον Δημήτρη, ενώ συνεργάστηκαν για πολλά χρόνια στο θέατρο και τον κινηματογράφο. Ο ίδιος θυμάται με νοσταλγία εκείνα τα χρόνια του κοινού τους βίου.
«Μαζί ήμασταν 50 ολόκληρα χρόνια, μια ολόκληρη ζωή. Παλέψαμε για να σταθούμε όρθιοι και τα καταφέραμε. Αποκτήσαμε έναν σπουδαίο γιο, τον Δημητράκη μας, ο οποίος είναι κοντά μου σε κάθε δύσκολη στιγμή. Είναι το στήριγμά μου πλέον. Ημασταν αφοσιωμένοι ο ένας στον άλλον. Για μένα η Καίτη ήταν τα πάντα» μονολογεί.

Σημαντικοί ρόλοι

Ο βετεράνος ηθοποιός ευτύχησε να παίξει δεύτερους, αλλά πολύ σημαντικούς ρόλους σε ταινίες-σταθμούς στον ελληνικό κινηματογράφο δίπλα σε σπουδαίους συναδέλφους του. Ανάμεσα σ’ αυτές: «Κόκκινα φανάρια», «Η σωφερίνα», «Κρίμα το μπόι σου», «Ενας τρελός γλεντζές», «Ο τρελός τα ’χει τετρακόσια», «Ενας άφραγκος Ωνάσης», «Εγώ ρεζίλεψα τον Χίτλερ», «Καπετάν Φάντης Μπαστούνι» και πολλές ακόμα, που τον έκαναν έναν από τους πιο γνωστούς δευτεραγωνιστές της παλιάς γενιάς.

Λίγο προτού ολοκληρώσουμε την κουβέντα μας τον ρωτάμε τι άνθρωπος ήταν η πολυαγαπημένη του σύζυγος. Σταματάει συγκινημένος. «Η Καίτη; Η Καίτη ήταν ένας χρυσός άνθρωπος. Ενας πολύ καλός χαρακτήρας, γεμάτος ευγένεια. Ηταν και πολύ σπουδαία ηθοποιός. Το σπίτι μας ήταν γεμάτο ευτυχία. Ηταν τα πάντα για μένα. Και τώρα, μου λείπει. Μου λείπει πολύ».

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το σατανικό σχέδιο μητέρας, η οποία κατήγγειλε τον πρώην σύζυγό της για σεξουαλική κακοποίηση του 4χρονου γιου τους

Με τη «βούλα» του Συμβουλίου Πλημμελειοδικών Αθηνών απαλλάχτηκε από...

Κατερίνα Λιόλιου: Αυτός είναι ο νέος της σύντροφος

Το «Κατερινάκι του» είναι η αγάπη του! Το τελευταίο...

ΗΠΑ: Ζευγάρι αδιανόητης διαστροφής

Παντρεμένη νοσοκόμα και ο σύζυγός της, που έχουν δύο...

Και η Καίτη Κουτσολιούτσου δήλωσε άγνοια για το σκάνδαλο της εταιρίας, την οποία μιμήθηκε και η Hermès

Δημιουργική… έμπνευση ακόμη και στον οίκο Hermès είχαν προκαλέσει...

Παρίστανε την ανήλικη για να… πάει με πιτσιρίκια

Τη 14χρονη μαθήτρια υποδυόταν στο Snapchat η 23χρονη Αλίσα...

Ο ανάδρομος στο νέο συμβόλαιο με το Mega και η Ελένη που μόλις… ξύπνησε

Αφιλτράριστη Μενεγάκη και ανάδρομος Ερμής! Μπορεί η Ελένη Μενεγάκη...