Πέμπτη, 18 Απριλίου, 2024

Η Σκορδά λαχτάρισε με το… μπισκοτάκι της

«Ζηλεύω το μικρό σου το γατί, στα πόδια σου...

Μαζί για το Παιδί: Μαζί στρώνουμε το πασχαλινό τραπέζι για 600 παιδιά

Φέτος το Πάσχα το Μαζί για το Παιδί μας...

Η μικρή πήρε το επώνυμο της μητέρας της, Καρολάιν, την οποία σκότωσε...

Το επώνυμο της αδικοχαμένης μητέρας της πήρε η Λυδία...

Το Open είναι… ανοιχτό για τους «Παγιδευμένους»

To Open θέλει τον δημοφιλή ηθοποιό Μιχάλη Λεβεντογιάννη στους κόλπους...

Κουνάνε μαντίλι και δίνουν ραντεβού τον Σεπτέμβριο

❱❱ Στο τέλος Ιουνίου πέφτει η αυλαία της τηλεοπτικής σεζόν για τις περισσότερες εκπομπέςΑπό την
ΤΕΡΙΑΝΝΑ ΠΑΠΠΑ

Λίγες μέρες έμειναν για να πέσει η αυλαία της φετινής esr 1106 027 cmykτηλεοπτικής σεζόν και οι παρουσιαστές να βάλουν πλώρη για τις καλοκαιρινές τους διακοπές, προκειμένου να φορτώσουν τις μπαταρίες τους και να επιστρέψουν και πάλι κεφάτοι τον Σεπτέμβριο. Πότε, όμως, θα μας κουνήσουν το μαντίλι;

Ο Γιώργος Παπαδάκης θα βρίσκεται στο στούντιο του «Καλημέρα, Ελλάδα» μέχρι και τις 29 Ιουνίου, ενώ ο Ντίνος Σιωμόπουλος και η Μπάγια Αντωνοπούλου θα συνεχίσουν και στο καλοκαιρινό ενημερωτικό μαγκαζίνο που θα πάρει τη σκυτάλη. Την ίδια μέρα θα μας χαιρετήσουν και η Φαίη Σκορδά με «Το πρωινό» της, αλλά και η Μαρία Μπεκατώρου με το «Still Standing» και η Ζέτα Μακρυπούλια με το «Rouk Zouk».

Αυλαία θα ρίξει τότε και το «Τhe wall» του Γρηγόρη Αρναούτογλου. Ολοι τους θα επιστρέψουν στο πρόγραμμα του ΑΝΤ1 από τη νέα σεζόν. Το τελευταίο ραντεβού με τους τηλεθεατές ο Εκτορας Μποτρίνι και το «Hell’s Kitchen» του θα το δώσουν στις 17 Ιουνίου, ενώ το πολυσυζητημένο πλέον «Game of love» θα ολοκληρώσει τον κύκλο του, καλώς εχόντων των πραγμάτων και ΕΣΡ επιτρέποντος, στις 27 του ίδιου μήνα.

Ημερομηνία-ορόσημο

Και στον Alpha όμως η ημερομηνία-ορόσημο για το τέλος της φετινής σεζόν είναι η 29η Ιουνίου! Τότε η Ελένη Μενεγάκη θα στείλει καλοκαιρινά φιλιά στους τηλεθεατές της και θα ανανεώσει μαζί τους το ραντεβού της για τη νέα τηλεοπτική χρονιά.

Τότε θα μας αποχαιρετήσουν και τα τηλεπαιχνίδια «Slam» με την Ελένη Τσολάκη», «Νότα Μία» με τη Σμαράγδα Καρύδη και «Deal» με τον Χρήστο Φερεντίνο, ο οποίος θα δώσει το «παρών» και του χρόνου στο πρόγραμμα του σταθμού. Η 29η Ιουνίου είναι και η τελευταία μέρα προβολής του «Φως στο τούνελ» της Αγγελικής Νικολούλη. Δύο μέρες νωρίτερα, στις 27 Ιουνίου, θα ανοίξει το τελευταίο τηλεοπτικό «πακέτο» της η Βίκυ Χατζηβασιλείου, ενώ το «Happy Day» με τη Σταματίνα Τσιμτσιλή και την παρέα της θα μας αποχαιρετήσει στις 6 Ιουλίου. Προφανώς λόγω επικαιρότητας, το «Alpha ρεπορτάζ» με τον Σπύρο Λάμπρου και τη Ράνια Τζίμα θα κρατήσει συντροφιά στο τηλεοπτικό κοινό μέχρι τις 27 Ιουλίου.

Οι εκπομπές του Star θα τραβήξουν μέχρι και τις 13 Ιουλίου. Μεσούντος του καλοκαιριού, λοιπόν, η Ζήνα Κουτσελίνη με τις «Αλήθειες» της, η Βίκυ Καγιά με το «Shopping Star» της και ο Πέτρος Πολυχρονίδης με τον «Τροχό της τύχης» του θα αποχαιρετήσουν το κοινό τους και θα ανανεώσουν -και οι τρεις- το ραντεβού μαζί τους για τη νέα τηλεοπτική χρονιά, με νέα επεισόδια.

Κατηφορίζοντας στο κανάλι του Φαλήρου, «ποδαρικό» για τη λήξη της σεζόν θα κάνει ο Σπύρος Παπαδόπουλος στις 23 Ιουνίου, με μια εκπομπή-καλοκαιρινό πάρτι, όπως συνηθίζει χρόνια τώρα! Το reality «Power of love» θα κατεβάσει ρολά στις 29 του μήνα, ενώ το «Survivor» ολοκληρώνει τη… μαραθώνια μετάδοσή του στις 12 Ιουλίου με έναν φαντασμαγορικό τελικό. Ωστόσο, το «Survivor Πανόραμα» θα τραβήξει μέχρι τις 17 του μήνα, με την Ντορέττα Παπαδημητρίου να κλείνει ακόμη έναν τηλεοπτικό κύκλο.

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας για την Τετάρτη 17 Απριλίου

ΚΡΙΟΣ: Πολλά είναι αυτά που θα λειτουργήσουν θετικά στη...

Στο σφυρί η «Κόμισσα» του Γεωργούλη που φωνάζει για την αθωότητά του

Αντιμέτωπη με το… σφυρί βρίσκεται δεύτερη φορά σε διάστημα...

Διπλός Λιάγκας στον ΑΝΤ1

Ο Γιώργος Λιάγκας όλα τα σφάζει, όλα τα μαχαιρώνει!...

Νίκος Αποστολόπουλος: «Η Φαίη Σκορδά είναι σαν τους αναστενάρηδες, λες και περπατάει σε αναμμένα κάρβουνα»

Ο Νίκος Αποστολόπουλος παραχώρησε μια συνέντευξη στην εκπομπή «Mega...

Cool στο κέντρο της Αθήνας ο Μπισμπίκης

Η νέα ταινία του Γιάννη Οικονομίδη «Σπασμένη φλέβα» άρχισε...

Bασίλισσα Σοφία της Ισπανίας: Υστερα από τέσσερις ημέρες νοσηλείας επέστρεψε στο παλάτι

Υστερα από τέσσερις ημέρες νοσηλείας και αγωνίας για τον...