Δέσμευσαν τραπεζικούς λογαριασμούς του Ρουβά

❱❱ Αν και το 2017 έμοιαζε… βελούδινο το «διαζύγιο» μεταξύ του Σάκη Ρουβά με την εταιρία στρατηγικής επικοινωνίας και διαχείρισης φήμης Progressive και τον μάνατζερ Κωνσταντίνο Καφίρη, τελικά η σχέση τους……αποδείχθηκε επεισοδιακή, καθώς οι δύο πλευρές δεν κατάφεραν να διευθετήσουν τις οικονομικές εκκρεμότητές τους. Τώρα, η ελληνική Δικαιοσύνη είναι εκείνη που καλείται να βρει τη λύση στις διαφορές τους με την εταιρία Progressive Μ. ΕΠΕ Δημόσιες Σχέσεις – Διαφημίσεις να κερδίζει την πρώτη μάχη, καθώς κατάφερε με προσφυγή της να δεσμεύσει τους εταιρικούς τραπεζικούς λογαριασμούς του Σάκη Ρουβά για οφειλή ύψους 25.000 ευρώ.

Με αφορμή την αίτηση της εταιρίας, το Πρωτοδικείο της Αθήνας προχώρησε στην έκδοση προσωρινής διαταγής πληρωμής με την οποία δεσμεύθηκαν οι επίμαχοι εταιρικοί τραπεζικοί λογαριασμοί του καλλιτέχνη. Μεταξύ των εταιριών από τις οποίες η Progressive διεκδικεί χρήματα είναι και η SK Κτηνοτροφική, μέσω της οποίας ο γνωστός τραγουδιστής δραστηριοποιήθηκε στον τομέα της «πράσινης» ενέργειας.

Σύμφωνα με την αίτηση, το ποσό των 25.000 ευρώ αφορά τιμολόγια σχετικά με τη συμμετοχή του Σάκη Ρουβά στο talent show «The Voice of Greece». Αυτή, ωστόσο, δεν είναι η μόνη δικαστική εκκρεμότητα μεταξύ της Progressive και του Σάκη Ρουβά, καθώς η εταιρία, όπως ανακοίνωσε μέσω του νομικού εκπροσώπου της Ν. Αγαπηνού, κατέθεσε και δύο αγωγές σε βάρος του διεκδικώντας μεγάλα χρηματικά ποσά για υπηρεσίες που, όπως λέει, παρείχε στον τραγουδιστή κατά τη διάρκεια της συνεργασίας τους, από το 2007 έως το 2017. Συγκεκριμένα, η εταιρία δημοσίων σχέσεων διεκδικεί αποζημίωση ύψους 500.000 ευρώ από τον Σάκη Ρουβά για τη δεκαετία της συνεργασίας τους, εστιάζοντας στην πλειονότητα των περιπτώσεων σε υπηρεσίες που παρείχαν τόσο ο μάνατζέρ του όσο και η ίδια η εταιρία. Μεταξύ των παροχών περιλαμβάνονται, σύμφωνα πάντα με την αγωγή, ο οδηγός αλλά και η γραμματέας που συνεργάζονταν με τον τραγουδιστή.

{{-PCOUNT-}}4{{-PCOUNT-}}

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΤΩΡΑ

Πρόταση στην Ελένη Μενεγάκη από τον πρώην της Ρούλας Στέφανο Σαρτίνι

Το 1992 ο Ιταλός σκηνοθέτης Στέφανο Σαρτίνι ήρθε στην Ελλάδα και...

Η Μαντώ Γαστεράτου βάφτισε τον γιο της με κουμπάρα την Μπάγια Αντωνοπούλου

Στα λευκά και στα γαλάζια, η βάφτιση του Γιώργου τους! Ιδιαίτερα...

Σάλος για παράνομη διαφήμιση αυτοκινητοβιομηχανίας με πρωταγωνιστή τον Σάκη Ρουβά στο Ηρώδειο

Της... κακομοίρας έγινε στο διαδίκτυο από την απόφαση του Σάκη Ρουβά...

Αθόρυβο τέλος έδωσαν στη σχέση τους Βάσω Γουλιελμάκη και Χρήστος Γιάνναρης

Βελούδινος χωρισμός στη showbiz! Η τσαχπίνα κωμική ηθοποιός Βάσω Γουλιελμάκη και...