Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Ο Οικουμενικός Πατριάρχης κ. Βαρθολομαίος χειροθέτησε τον ευεργέτη Νικόλαο Πατέρα σε Αρχοντα...

Παρουσία του Αρχιεπισκόπου Αθηνών και πάσης Ελλάδος τελέστηκε σήμερα...

Θύμα και… η αδελφή της Μηλιού – Η υπόθεση του άγριου ξυλοδαρμού...

Την ώρα που το πανελλήνιο προσπαθεί να συνέλθει από...

Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας για την Παρασκευή 19 Απριλίου

ΚΡΙΟΣΕίστε έτοιμοι να μπείτε στη διαδικασία να εξισορροπήσετε τις...

«TV Queens»: Χριστοπούλου στον ρόλο της καθηγήτριας

Τα αστέρια θα περάσουν από το Οpen! Nα και...

H Γαλανοπούλου αντιμέτωπη με τον εφιάλτη που τη στοίχειωσε

❱❱ Αρχισε η δίκη, με την Αβα Γαλανοπούλου να εξιστορεί την ερωτική παγίδα που της έστησε ο πρώην σύντροφός τηςΤην ερωτική «παγίδα» που της έστησε ο πρώην σύντροφός της, οδηγώντας τη στην οικονομική και την επαγγελματική καταστροφή, αλλά και στην ψυχολογική κατάρρευση, περιέγραψε τρέμοντας η ηθοποιός Αβα Γαλανοπούλου στους δικαστές του Τριμελούς Εφετείου Κακουργημάτων Λάρισας, στην έναρξη της πολύκροτης δίκης για την εξαπάτηση που φέρεται ότι υπέστη από τον άνθρωπο τον οποίο θεωρούσε «άνδρα της ζωής της». Στην πιο δύσκολη πρεμιέρα της ζωής της, η ηθοποιός ξετύλιγε επί δύο ώρες ενώπιον της έδρας το κουβάρι της ερωτικής ιστορίας που την έφερε στα σκαλιά της νευρικής ανορεξίας.

«Αυτόν τον άνθρωπο τον ερωτεύτηκα και τον εμπιστεύτηκα απόλυτα. Δεν περνούσε ποτέ από το μυαλό μου ότι θα με εξαπατούσε με αυτόν τον τρόπο» είπε στους δικαστές αναφερόμενη στον πρώην σύντροφό της, που, σύμφωνα με την ίδια, της απέσπασε ποσό ύψους 1.240.000 ευρώ! Οπως εξήγησε η ηθοποιός, η γνωριμία της με τον κατηγορούμενο έγινε μέσω κοινών γνωστών στην Αθήνα, τον Δεκέμβριο του 2006, όταν εκείνος πήγε να παρακολουθήσει μια θεατρική παράσταση στην οποία πρωταγωνιστούσε. Σύντομα οι δυο τους έγιναν ζευγάρι και η Αβα Γαλανοπούλου έχασε τη γη κάτω από τα πόδια της έξι ada3μήνες μετά τη σύναψη της σχέσης τους, όταν ανακάλυψε ότι εκείνος ήταν παντρεμένος με άλλη γυναίκα και μάλιστα πατέρας μιας κόρης! Ομως, ο σύντροφός της κατάφερε να την «τουμπάρει», υποστηρίζοντας ότι ήταν σε διάσταση, και η ερωτευμένη ηθοποιός βασίστηκε στα λόγια του. Μάλιστα, όπως περιέγραψε στο δικαστήριο, έχοντάς του τυφλή εμπιστοσύνη άρχισε να του δίνει μεγάλα χρηματικά ποσά προκειμένου να τα επενδύσει, καθώς νόμιζε ότι ο σύντροφός της ήταν… λογιστής και είχε εμπειρία στις επενδύσεις!

Οταν, ωστόσο, το 2011 η ηθοποιός έπαθε οξεία περιτονίτιδα και του ζήτησε πίσω τα χρήματά της προκειμένου να κάνει διαθήκη και να τα αφήσει κληρονομιά στις ανιψιές της, εκείνος άρχισε να προβάλλει διάφορες δικαιολογίες.

«Τον εμπιστεύτηκα»

«Είτε δεν ερχόταν στο ραντεβού είτε έβρισκε προφάσεις. “Μην ανησυχείς, αγαπάκι, τα χρήματα υπάρχουν” μου έλεγε με θράσος» ανέφερε χαρακτηριστικά η μάρτυρας και πρόσθεσε ότι, όταν άρχισε να τον πιέζει λέγοντάς του ότι θα απευθυνθεί σε δικηγόρο, εκείνος άρχισε να την απειλεί! Η ηθοποιός, πάντως, δέχθηκε το σφυροκόπημα της έδρας, με τους δικαστές να τη ρωτούν πώς ήταν δυνατόν να εμπιστευθεί τόσο εύκολα τα χρήματά της σε έναν τρίτο.

«Τον ερωτεύτηκα, ήταν ο άνθρωπός μου, τον εμπιστεύτηκα απόλυτα» απάντησε με βουρκωμένα μάτια, χωρίς να κοιτάξει τον κατηγορούμενο, που βρισκόταν στο εδώλιο.

Στο δικαστήριο κατέθεσε ακόμη ο Σπύρος Παπαδόπουλος, ο οποίος περιέγραψε τις δύσκολες στιγμές που βίωσε η συνάδελφός του. «Τον κατηγορούμενο δεν τον ήξερα. Οταν διαπίστωσα πόσο χάλια ήταν η Αβα, τη adaρώτησα τι της συμβαίνει και εκείνη μου εκμυστηρεύτηκε την ιστορία» εξήγησε ο ηθοποιός, τονίζοντας ότι έως τότε η Αβα Γαλανοπούλου είχε μια πολύ αξιόλογη καριέρα, με αντίστοιχες αμοιβές, ενώ πλέον έχει υποστεί τεράστιο επαγγελματικό πλήγμα και οι επαγγελματικές προτάσεις που δέχεται είναι πια ελάχιστες. Στο πλευρό της ηθοποιού βρέθηκε χθες και η καλή της φίλη και συνάδελφος Μαρίνα Ασλάνογλου.

«Πιστεύω στην ελληνική Δικαιοσύνη και στη θεία δίκη, αλλιώς δεν έχω άλλον λόγο να ζω. Πιστεύω στο δίκαιο, γι’ αυτό ακολούθησα αυτόν τον δρόμο» δήλωσε συντετριμμένη η ηθοποιός μετά το πέρας της πρώτης ημέρας της δίκης και πρόσθεσε: «Δεν ήταν το όνειρο της ζωής μου να καταλήξω έτσι, αλλά δεν είχα άλλη επιλογή. Το χρωστάω στον εαυτό μου, στην οικογένειά μου και σε όλους όσους έχω διαλύσει. Ολους αυτούς και τους φίλους μου, που μου στέκονται τόσο πολύ, αλλά κυρίως τους γονείς μου, τους διέλυσα… Θέλω να πιστεύω ότι το δίκαιο θα επικρατήσει…» Σύμφωνα με πληροφορίες, ο κατηγορούμενος και πρώην σύντροφος της ηθοποιού υποστηρίζει ότι δεν την εξαπάτησε, καθώς η ίδια του έδωσε τα χρήματα σε μορφή δανείου. Η δίκη διεκόπη και θα συνεχιστεί στις 29 Ιουνίου.

Στα πρόθυρα της νευρικής ανορεξίας

Το σοκ που υπέστη η Αβα Γαλανοπούλου όταν συνειδητοποίησε ότι ο πρώην σύντροφός της είχε καταχραστεί την εμπιστοσύνη και τα χρήματά της κόντεψε να της στοιχίσει ακόμη και την ίδια τη ζωή της! Η κατάθλιψη και ο εφιάλτης της νευρικής ανορεξίας τής χτύπησαν την πόρτα, οδηγώντας την σε ακραίες καταστάσεις. Ομως, η αποστεωμένη όψη της δεν θα μπορούσε να περάσει απαρατήρητη από τους δικούς της ανθρώπους, που προσπάθησαν με κάθε τρόπο να τη στηρίξουν.

Στα νοσοκομεία

«Εχασα πολλά κιλά. Κάποιος με στενοχώρησε πολύ. Την πάτησα, που λένε. Το έψαξα και για νευρική ανορεξία. Και η μάνα μου και ο πατέρας μου αυτό μου είπαν. Πήρα βιταμίνες, πήγα σε ειδικούς. Εχω προσπαθήσει πάρα πολύ και είναι άθλος που ξαναστάθηκα στα πόδια μου» είχε δηλώσει σε τηλεοπτική εκπομπή, ενώ είχε παραδεχτεί ότι μπαινόβγαινε στα νοσοκομεία.

«Δεν περίμενα ποτέ ότι θα ερχόταν η μέρα που θα μου φαινόταν βουνό το να κάνω ένα βήμα ως την πόρτα για να κατέβω να πάρω τσιγάρα! Εννοείται ότι δεν μπορούσα να δουλέψω. Εννοείται ότι κοιμάμαι ελάχιστα και πως δεν τρέφομαι καλά, αλλά είμαι με βιταμίνες» είχε αποκαλύψει η ηθοποιός.

offer

{{-PCOUNT-}}15{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Στο σφυρί η «Κόμισσα» του Γεωργούλη που φωνάζει για την αθωότητά του

Αντιμέτωπη με το… σφυρί βρίσκεται δεύτερη φορά σε διάστημα...

Το Open είναι… ανοιχτό για τους «Παγιδευμένους»

To Open θέλει τον δημοφιλή ηθοποιό Μιχάλη Λεβεντογιάννη στους κόλπους...

Νίκος Αποστολόπουλος: «Η Φαίη Σκορδά είναι σαν τους αναστενάρηδες, λες και περπατάει σε αναμμένα κάρβουνα»

Ο Νίκος Αποστολόπουλος παραχώρησε μια συνέντευξη στην εκπομπή «Mega...