Με στέμμα η Παναγιώταρου πριν ντυθεί νύφη

❱❱ Η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου έλαμψε στο bachelorette πάρτι διασκεδάζοντας με τις φίλες της στον ΒέρτηTo bachelorette πάρτι της Αλεξάνδρας Παναγιώταρου είχε απ’ όλα: όμορφες φίλες να της εύχονται «με το καλό», στέμμα και κορδέλες που υποδήλωναν ποια είναι η… βασίλισσα της βραδιάς και ξεσηκωτικά τραγούδια διά στόματος Νίκου Βέρτη.

Η πρώην παίκτρια του «My Style Rocks» λίγες μέρες πριν ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας με τον καλό της Αριστομένη Γιαννόπουλο διασκέδασε στο νυχτερινό μαγαζί όπου εμφανίζεται ο δημοφιλής καλλιτέχνης.
Φορώντας στέμμα -ως το τιμώμενο πρόσωπο της βραδιάς- διασκέδασε με τις πολυάριθμες φίλες της, όλες προδιαγραφών μοντέλου, οι οποίες φορούσαν κορδέλες με την ένδειξη «team bride»!

Ο γάμος της όμορφης Αλεξάνδρας με τον πλαστικό χειρουργό θα γίνει στις 7 Ιουλίου, στις 7 το απόγευμα, στον Ιερό Ναό Αγίου Γεωργίου, στο κτήμα Le Chevalier, στη λεωφόρο Τατοΐου, όπου θα πραγματοποιηθεί στη συνέχεια και το γαμήλιο γλέντι. Κουμπάροι τους θα είναι ο κολλητός φίλος της όμορφης ξανθιάς Ηλίας Παπαδημητρίου, η συμφοιτήτρια του Αριστομένη Γιαννόπουλου από την Ιατρική Ελενα Μαρκοπούλου, που είναι οδοντίατρος, με τον σύζυγό της Νίκο Τρομπούκη, καθώς και οι Θοδωρής Τσεβάς και Αννα Βενέτη.

Το ζευγάρι γνωρίστηκε πριν από τρία χρόνια στο Κολωνάκι, σε ένα μαγαζί όπου η πρώην παίκτρια του reality μόδας του Σκάι δούλευε στην υποδοχή και ο πλαστικός χειρουργός το επισκεπτόταν ως πελάτης. Οσο για την πρόταση γάμου;

Οπως αποκάλυψε η ξανθιά καλλονή πριν από λίγο καιρό στην «Espresso», έγινε στη Μονεμβασιά πέρυσι την Πρωτοχρονιά, οπότε συνέπεσε με τα γενέθλιά της και το μονόπετρο με την πρόταση ήταν το δώρο της!

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

«Φως στο τούνελ» για τον ηθοποιό Άγγελο Αντωνόπουλο

Ανησυχία στον καλλιτεχνικό κόσμο έχει προκαλέσει η «εξαφάνιση» ενός...

Κατερίνα Παναγοπούλου: Το «αντίο» που λύγισε τους πάντες – «Ένα μόνο δεν σου συγχωρώ»

Με λόγια που «σπάνε» την καρδιά, η Κατερίνα Παναγοπούλου...

Γιάννης Κολοτούρας: Πέθανε ο συνιδιοκτήτης της Zeus+Dione σε ηλικία 48 ετών

Θλίψη έχει προκαλέσει στον χώρο της ελληνικής μόδας η...

Φαίη Σκορδά – Αλέξανδρος Αθανασιάδης: Μετακομίζουν σε νέο σπίτι πριν από τον γάμο

Η Φαίη Σκορδά φαίνεται πως διανύει μια ήρεμη και...

Αφροδίτη Γραμμέλη: Χέρι χέρι με τον νέο της σύντροφο – Το τρυφερό στιγμιότυπο

Μια όμορφη περίοδο φαίνεται πως διανύει στην προσωπική της...

Μυρτώ Αλικάκη για τους γονείς της: «Θα κλείσω τα 54 και δεν έχω καταφέρει να τους καταλάβω»

Η Μυρτώ Αλικάκη παραχώρησε μια προσωπική συνέντευξη στο περιοδικό...