Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

«TV Queens»: Χριστοπούλου στον ρόλο της καθηγήτριας

Τα αστέρια θα περάσουν από το Οpen! Nα και...

«Ο Παράδεισος των κυριών»: Η Αμαλία είναι απογοητευμένη με τον Ντίνο

Στο αποψινό επεισόδιο της σειράς «Ο παράδεισος των κυριών»...

Στο… μικροσκόπιο 20 Ελληνες Influencers που ελέγχονται για παραπλανητικές πρακτικές

Στο μικροσκόπιο των ελεγκτικών μηχανισμών μπαίνουν 20 Ελληνες influencers...

Ο Σκάι καλοβλέπει το τηλεπαιχνίδι «Still Standing» με παρουσιάστρια την Καραβάτου

Τα δημοφιλή τηλεπαιχνίδια δεν πεθαίνουν ποτέ! Από τα χέρια...

Τρεις φίλοι που μένουν «Για πάντα παιδιά»

❱❱ Ερχεται νέα κωμική σειρά στο Εpsilon με Τότσικα, Καλφαγιάννη και ΠουρσανίδηΑπό τη
ΜΑΡΙΑ ΑΝΔΡΕΟΥ

Τι συμβαίνει στη ζωή ενός άνδρα μετά τα 30; Η νέα κωμική σειρά «Για πάντα παιδιά» με πρωταγωνιστές τους Αποστόλη Τότσικα, Τζένη Θεωνά, Νίκο Πουρσανίδη, Ελενα Ασημακοπούλου και Λεωνίδα Καλφαγιάννη έρχεται τη νέα τηλεοπτική σεζόν στο Εpsilon, για να απαντήσει στο ερώτημα!

Η παραγωγή, που σκηνοθετεί ο Βασίλης Κεχαγιάς, βασίζεται στην ισραηλινή κωμωδία «Traffic light» και το σενάριο για την ελληνική εκδοχή υπογράφει η Κωνσταντίνα Γιαχαλή. Το σίριαλ, που θα προβάλλεται δύο φορές την εβδομάδα, έχει να κάνει με τις ζωές τριών ανδρών -του Σταμάτη, του Γρηγόρη και του Λευτέρη- που είναι 34 ετών και φίλοι από παιδιά, αλλά εκ διαμέτρου αντίθετοι χαρακτήρες.

Ο Σταμάτης (Νίκος Πουρσανίδης) είναι ο πιο μαζεμένος, ο πιο ντροπαλός, ίσως ο πιο αδικημένος απ’ τους τρεις. Ο πατέρας του δεν ήθελε να ακούσει για σπουδές, επειδή υπήρχε στρωμένη δουλειά. Εχει παντρευτεί την αγαπημένη του από το λύκειο, την Πέρσα (Ελενα Ασημακοπούλου), αμέσως μόλις εκείνη τέλειωσε τη Νομική και άρχισε να δουλεύει ως δημοσιογράφος. Επειτα από οκτώ χρόνια γάμου και ένα παιδί η σχέση τους έχει βαλτώσει. Η Πέρσα είναι πολύ απασχολημένη με τη δουλειά, κερδίζει πιο πολλά χρήματα και αυτό καταπιέζει τον Σταμάτη.

Οικογένεια

Ο Γρηγόρης (Αποστόλης Τότσικας) είναι ο πιο συγκροτημένος, ο πιο τυχερός, ο πιο «απροβλημάτιστος» απ’ τους τρεις. Με πατέρα που παράτησε την οικογένεια όταν εκείνος ήταν πέντε χρόνων, μια μητέρα ανισόρροπη και μια αδερφή τρία χρόνια μικρότερή του, έγινε γρήγορα ο άνδρας του σπιτιού. Και του άρεσε. Δουλεύει σε μια εταιρία εκδηλώσεων και -εννοείται- είναι ο καλύτερος. Βγάζει πιο πολλά χρήματα από τους κολλητούς του, αγαπάει τη δουλειά του και είναι τελειομανής. Τα πάει πολύ καλά με τις γυναίκες. Δίνει πολύ καλές συμβουλές στους φίλους του, αλλά τις ξεχνάει όταν ερωτεύεται. Και τώρα είναι πολύ ερωτευμένος. Η Ειρήνη (Τζένη Θεωνά) είναι η ωραιότερη γυναίκα που έχει γυρίσει να τον κοιτάξει. Δεν καταλαβαίνει τι του βρήκε και πότε θα «ξεστραβωθεί» και θα τον παρατήσει. Αυτό είναι το αδύνατο σημείο του και το μόνο που δεν μπορεί να κουμαντάρει στη ζωή του. Αυτό και ο Βαγγέλης. Ο σκύλος της Ειρήνης, που αντιπάθησαν ο ένας τον άλλον με την πρώτη ματιά.

Ο Λευτέρης (Λεωνίδας Καλφαγιάννης) δεν έχει ούτε γυναίκα ούτε παιδιά ούτε σκυλιά. Και κάνει τα πάντα για να μην αποκτήσει ποτέ. Είναι ο τύπος του άνδρα «όπου φυσάει ο άνεμος», δεν νοιάζεται για τίποτα και για κανέναν, παρ’ όλα αυτά δεν μπορείς να του κρατήσεις κακία. Αντίθετα, τον συμπαθείς και θες να κάνεις παρέα μαζί του. Μοναχογιός, με δύο γονείς που τον λατρεύουν και έβαλαν σκοπό της ζωής τους να του μη λείψει ποτέ τίποτα, ο Λευτέρης μεγάλωσε χωρίς ποτέ κανένας να του πει «μη» και «όχι». Πήγε στο Ναυτικό, επειδή οι γονείς του έβαλαν μέσο, και την έβγαζε στο σπίτι. Δεν πέρασε πανελλήνιες, αλλά «το παιδί να ‘ναι καλά», έκανε σεμινάρια κινηματογράφου γιατί «πέρναγε μια φάση», για να καταλήξει στα 34 να εισπράττει δύο ενοίκια και να ζει χωρίς να δουλεύει.

offer

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Στο σφυρί η «Κόμισσα» του Γεωργούλη που φωνάζει για την αθωότητά του

Αντιμέτωπη με το… σφυρί βρίσκεται δεύτερη φορά σε διάστημα...

Το Open είναι… ανοιχτό για τους «Παγιδευμένους»

To Open θέλει τον δημοφιλή ηθοποιό Μιχάλη Λεβεντογιάννη στους κόλπους...

Νίκος Αποστολόπουλος: «Η Φαίη Σκορδά είναι σαν τους αναστενάρηδες, λες και περπατάει σε αναμμένα κάρβουνα»

Ο Νίκος Αποστολόπουλος παραχώρησε μια συνέντευξη στην εκπομπή «Mega...