Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας για την Παρασκευή 19 Απριλίου

ΚΡΙΟΣΕίστε έτοιμοι να μπείτε στη διαδικασία να εξισορροπήσετε τις...

«TV Queens»: Χριστοπούλου στον ρόλο της καθηγήτριας

Τα αστέρια θα περάσουν από το Οpen! Nα και...

«Ο Παράδεισος των κυριών»: Η Αμαλία είναι απογοητευμένη με τον Ντίνο

Στο αποψινό επεισόδιο της σειράς «Ο παράδεισος των κυριών»...

Στο… μικροσκόπιο 20 Ελληνες Influencers που ελέγχονται για παραπλανητικές πρακτικές

Στο μικροσκόπιο των ελεγκτικών μηχανισμών μπαίνουν 20 Ελληνες influencers...

Το… θηριοτροφείο του Ομπάμα

❱❱ Στενογράφος του πρώην πλανητάρχη αποκαλύπτει hot λεπτομέρειες από τα ταξίδια στο εξωτερικό«Ηταν σαν καλοκαιρινή κατασκήνωση όπου όλοι έχουν πάρει… στεροειδή». Ετσι περιγράφει την ατμόσφαιρα που επικρατούσε στο Air Force One επί προεδρίας Μπαράκ Ομπάμα πρώην στενογράφος του, η οποία ούτε λίγο ούτε πολύ αποκαλύπτει ότι το προσωπικό που τον ακολουθούσε συμπεριφερόταν σαν να βρισκόταν σε θηριοτροφείο. 

Στο βιβλίο της με τίτλο «From Corner of the Oval» («Από μια γωνιά του Οβάλ Γραφείου»), που κυκλοφορεί στις 10 Ιουλίου, η Μπεκ Ντόρι – Στέιν δίνει σπαρταριστές λεπτομέρειες για τη ζωή της ως… «Vagiant», δηλαδή «γιγάντιο αιδοίο», ένα παρατσούκλι για το γυναικείο προσωπικό που ακολουθούσε στα ταξίδια του τον Αμερικανό πρόεδρο, το οποίο είχαν «εφεύρει» οι ίδιες.

Στα αποσπάσματα του βιβλίου που δημοσιεύει η MailOnline, η Μπεκ περιγράφει πως όλα άρχισαν το 2012, όταν στα 25 της απάντησε σε αγγελία που αναρτήθηκε στο Craiglist και τελικά προσελήφθη στον Λευκό Οίκο. Υποστηρίζει ότι είχε μια σχέση φιλικής άνεσης με τον Ομπάμα, ο οποίος έφτασε να της εκμυστηρευτεί πως όταν γνώρισε τη Μισέλ εκείνη προσπάθησε να τον… πασάρει σε φίλη της. Στις μετακινήσεις του Αμερικανού προέδρου στο εσωτερικό των ΗΠΑ η δημοσιογραφική ομάδα τον ακολουθούσε ταξιδεύοντας με το προεδρικό αεροσκάφος Air Force One. Σε αυτό τους προσφέρονταν τα πάντα, από κοκτέιλ μέχρι σνακ, και οι δημοσιογράφοι το διασκέδαζαν στο έπακρο.

Εκεί όμως που ξεσάλωναν ήταν όταν ταξίδευαν με ενοικιασμένο αεροπλάνο, που έγινε γνωστό ως το «αεροπλάνο των πάρτι», συνοδεύοντας στα διεθνή ταξίδια τον Ομπάμα, ο οποίος ταξίδευε με το Air Force One.

Περιστατικά

Η Μπεκ θυμάται πολύπειρες δημοσιογράφους να διηγούνται περιστατικά όπως όταν ο Ρίγκαν αποκοιμήθηκε μπροστά στον Πάπα. Αξέχαστα της έμειναν «τα πάρτι με υπνωτικά χάπια», στα οποία τα μέλη της δημοσιογραφικής ομάδας έπαιρναν το αγαπημένο τους φάρμακο για να κοιμηθούν κατά το ταξίδι. Η επίδραση των χαπιών έκανε «τα άβολα αγκαλιάσματα με συναδέλφους να μοιάζουν διασκεδαστικά και αλλόκοτα» περιγράφει η πρώην στενογράφος.

offer

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Στο σφυρί η «Κόμισσα» του Γεωργούλη που φωνάζει για την αθωότητά του

Αντιμέτωπη με το… σφυρί βρίσκεται δεύτερη φορά σε διάστημα...

Το Open είναι… ανοιχτό για τους «Παγιδευμένους»

To Open θέλει τον δημοφιλή ηθοποιό Μιχάλη Λεβεντογιάννη στους κόλπους...

Νίκος Αποστολόπουλος: «Η Φαίη Σκορδά είναι σαν τους αναστενάρηδες, λες και περπατάει σε αναμμένα κάρβουνα»

Ο Νίκος Αποστολόπουλος παραχώρησε μια συνέντευξη στην εκπομπή «Mega...

Στο… μικροσκόπιο 20 Ελληνες Influencers που ελέγχονται για παραπλανητικές πρακτικές

Στο μικροσκόπιο των ελεγκτικών μηχανισμών μπαίνουν 20 Ελληνες influencers...