Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

«Ο Παράδεισος των κυριών»: Η Αμαλία αποφυλακίζεται

Στο αποψινό επεισόδιο της σειράς «Ο παράδεισος των κυριών»...

«Βράζει» η Νίσυρος με την αποκάλυψη πως δημόσιος υπάλληλος παρέσυρε αγόρια ηλικίας...

Σοκ προκαλεί η αποκάλυψη πως ο αρχαιοφύλακας του μουσείου...

Η τοποθέτηση Παπανώτα περί κακοποίησης και η αντίδραση Κασσελάκη

«Καλύτερα να μασάς παρά να… πολυμιλάς» είναι η φράση...

Μέχρι και εικονικούς γάμους ομόφυλων ζευγαριών κανόνιζαν τα μέλη της σπείρας με...

Αποκαλυπτικοί είναι οι διάλογοι ανάμεσα στα μέλη των δύο...

Υπέρλαμπρη η Ελλη Στάη στον γάμο του γιου της

❱❱ Παρών και ο εφοπλιστής σύντροφός της Νίκος Μουνδρέας, που την καμάρωνεΗ Eλλη Στάη πάντρεψε τον γιο της υπό το βλέμμα του εφοπλιστή συντρόφου της Νίκου Μουνδρέα, ο οποίος την καμάρωνε καθ’ όλη τη διάρκεια της τελετής!

2936 eli stai markos katsimis fei koytzoykoy venia papathanasopoyloy 1662018

Συγκινητικές στιγμές για τη «σιδηρά κυρία» της ενημέρωσης στον γάμο του κανακάρη της Μάρκου Κατσίμη με τη νομικό Φαίη Κουτζούκου.

2948 fei koytzoykoy 1662018

Το ερωτευμένο ζευγάρι αντάλλαξε όρκους αγάπης το απόγευμα του Σαββάτου στον Ιερό Ναό Αγίας Τριάδας Καλυβίων Θορικού, παρουσία εκλεκτών καλεσμένων από την αφρόκρεμα της κοσμικής Αθήνας, όπως ο Θόδωρος και η Γιάννα Αγγελοπούλου, η Μίνα και ο Σήφης Βαλυράκης αλλά και φίλοι του ζευγαριού.

2942 fei koytzoykoy markos katsimis 1662018

Η υπέρλαμπρη Ελλη Στάη, που φορούσε μια ολόσωμη, μπλε ελεκτρίκ, δαντελένια φόρμα που τόνιζε την καλλίγραμμη σιλουέτα της, συνόδεψε τον 34χρονο γιο της μέχρι τα σκαλιά της εκκλησίας, με τα φλας να αστράφτουν σε κάθε της βήμα.

2971 markos katsimis eli stai 1662018

2996 nikos moyndreas 1662018Η επιλογή της ήταν ιδιαίτερα κομψή, αλλά και αναπάντεχη ταυτόχρονα, γι’ αυτό και έκλεψε τις εντυπώσεις.

Διακριτικός

Οσο η δημοσιογράφος δεχόταν τις ευχές και τα συγχαρητήρια των προσκεκλημένων, ο σύντροφός της Νίκος Μουνδρέας στεκόταν διακριτικά ανάμεσα στον κόσμο και θαύμαζε την απέριττη ομορφιά της αγαπημένης του. Είναι χαρακτηριστικό ότι ο εφοπλιστής δεν τράβηξε ούτε λεπτό το βλέμμα του από την υπέρλαμπρη γυναίκα της καρδιάς του!

Ο Μάρκος Κατσίμης επέλεξε για την πιο όμορφη ημέρα της ζωής του ένα σκουρόχρωμο κοστούμι που το συνδύασε με λευκό πουκάμισο και γκρι παπιγιόν. Χαμογελαστός, καρτερούσε την άφιξη της αγαπημένης του, η οποία κατέφθασε λίγα λεπτά μετά τις 7 με μια λευκή κάμπριο Pontiak.

2961 giana agelopoyloy thodoros agelopoylos 1662018

Η νύφη συνοδευόταν επίσης από τη μητέρα της, τη γνωστή δικηγόρο και νομική σύμβουλο του Διεθνούς Αερολιμένα Αθηνών Βένια Παπαθανασοπούλου, και κατευθύνθηκε με μεγάλη χαρά στον αγαπημένο της υπό τον ήχο μουσικής και παραδοσιακών τραγουδιών.

2973 mina valiraki sifis valirakis 1662018

Το νυφικό της ήταν λιτό, κομψό και φίνο, όπως και ο στολισμός της εκκλησίας με elegant λουλούδια. Μετά το «Ησαΐα χόρευε» και το ρύζι που έπεσε άφθονο πάνω στους νεονύμφους, ακολούθησε δεξίωση στη Λίμνη Βουλιαγμένης.

Φιλαράκια

Να θυμίσουμε ότι ο Μάρκος Κατσίμης είναι ο καρπός του έρωτα της Ελλης Στάη με τον δεύτερο σύζυγό της, τον δημοσιογράφο και γενικό διευθυντή Ειδήσεων της ΕΡΤ τη δεκαετία του ’80 Δημήτρη Κατσίμη. «Ο γιος μου είναι μεγάλος πια. Τον παίρνω τακτικά τηλέφωνο, γιατί στους ανθρώπους που αγαπάς θα τηλεφωνήσεις και θα τους… βασανίσεις και λίγο, από ενδιαφέρον προς αυτούς. Αλλά, όχι, παραδοσιακή μαμά με αρνητικά στοιχεία δεν ήμουν. Αυτό που προσπάθησα -και νομίζω ότι το καταφέραμε και οι δύο από ένα σημείο και μετά- είναι να γίνουμε φίλοι» έχει δηλώσει η δημοσιογράφος σε παλιότερη συνέντευξή της.

offer

{{-PCOUNT-}}20{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Στο σφυρί η «Κόμισσα» του Γεωργούλη που φωνάζει για την αθωότητά του

Αντιμέτωπη με το… σφυρί βρίσκεται δεύτερη φορά σε διάστημα...

Το Open είναι… ανοιχτό για τους «Παγιδευμένους»

To Open θέλει τον δημοφιλή ηθοποιό Μιχάλη Λεβεντογιάννη στους κόλπους...

Θύμα και… η αδελφή της Μηλιού – Η υπόθεση του άγριου ξυλοδαρμού από τον σύντροφό της

Την ώρα που το πανελλήνιο προσπαθεί να συνέλθει από...

Νίκος Αποστολόπουλος: «Η Φαίη Σκορδά είναι σαν τους αναστενάρηδες, λες και περπατάει σε αναμμένα κάρβουνα»

Ο Νίκος Αποστολόπουλος παραχώρησε μια συνέντευξη στην εκπομπή «Mega...