«Πόρτα» από το Ισραήλ στον Αμερικανό «σπερμοκράτορα»

❱❱ Το Ισραήλ απαγόρευσε στον αποκαλούμενο Αμερικανό «σπερμοκράτορα» να δωρίσει το σπέρμα του σε 43χρονη Ισραηλινή, που εκδήλωσε σχετικό ενδιαφέρον. Ο λόγος είναι ότι ο ισραηλινός νόμος αναφέρει ρητά ότι ο δότης πρέπει να είναι ανώνυμος. «Απαγορεύουν το σπέρμα μου» διαμαρτύρεται με δηλώσεις του ο 42χρονος Αρι Νάτζελ που μέσα στα τελευταία 10 χρόνια ευθύνεται για τη γέννηση 33 παιδιών.

Τα περισσότερα από αυτά γεννήθηκαν από γυναίκες στη Νέα Υόρκη, οι οποίες εξασφάλισαν την πρώτη ύλη από τον Νάτζελ, ο οποίος εκσπερμάτιζε μέσα σε κυπελλάκια σε δημόσιες τουαλέτες κοντά στα σημεία όπου έδινε ραντεβού με τις μέλλουσες μητέρες.

Τον περασμένο Δεκέμβριο είχε συνεννοηθεί να κάνει το ίδιο και για μια 43χρονη γυναίκα που τού πλήρωνε τα εισιτήρια για να μεταβεί στο Ισραήλ. Πράγματι ταξίδεψε αλλά, όταν έδωσε το σπέρμα του στην κλινική όπου είχαν συμφωνήσει, ένας υπάλληλος το πέταξε λέγοντάς του ότι δεν είχαν άδεια να το αποθηκεύουν.
Ο Αμερικανός εκτιμά ότι η κλινική αναγνώρισε το όνομά του που είχε γίνει στο παρελθόν γνωστό από δημοσιεύματα και ειδοποίησε το υπουργείο Υγείας της χώρας.

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ MOBILE APP ΤΗΣ ESPRESSO

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ