Η Φουρέιρα αναστάτωσε τη Βαρκελόνη και το αμόρε της

❱❱ Η Ισπανία, πατρίδα του αγαπημένου της Αλμπέρτο Μποτία, ήταν ο δεύτερος σταθμός της Ελένης Φουρέιρα στην πανευρωπαϊκή περιοδεία της, που ξεκίνησε (φυσικά!) από την Κύπρο. Η τραγουδίστρια του «Fuego» πραγματοποίησε το βράδυ του Σαββάτου μια εκρηκτική εμφάνιση σε κλαμπ της Βαρκελόνης, ξεσηκώνοντας τους παρευρισκομένους, μεταξύ των οποίων ήταν και ο Μποτία.
Ο τελευταίος βέβαια απέφυγε να φωτογραφηθεί, αλλά «πρόδωσε» την παρουσία του στη Βαρκελόνη από ανάρτησή του στο Instagram.

Μετά την Ισπανία το πρόγραμμα της Ελένης Φουρέιρα ανά την Ευρώπη περιλαμβάνει στάσεις σε έξι ακόμη χώρες: Βρετανία, Ολλανδία, Αλβανία, Μάλτα, Σουηδία και, φυσικά, Ελλάδα, όπου έχει προγραμματισμένα αρκετά live. Οσο για τη νέα σεζόν; Θα τη βρει κατά πάσα πιθανότητα στο ίδιο stage με τον Κωνσταντίνο Αργυρό.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

«Φως στο τούνελ» για τον ηθοποιό Άγγελο Αντωνόπουλο

Ανησυχία στον καλλιτεχνικό κόσμο έχει προκαλέσει η «εξαφάνιση» ενός...

Αφροδίτη Γραμμέλη: Χέρι χέρι με τον νέο της σύντροφο – Το τρυφερό στιγμιότυπο

Μια όμορφη περίοδο φαίνεται πως διανύει στην προσωπική της...

Κατερίνα Παναγοπούλου: Το «αντίο» που λύγισε τους πάντες – «Ένα μόνο δεν σου συγχωρώ»

Με λόγια που «σπάνε» την καρδιά, η Κατερίνα Παναγοπούλου...

Τα «έσπασε» στη Βανδή παρέα με τον κούκλο γιο της

Η ίδια πόσταρε φωτογραφίες και έγραψε: «Μα τι βραδιά κι αυτή! Ξημερώσαμε! Πάντα τέτοιες χαρές εύχομαι σε όλο το κόσμο!

Γιάννης Κολοτούρας: Πέθανε ο συνιδιοκτήτης της Zeus+Dione σε ηλικία 48 ετών

Θλίψη έχει προκαλέσει στον χώρο της ελληνικής μόδας η...

Ο Μπισμπίκης junior έφυγε μόνος για το πρώτο του ταξίδι – Το συγκινητικό μήνυμα της Κωνσταντίνας Μπεκιάρη

Η Κωνσταντίνα Μπεκιάρη το πρωί της Πέμπτης συνόδευσε τον γιο της, Μιχάλη στο αεροδρόμιο για να φύγει ταξίδι με την ομάδα μπάσκετ που παίζει.

Φαίη Σκορδά – Αλέξανδρος Αθανασιάδης: Μετακομίζουν σε νέο σπίτι πριν από τον γάμο

Η Φαίη Σκορδά φαίνεται πως διανύει μια ήρεμη και...