«Ευλόγησον» σε διαμέρισμα-ναό!

❱❱ «Καμπάνα» 19 μηνών σε πρώην αρχιμανδρίτη στην Αλεξανδρούπολη, που είχε κάνει φυλακή και στο παρελθόνΑν και έχει αποσχηματιστεί, συνέχιζε να φορά ράσο και να τελεί λειτουργίες σε έναν αυτοσχέδιο ναό που είχε στήσει μέσα σε διαμέρισμα της Αλεξανδρούπολης ένας πρώην αρχιμανδρίτης, ο οποίος έχει κάνει και φυλακή! Μετά τη σύλληψή του στην παράνομη εκκλησία, το δικαστήριο του έριξε γερή «καμπάνα» φυλάκισης 19 μηνών.

Οι αστυνομικοί εισέβαλαν το πρωί της Κυριακής στο διαμέρισμα της οδού Μηδείας και συνέλαβαν τον πρώην ιερωμένο την ώρα της λειτουργίας. Στον χώρο, όπου φέρεται ότι λειτουργεί θρησκευτικός σύλλογος, βρίσκονταν περίπου 30 άτομα, που χρειάστηκε να επιβιβαστούν σε κλούβα για να οδηγηθούν στο τμήμα! Μάλιστα κατά τη διάρκεια της επιχείρησης συνελήφθη για απείθεια και αντίσταση η 39χρονη αντιπρόεδρος του συλλόγου, που μαζί με τον πρώην αρχιμανδρίτη οργάνωνε εράνους και λειτουργίες, επειδή προσπάθησε να εμποδίσει βίαια τους αστυνομικούς να κάνουν έρευνα.

Για συκοφαντία

Είχε προηγηθεί καταγγελία του μητροπολίτη ότι ο πρώην αρχιμανδρίτης Ι. Κ. συνεχίζει να δίνει την «ευλογία» του, παρά τις αποφάσεις για έκπτωση και αργία, και τη φυλάκισή του μετά την καταδίκη του από ποινικό δικαστήριο για συκοφαντία και εξύβριση του μητροπολίτη Αλεξανδρουπόλεως Ανθίμου.

Ο 41χρονος πρώην ιερωμένος, που η μετέπειτα προσφυγή του στο ΣτΕ είχε απορριφθεί, είχε κατηγορηθεί από τον μητροπολίτη και καταδικαστεί από τα εκκλησιαστικά όργανα για ιδιαίτερη αδυναμία στο ωραίο φύλο και συγκεκριμένα για «εναγκαλισμούς, θωπείες και ασπασμούς θηλέων κατά συρροήν επί σκοπώ γενετησίου ικανοποιήσεώς του».

Στη συνέχεια, αποδείχθηκε ότι συνεργάτες και συγγενείς του κυκλοφορούσαν υβριστικά φυλλάδια και έγραφαν συνθήματα στους τοίχους κατά του μητροπολίτη με δικές του εντολές κι έτσι καταδικάστηκε από ποινικά δικαστήρια!

Ο Ι. Κ. καταδικάστηκε για αντιποίηση αρχής, λειτουργία ναού χωρίς άδεια και παράβαση του νόμου περί όπλων, καθώς στο σπίτι του εντοπίστηκαν ένα πιστόλι αερίου με δύο φιαλίδια, 100 μεταλλικά και πλήθος πλαστικά σφαιρίδια, και ένα πλαστικό πιστόλι! Από το διαμέρισμα-ναό κατασχέθηκαν εικόνες, σταυροί, σκεύη και άμφια, αλλά και μεγάλο χρηματικό ποσό, 30 χρυσές λίρες και πολλά χρυσαφικά.

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΤΩΡΑ

Θεραπεία με laser για μόλις πέντε λεπτά που εκτοξεύει τη γυναικεία λίμπιντο

Νέα έρευνα που δημοσιεύτηκε στο επιστημονικό περιοδικό «Journal of Lasers in...

Ο γάμος της Eλισάβετ Δοβλιατίδου «επέζησε» παρά τον φόβο του κορονοϊού!

Από τον Βαγγέλη Καράλη Νύφη η Eλισάβετ Δοβλιατίδου ύστερα από πέντε μήνες...

Επιτέλους ο Πάνος Ιωαννίδης παραδέχτηκε ότι έχει σχέση (video)

Επιτέλους, το ομολόγησε, αν και άφησε σε αγωνία τους... ενδιαφερομένους που...