Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Ευρυδίκη: Μοιράζεται ακόμα ένα τραγούδι από το πρόσφατο άλμπουμ της

Μετά το «Αερικό», η Ευρυδίκη μοιράζεται με τους fans...

Πατρόν Τεχνητής Νοημοσύνης

Η Τεχνητή Νοημοσύνη και... στη μόδα! Για πρώτη φορά...

«Σασμός»: H Μαρίνα με τη γιαγιά Ειρήνη συμφιλιώνονται

Όσα θα δούμε στο αποψινό επεισόδιο του «Σασμού».Η Θοδώρα...

Μαριάντα Πιερίδη: Ερωτικό ταξιδάκι στο Λονδίνο

Απόδραση στο Λονδίνο με το νέο της αμόρε για...

«Ευλόγησον» σε διαμέρισμα-ναό!

❱❱ «Καμπάνα» 19 μηνών σε πρώην αρχιμανδρίτη στην Αλεξανδρούπολη, που είχε κάνει φυλακή και στο παρελθόνΑν και έχει αποσχηματιστεί, συνέχιζε να φορά ράσο και να τελεί λειτουργίες σε έναν αυτοσχέδιο ναό που είχε στήσει μέσα σε διαμέρισμα της Αλεξανδρούπολης ένας πρώην αρχιμανδρίτης, ο οποίος έχει κάνει και φυλακή! Μετά τη σύλληψή του στην παράνομη εκκλησία, το δικαστήριο του έριξε γερή «καμπάνα» φυλάκισης 19 μηνών.

Οι αστυνομικοί εισέβαλαν το πρωί της Κυριακής στο διαμέρισμα της οδού Μηδείας και συνέλαβαν τον πρώην ιερωμένο την ώρα της λειτουργίας. Στον χώρο, όπου φέρεται ότι λειτουργεί θρησκευτικός σύλλογος, βρίσκονταν περίπου 30 άτομα, που χρειάστηκε να επιβιβαστούν σε κλούβα για να οδηγηθούν στο τμήμα! Μάλιστα κατά τη διάρκεια της επιχείρησης συνελήφθη για απείθεια και αντίσταση η 39χρονη αντιπρόεδρος του συλλόγου, που μαζί με τον πρώην αρχιμανδρίτη οργάνωνε εράνους και λειτουργίες, επειδή προσπάθησε να εμποδίσει βίαια τους αστυνομικούς να κάνουν έρευνα.

Για συκοφαντία

Είχε προηγηθεί καταγγελία του μητροπολίτη ότι ο πρώην αρχιμανδρίτης Ι. Κ. συνεχίζει να δίνει την «ευλογία» του, παρά τις αποφάσεις για έκπτωση και αργία, και τη φυλάκισή του μετά την καταδίκη του από ποινικό δικαστήριο για συκοφαντία και εξύβριση του μητροπολίτη Αλεξανδρουπόλεως Ανθίμου.

Ο 41χρονος πρώην ιερωμένος, που η μετέπειτα προσφυγή του στο ΣτΕ είχε απορριφθεί, είχε κατηγορηθεί από τον μητροπολίτη και καταδικαστεί από τα εκκλησιαστικά όργανα για ιδιαίτερη αδυναμία στο ωραίο φύλο και συγκεκριμένα για «εναγκαλισμούς, θωπείες και ασπασμούς θηλέων κατά συρροήν επί σκοπώ γενετησίου ικανοποιήσεώς του».

Στη συνέχεια, αποδείχθηκε ότι συνεργάτες και συγγενείς του κυκλοφορούσαν υβριστικά φυλλάδια και έγραφαν συνθήματα στους τοίχους κατά του μητροπολίτη με δικές του εντολές κι έτσι καταδικάστηκε από ποινικά δικαστήρια!

Ο Ι. Κ. καταδικάστηκε για αντιποίηση αρχής, λειτουργία ναού χωρίς άδεια και παράβαση του νόμου περί όπλων, καθώς στο σπίτι του εντοπίστηκαν ένα πιστόλι αερίου με δύο φιαλίδια, 100 μεταλλικά και πλήθος πλαστικά σφαιρίδια, και ένα πλαστικό πιστόλι! Από το διαμέρισμα-ναό κατασχέθηκαν εικόνες, σταυροί, σκεύη και άμφια, αλλά και μεγάλο χρηματικό ποσό, 30 χρυσές λίρες και πολλά χρυσαφικά.

offer

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Σάλος στη Μύκονο με τη θαμμένη εκκλησία σε έκταση ιδιοκτησίας των Ρέμου και Πηλαδάκη

Αλγεινή εντύπωση και έντονες αντιδράσεις προκαλεί η είδηση ότι...

Η Κιμ Καρντάσιαν έπαθε… Σενσόρι

«Κιμ Σενσόρι» αποκαλούν την Κιμ Καρντάσιαν οι followers της...

Ερωτευμένα ζευγάρια σε νυχτερινές περιπλανήσεις

Κοσμικές εξορμήσεις στην Αθήνα για τέσσερα ερωτευμένα ζευγάρια της...

«Χωρισμός» για Καινούργιου και Μικρούτσικο!

Εκαναν αμφότεροι «μπαμ»! Διαζύγιο κοινή συναινέσει θα είναι αυτό...

Νέα… άσφαλτος στην «Οδό Ζαρίφη» για να σωθεί η εκπομπή του Open

«Ανακαίνιση» στην «Οδό Ζαρίφη» και στο «Καλύτερα δε γίνεται!»....

Ιωάννα Τούνη: Τα επίμαχα «κεφάλαια» του βουλεύματος που στέλνει σε δίκη τους δύο άντρες

Συγκλονιστικά στοιχεία για την υπόθεση revenge porn εις βάρος...