Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Love is in the air: Είπε το «ναι» την ώρα της πτήσης

Η αγάπη σε κάνει να πετάς στα σύννεφα, οπότε...

Ανέβηκε επικίνδυνα η θερμοκρασία με τη νέα φωτογράφιση της Ταραμπάνκο

Η Κάτια Ταραμπάνκο έφερε τον «καύσωνα» μέσα στον Απρίλιο....

Καμπάνα σε 74χρονο που «έλουζε» με χυδαία υπονοούμενα νεαρή σερβιτόρα στην Καβάλα

Καταδικάστηκε από το δικαστήριο για προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας ένας...

Παπαθωμά και Πετράκος αμφισβητούν την ύπαρξη της αφρικανικής σκόνης

«Μας ψεκάζουν, μας σκοτώνουν με χημικά» βροντοφώναξαν η Θεοφανία...

Θα «βρέξει» ευρώ στα κανάλια!

❱❱ Εκτός από τα ήδη γνωστά τηλεπαιχνίδια και realities, έρχονται και νέα, που θα μοιράζουν πλούσια δώρα και χρήματα στους νικητέςΑπό τη
ΜΑΡΙΑ ΑΝΔΡΕΟΥ

«Ζεστό» χρήμα θα μοιράσει του χρόνου η TV μέσα από τα δεκάδες ριάλιτι και τα άλλα τόσα τηλεπαιχνίδια που θα προβάλλει!

Ο ΑΝΤ1, λοιπόν, πέρα από τα τηλεπαιχνίδια «Rouk Zouk» με τη Ζέτα Μακρυπούλια, «Still standing» με τη Μαρία Μπεκατώρου και «The Wall» με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου που μοιράζουν δώρα και λεφτά, θα προβάλλει και το «Beat Buzzer» με τον Γιώργο Μαυρίδη. Πρόκειται για ένα τηλεπαιχνίδι 16 επεισοδίων, τα γυρίσματα του οποίου θα γίνουν στη συμπρωτεύουσα, με τη συμμετοχή τεσσάρων διάσημων σε κάθε επεισόδιο. Μάλιστα, το τηλεπαιχνίδι θα επιτελεί και φιλανθρωπικό έργο μέσω μιας εφαρμογής.

Επιπλέον, ακούγεται ότι ο Γιώργος Μαυρίδης θα είναι ένας από τους τρεις παρουσιαστές του παιχνιδιού «Ninja Warrior», το οποίο θα διαρκέσει όλη τη σεζόν. Στο δεύτερο μισό της σεζόν ο ΑΝΤ1 θα προβάλλει σε βελτιωμένη έκδοση το ριάλιτι επιβίωσης «Nomads», πάλι από τις Φιλιππίνες -με έπαθλο 150.000 ευρώ-, με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου, ενώ υπάρχει η πιθανότητα να δούμε και το extreme ριάλιτι «I am celebrity get me out of here», με εγχώριους σταρ να προσπαθούν να τα βγάλουν πέρα στη ζούγκλα της Αφρικής και να κερδίσουν 100.000 ευρώ.

Επιτυχία

Στο Star θα συνεχιστούν και τη νέα τηλεοπτική περίοδο το «Shoppings star» με τη Βίκυ Καγιά, ο «Τροχός της τύχης» με τον Πέτρο Πολυχρονίδη και την Τζούλια Νόβα, ενώ μετά τη μεγάλη επιτυχία του θα δούμε τον τρίτο κύκλο του ριάλιτι μαγειρικής «ΜasterChef», με την ίδια κριτική επιτροπή και έπαθλο πάλι 50.000 ευρώ. Επίσης, το κανάλι απόκτησε τα δικαιώματα του ριάλιτι μόδας «Νext top model», οικοδέσποινα του οποίου θα είναι η Βίκυ Καγιά, που, μεταξύ άλλων, θα δώσει στη νικήτρια 50.000 ευρώ.

Ο Alpha θα βγάλει στον αέρα ένα από τα πιο πετυχημένα «παιχνίδια ζαχαροπλαστικής», όπως λανσάρεται διεθνώς, το «Bake Off», στο οποίο οι διαγωνιζόμενοι προσπαθούν να… μεγαλουργήσουν, χρησιμοποιώντας κυρίως ζάχαρη και αλεύρι, για να κερδίσουν 50.000 ευρώ.

Για το… ψήσιμό του, μάλιστα, το κανάλι βρίσκεται πολύ κοντά σε συμφωνία με τον Ακη Πετρετζίκη. Ακούγεται ότι θα δούμε στην παραγωγή και την Ιωάννα Τριανταφυλλίδου σε κεντρικό ρόλο! Στο κανάλι της Κάντζας θα συνεχιστεί το τηλεπαιχνίδι «Deal» με τον Χρήστο Φερεντίνο.

Στο epsilon, τώρα, θα δούμε το τηλεπαιχνίδι γνώσεων «Who’s asking» με την Κατερίνα Ζαρίφη και το μουσικό talent show «La Banda», την κριτική επιτροπή του οποίου θα στελεχώνουν οι Χρήστος Μάστορας, Θοδωρής Μαραντίνης, Ελένη Φουρέιρα, ενώ για την παρουσίασή του ακούγεται το όνομα της Ευαγγελίας Αραβανή! Επίσης, στο epsilon ετοιμάζουν το «Χ-Factor», το ριάλιτι μόδας «Project Runway», με την Τάμτα και την Αθηνά Οικονομάκου ως φαβορί για τον ρόλο της παρουσιάστριας, το ριάλιτι σχέσεων «Love is blind» αλλά και την παραγωγή… ολικής μεταμόρφωσης «Revenge body», που θα παρουσιάζει η Ιωάννα Λίλη.

Τέλος, στον Σκάι σίγουρη θεωρείται η συνέχεια του ριάλιτι μόδας «My style rocks» με την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, που «προικίζει» τη νικήτρια με 30.000 ευρώ, και των talent shows «Τhe Voice» με τον Γιώργο Καπουτζίδη και «Ελλάδα έχεις ταλέντο», άγνωστο ακόμη με ποιον παρουσιαστή, αλλά και του τηλεπαιχνιδιού ζευγαριών «Μy man can» με τη Μαρία Μπακοδήμου και τον Φώτη Σεργουλόπουλο.

Σύμφωνα με πληροφορίες των τελευταίων ημερών, λέγεται ότι στο δεύτερο μισό της σεζόν ενδέχεται να μη δούμε το «Survivor 3», αλλά ένα πιο «σκληρό» ριάλιτι επιβίωσης, που τιτλοφορείται «Exathlon», με παρουσιαστή τον Σάκη Τανιμανίδη και παίκτες με δυνάμεις Κουταλιανού!

offer

{{-PCOUNT-}}13{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Καρφιά Σολωμού για την Μπάρκα

«Καμπανιά» από τη Μαρία Σολωμού. «Δεν θα πάω ποτέ...

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Ο «Satiros II» έριξε αυλαία παρέα με τη Σαπουντζάκη

Φινάλε με γέλιο, συγκίνηση και μια αγκαλιά που συζητήθηκε....

Ο Σταϊκούρας θαυμαστής της sexy Μαρίας Τζινέρη

Δεν ήταν και λίγοι οι παρευρισκόμενοι σε εγκαίνια έργων...

Στο σφυρί η «Κόμισσα» του Γεωργούλη που φωνάζει για την αθωότητά του

Αντιμέτωπη με το… σφυρί βρίσκεται δεύτερη φορά σε διάστημα...

Στα χέρια της ΕΛ.ΑΣ. ο μάνατζερ του τράπερ Trannos για όσα έγιναν στου Ρέντη

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις από την αστυνομική επιχείρηση «μαμούθ»...

Υπάλληλοι του δημάρχου Γιάννη Μώραλη τα στελέχη της «Θύρας 7» που συμμετείχαν στη δολοφονία του Λυγγερίδη!

«Μεροκάματα» στον Δήμο Πειραιά επί ημερών Γιάννη Μώραλη έκαναν...