Πυροσβέστες «πορνοστάρ»!

❱❱ Ζευγάρι γύρισε ροζ βίντεο μέσα σε σταθμό της υπηρεσίας και τα ανέβασε στο διαδίκτυο Η επιδειξιμανία τους έγινε η αιτία να τεθούν σε διαθεσιμότητα δύο πυροσβέστες στο Ακρον του Οχάιο, στις ΗΠΑ.

Το ζευγάρι όχι μόνο γύρισε βίντεο πορνό σε σταθμό πυροσβεστικής, αλλά τα δημοσίευσε και στο διαδίκτυο θέλοντας όλοι να δουν τις σεξουαλικές επιδόσεις του.

Μόνο που ανάμεσα στα άτομα που είδαν τα άκρως αποκαλυπτικά βίντεο του Αρτ Ντιν και της Ντιν Ελερ ήταν και συνάδελφός τους, ο οποίος δεν έχασε στιγμή να το αναφέρει στους ανωτέρους του.

Οπως ανακοίνωσε η εκπρόσωπος του δημάρχου του Ακρον Ελεν Λάντερ Νιχτ, ο Ντιν και η Ελερ είχαν πολύχρονη σχέση, αλλά δεν εργάζονταν στον ίδιο σταθμό της πυροσβεστικής, καθώς το πόστο του άντρα ήταν στον σταθμό 9 και της γυναίκας στον 3.

Για να αποφύγουν τα αδιάκριτα βλέμματα και να μην πέσουν πάνω σε κάποιον γνωστό τους, επέλεξαν να κάνουν σεξ σε διαφορετικό σταθμό από αυτούς που δουλεύουν. Τα βίντεο, σύμφωνα με την καταγγελία, γυρίστηκαν στον σταθμό πυροσβεστικής 11 του Ακρον. Η Νιχτ χαρακτήρισε την καταγγελία «σοκαριστική και θλιβερή», ανακοινώνοντας ότι οι δύο πυροσβέστες τέθηκαν προσωρινά σε διαθεσιμότητα έως ότου ολοκληρωθεί η εσωτερική έρευνα. Σε περίπτωση που επιβεβαιωθεί το περιεχόμενο της καταγγελίας και κριθούν ένοχοι, ο Ντιν και η Ελερ κινδυνεύουν με απόλυση.

Ανακοίνωση

«Ως επικεφαλής του δήμου και της πυροσβεστικής θέλουμε να τονίσουμε ότι παρόμοιες συμπεριφορές ντροπιάζουν το Ακρον και την πυροσβεστική της πόλης, ενώ παράλληλα είναι άδικες για τους υπόλοιπους πυροσβέστες που φέρονται ηρωικά στη δουλειά τους, διότι τους δυσφημούν» αναφέρει κοινή ανακοίνωση του δημάρχου και του αρχηγού της πυροσβεστικής της πόλης.

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ MOBILE APP ΤΗΣ ESPRESSO

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ