Βγήκε η Λορένη και δεν ξαναμπαίνει

❱❱ Η μελαχρινή παίκτρια αρνείται να επιστρέψει και κάνει άνω κάτω το «Power of Love» καταγγέλλοντας ψυχολογικό πόλεμο Από την
ΤΕΡΙΑΝΝΑ ΠΑΠΠΑ

Παραγωγή καλεί Αννα Λορένη! Η ιστορία επαναλαμβάνεται, καθώς μετά την έκκληση που είχαν κάνει οι υπεύθυνοι του reality στον Δώρο και την Αθηνά -η οποία έπεσε στο κενό-, τώρα παρακαλούν τη μελαχρινή παίκτρια να ξαναμπεί στο παιχνίδι, λίγο πριν από το φινάλε.
Ωστόσο, εκείνη είναι ανένδοτη… Δεν επιστρέφει! Σύμφωνα με όσα αποκάλυψε η ίδια η παίκτρια στην ομάδα του facebook «power of love official fans», έλειψε για λίγα εικοσιτετράωρα προκειμένου να ταξιδέψει στο Ντουμπάι για να ανανεώσει τη βίζα της.

Βλέποντας όμως ως τηλεθεάτρια τι πραγματικά… παίζεται στη βίλα του έρωτα -τον ψυχολογικό πόλεμο που κάνουν οι συμπαίκτες της στον καλό της, Παναγιώτη Θεόφιλο, τις υποχθόνιες κόντρες και όλα αυτά που γίνονταν πίσω από τις κάμερες και δεν τα έβλεπε η ίδια όλο αυτόν τον καιρό-, αποφάσισε να πάρει τη μεγάλη απόφαση.

Παρ’ όλα αυτά στηρίζει τον αγαπημένο της, καλώντας τους θαυμαστές της να ψηφίζουν μόνο εκείνον. Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες της «Espresso», ο Παναγιώτης παίρνει το εισιτήριο για τον μεγάλο τελικό, αφού από αουτσάιντερ είναι πλέον το απόλυτο φαβορί! Από την άλλη, στον τελικό περνάει και το ζευγάρι Σωκράτης Ελ Γκαμαλί και Κυριακή Τσανικίδη, που χθες επισημοποίησε τη σχέση του με μονόπετρο και μεγάλες δόσεις συγκίνησης και μελοδραματισμού!

Σύμφωνα πάλι με αποκλειστικές πληροφορίες της εφημερίδας μας, ο Σωκράτης είναι αυτός που παίρνει και το έπαθλο των 2.500 ευρώ αυτής της Παρασκευής ως πιο αγαπητός παίχτης, ενώ την πόρτα της εξόδου θα δει η προσφάτως χωρισμένη Εύα. Θα έχει μεγάλο ενδιαφέρον λοιπόν να δούμε τον τελικό της επόμενης Παρασκευής που θα αναδείξει ένα άντρα και μια γυναίκα ως τους μεγάλους νικητές του reality του Σκάι!

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

«Φως στο τούνελ» για τον ηθοποιό Άγγελο Αντωνόπουλο

Ανησυχία στον καλλιτεχνικό κόσμο έχει προκαλέσει η «εξαφάνιση» ενός...

Αφροδίτη Γραμμέλη: Χέρι χέρι με τον νέο της σύντροφο – Το τρυφερό στιγμιότυπο

Μια όμορφη περίοδο φαίνεται πως διανύει στην προσωπική της...

Κατερίνα Παναγοπούλου: Το «αντίο» που λύγισε τους πάντες – «Ένα μόνο δεν σου συγχωρώ»

Με λόγια που «σπάνε» την καρδιά, η Κατερίνα Παναγοπούλου...

Τα «έσπασε» στη Βανδή παρέα με τον κούκλο γιο της

Η ίδια πόσταρε φωτογραφίες και έγραψε: «Μα τι βραδιά κι αυτή! Ξημερώσαμε! Πάντα τέτοιες χαρές εύχομαι σε όλο το κόσμο!

Γιάννης Κολοτούρας: Πέθανε ο συνιδιοκτήτης της Zeus+Dione σε ηλικία 48 ετών

Θλίψη έχει προκαλέσει στον χώρο της ελληνικής μόδας η...

Φαίη Σκορδά – Αλέξανδρος Αθανασιάδης: Μετακομίζουν σε νέο σπίτι πριν από τον γάμο

Η Φαίη Σκορδά φαίνεται πως διανύει μια ήρεμη και...