Σάββατο, 13 Απριλίου, 2024

Η εμφάνιση της συντρόφου του Μπέζος στο δείπνο του Μπάιντεν στον...

Τους βγήκαν τα μάτια στον Λευκό Οίκο όταν στο...

Κάτι τρέχει με τους Μπίμπερ

Μπήκε τέλος στον γάμο της Χέιλι Μπίμπερ και του...

Αστραψαν τα φλας στη βράβευση επιτυχημένων επιχειρηματιών και δημόσιων προσώπων της Θεσσαλονίκης

Επιτυχημένοι επιχειρηματίες και δημόσια πρόσωπα της Θεσσαλονίκης βραβεύτηκαν στο...

«Ο Παράδεισος των κυριών»: Όλοι περιμένουν με αγωνία την απόφαση που θα...

Στο αποψινό επεισόδιο της σειράς «Ο παράδεισος των κυριών»...

Χολιγουντιανός γάμος στο Σορέντο με γκεστ τον Ρέμο για τον εφοπλιστή Γιάννη Κούστα

❱❱ Εξαιρετικό μενού που περιλάμβανε από χαβιάρι και αστακό έως φιλέτο και γαλλικά κρασιά για τους vip προσκεκλημένους του ζεύγουςΤο πρώτο νέο ευτυχισμένο κεφάλαιο στην πολυτάραχη ζωή του εφοπλιστή, προέδρου της Danaos Corporation, δρος Γιάννη Κούστα γράφτηκε χθες το βράδυ στο γραφικό θέρετρο της Costa Amalfitana στο Σορέντο στην Ιταλία. 

Σε ιδιωτική βίλα και σε ένα χολιγουντιανό σκηνικό τελέστηκε ο γάμος του με τη Δήμητρα Μέρμηγκα, επιβεβαιώνοντας ακόμα μια φορά ότι η πραγματική αγάπη ξεπερνά διαφορές, δυσκολίες και εμπόδια. Αλλωστε, το βράδυ της 9ης Σεπτεμβρίου 2016, στον εξίσου μυθικό αρραβώνα τους στο Island, ο Γιάννης Κούστας, παρουσία σύσσωμου του εφοπλιστικού lobby, είχε δηλώσει στον σύντομο λόγο του «Στα μάτια της Δήμητρας βρήκα τη γυναίκα της ζωής μου», και σχεδόν δύο χρόνια μετά το έκανε και επίσημα πραγματικότητα.

Διακόσιοι καλεσμένοι, κυρίως από το εξωτερικό, τραπεζίτες και εφοπλιστές έδωσαν το «παρών» στο γαμήλιο δείπνο με το εξαιρετικό μενού – από χαβιάρι και αστακό, έως φιλέτο, γαλλικά κρασιά και σαμπάνιες να ρέουν σε αφθονία. Οι ασημένιες μπομπονιέρες-κομψοτέχνημα που προσφέρθηκαν στους εκλεκτούς καλεσμένους ήταν του οίκου Κώστα Καίσαρη. Παρά το παραμυθένιο σκηνικό με τα λευκά τριαντάφυλλα, τις ορχιδέες και τις παιώνιες που είχαν εμπνευστεί οι διοργανωτές της γαμήλιας τελετής, η σεμνότητα και η συγκίνηση ήταν τα κυρίαρχα συναισθήματα.

«Η ωραιότερη νύφη της Ευρώπης»

Ο 62χρονος shipowner και η 25χρονη low profile καλλονή, πιασμένοι σφιχτά από το χέρι, έδωσαν όρκους αιώνιας αγάπης και αφοσίωσης. Πάντως, καθ’ όλη τη διάρκεια της βραδιάς η ομορφιά της νέας κυρίας Κούστα, αν και σε προχωρημένη εγκυμοσύνη, στον έκτο μήνα, επισκίασε τα πάντα. Το haute couture, κεντημένο όλο στο χέρι νυφικό της ήταν δημιουργία του διάσημου Λιβανέζου designer Elie Saab, ενώ το μοναδικό κόσμημα που φορούσε ήταν το πολλών καρατίων μονόπετρο που της είχε χαρίσει ο σύζυγός της, με ασορτί διαμαντένια σκουλαρίκια.

Τα μαλλιά της είχε επιμεληθεί ο γνωστός hairstylist Βασίλης Μπουλούμπασης και το μακιγιάζ της ο Γιάννης Σίσκος, και δικαιωματικά πολλοί από τους Ελληνες και τους Λιβανέζους καλεσμένους την αποκάλεσαν «η ωραιότερη νύφη της Ευρώπης».

Ομως το μεγάλο γαμήλιο πάρτι για να γιορταστεί το ευτυχές γεγονός θα δοθεί σήμερα σε άλλη ιδιωτική βίλα, στο Σορέντο, με guest τον Αντώνη Ρέμο. Φημολογείται ότι στο αποψινό dinner party celebration η Δήμητρα Κούστα θα εμφανιστεί με couture τουαλέτα της Ελληνίδας designer Σήλιας Κριθαριώτη, συζύγου του εφοπλιστή Νίκου Τσάκου, αγαπημένου φίλου του Γιάννη Κούστα. Πρόκειται για μια πριβέ μουσικοχορευτική βραδιά με ελληνικό ταπεραμέντο, που θα αφήσει εποχή στην Ιταλία, και είναι σίγουρο ότι ο γαμπρός εφοπλιστής, που λατρεύει τη μουσική και είναι εξαιρετικός πιανίστας, θα αφιερώσει το πρώτο τραγούδι στη μοναδική γυναίκα της ζωής του.

Ο γαμήλιος, πάντως, εορτασμός θα κλείσει το μεσημέρι της Κυριακής με το brunch που θα παραθέσουν οι νεόνυμφοι στη στολισμένη με λευκά τριαντάφυλλα πενηντάμετρη θαλαμηγό τους «Bellita» για να αποχαιρετήσουν τους καλεσμένους τους, οι οποίοι μοιράστηκαν μαζί τους το πιο ευτυχισμένο γεγονός της ζωής τους.

! Το πόσο τρυφερός είναι ο εφοπλιστής Γιάννης Κούστας απέναντι στη σύζυγό του, είχε την ευκαιρία να διαπιστώσει ιδίοις όμμασι η «Espresso» λίγα 24ωρα πριν από τον γάμο τους. Ανθρωπος της εφημερίδας πέτυχε το ζευγάρι στο «Μητέρα», προκειμένου η εγκυμονούσα Δήμητρα Μέρμηγκα να κάνει τις απαραίτητες εξετάσεις της. Ο Γιάννης Κούστας ήταν δίπλα της, ιδιαίτερα στοργικός, λάμποντας από ευτυχία! 

Διαβάστε παρακάτω τη συνέχεια: 

offer

Η ΓΝΩΡΙΜΙΑ ΣΤΟΝ «ΑΣΤΕΡΑ» ΤΗΣ ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗΣ ΚΑΙ Ο ΚΕΡΑΥΝΟΒΟΛΟΣ ΕΡΩΤΑΣ

Αιφνιδιάζοντας τους πάντες, λίγες ημέρες πριν φύγει το 2017 o εφοπλιστής και η μνηστή του έστειλαν το save the date, ανακοινώνοντας και επίσημα τον γάμο τους, και από τότε γράφτηκαν εκατοντάδες ευφάνταστα σενάρια και ανακρίβειες.

Στο πρόσωπο της νεαρής Δήμητρας ο εφοπλιστής βρήκε την ηρεμία, τη γαλήνη και την αγάπη που του έλειπαν μετά τον επεισοδιακό χωρισμό του από τη δεύτερη σύζυγό του Σοφία Γιαννικοπούλου, ηθοποιό της δεκαετίας του 1980 στις βιντεοταινίες του Στάθη Ψάλτη, με την οποία απέκτησε δύο κόρες. Είχε προηγηθεί, αρκετά χρόνια πριν, ο πρώτος γάμος του με την Κλοντίν Καρμονάρο, η οποία του χάρισε δυο γιους, τον Δημήτρη και τον Ρομπέρτο. Εντελώς ξαφνικά μπήκε στη ζωή του η τρίτη σύζυγός του Δήμητρα Μέρμηγκα, την οποία γνώρισε μέσω κοινών φίλων ένα απόγευμα του 2015 στον «Αστέρα» της Βουλιαγμένης και την ερωτεύτηκε κεραυνοβόλα. Από τότε είναι συνέχεια μαζί, ταξιδεύουν για τις επαγγελματικές υποχρεώσεις του εφοπλιστή σε όλο τον κόσμο και ο έρωτάς τους επισφραγίστηκε και επίσημα με τον χθεσινό ονειρικό γάμο τους.

Η ΣΚΛΗΡΗ ΔΙΚΑΣΤΙΚΗ ΔΙΑΜΑΧΗ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΩΗΝ ΣΥΖΥΓΟ ΤΟΥ

Την ώρα που ο Γιάννης Κούστας περνά το τρίτο στεφάνι με την εγκυμονούσα Δήμητρα Μέρμηγκα, παραμένει ανοιχτή «πληγή» η δικαστική διαμάχη με την πρώην σύζυγό του Σοφία Γιαννικοπούλου (φωτό). Οι δικαστικές sofia gianikopoyloyφουρτούνες περνούν μέσα από το «χρυσό» διαζύγιο, το μοίρασμα της περιουσίας, βαρύτατες κατηγορίες για απάτη και μια σειρά μηνύσεων εκατέρωθεν για το άλλοτε αγαπημένο ζευγάρι, που τράβηξε χωριστούς δρόμους το 2012 μετά 12 χρόνια κοινής πορείας.

Πριν από περίπου έναν μήνα το Τριμελές Πλημμελειοδικείο της Αθήνας έριξε καμπάνα φυλάκισης 15 μηνών με αναστολή στον εφοπλιστή για την υπόθεση του ξυλοδαρμού της Σοφίας Γιαννικοπούλου τον Δεκέμβριο του 2012, μπροστά στα μάτια της 11χρονης -τότε- κόρης τους.

Οι δικαστές έκριναν ένοχο τον 62χρονο πρόεδρο της Danaos Corporation, υιοθετώντας την πρόταση-καταπέλτη της εισαγγελέως της έδρας, σύμφωνα με την οποία «ο κατηγορούμενος λογομάχησε με την παθούσα μπροστά στο ανήλικο τέκνο τους, δεν συγκράτησε τον εαυτό του και της προκάλεσε σωματικές βλάβες, όπως αποτυπώνονται στα ιατρικά έγγραφα».

Και μπορεί η υπόθεση της έκδοσης του διαζυγίου Κούστα – Γιαννικοπούλου να τελεσιδίκησε φέτος στις 20 Απριλίου, μετά την απόρριψη της έφεσης που είχε ασκήσει κατά της πρωτόδικης απόφασης η πρώην πρωταγωνίστρια, όμως οι χρηματικές αξιώσεις της εξακολουθούν να τορπιλίζουν τη νέα πορεία πλεύσης του.

Σε βάρος του ασκήθηκε πριν από λίγους μήνες ποινική δίωξη για την κατηγορία της απάτης αναφορικά με ένα έμβασμα ύψους 20.000.000 δολαρίων, που φέρεται ότι επιχείρησε να αποσπάσει από τη δεύτερη σύζυγό του. Σε μήνυσή της η Σοφία Γιαννικοπούλου υποστηρίζει ότι την εξαπάτησε για να της πάρει πίσω το «δώρο» των 20.000.000 που της είχε χαρίσει το 2007 και το οποίο προοριζόταν «ως αποκούμπι για την ίδια και τις δύο κόρες του ζευγαριού σε περίπτωση που συνέβαινε κάτι έκτακτο».

{{-PCOUNT-}}21{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Τα… βρόντηξε από το «My style rocks» η Φωτεινή Μπαρνασά, από τα φαβορί του reality

Σκάει «βόμβα» στο «My style rocks». Ενα από τα...

Παντρεύτηκε η Δήμητρα Αλεξανδράκη

Η Δήμητρα Αλεξανδράκη αποκάλυψε live πως έχει παντρευτεί. Ηταν...

Παράταση για τον «Ασχημο»

Με περισσότερες από 120 παραστάσεις από την αρχή της...

Η «καταραμένη» φαμίλια της Ηλιούπολης: Εκτέλεσε τη μάνα του με καραμπίνα και αυτοκτόνησε

Δολοφονία και αυτοχειρία φαίνεται πως είναι το επικρατέστερο σενάριο...

Θανάσης Κουρλαμπάς: Αυτή είναι η γλυκύτατη σύζυγός του

Ο Θανάσης Κουρλαμπάς είναι από τους πιο ταλαντούχους ηθοποιούς...