Αγόρι «έγινε» η 21χρονη κόρη της «Μιράντα»

❱❱ Ημέρα αφιερωμένη στα δικαιώματα των τρανσέξουαλ διάλεξε η Σίνθια Νίξον για να αποκαλύψει στους φαν της ότι η κόρη της, Σαμάνθα, άλλαξε φύλο. Η τηλεοπτική Μιράντα του «Sex and the City», η οποία αυτό το διάστημα έχει κατέβει υποψήφια για κυβερνήτρια της Νέας Υόρκης, ανάρτησε στο Instagram φωτογραφία της ίδιας και του 21χρονου πλέον γιου της. «Είμαι τόσο περήφανη που ο γιος μου Σάμιουελ Τζόζεφ Μόσις (τον φωνάζουμε Σεφ) αποφοίτησε από το κολέγιο αυτό τον μήνα. Χαιρετίζω τον ίδιο και όσους γιορτάζουν την Ημέρα Δράσης των Τρανς» έγραψε η ηθοποιός.

Η Σίνθια Νίξον και ο πρώην σύντροφός της Ντάνι Μόζις απέκτησαν τη Σαμάνθα τον Νοέμβριο του 1996, ενώ μερικά χρόνια αργότερα, τον Δεκέμβριο του 2002, υποδέχτηκαν στη ζωή τον γιο τους Τσαρλς Εζέκιελ. Το ζευγάρι ήταν μαζί από το 1988 έως το 2003 και ένα χρόνο μετά τον χωρισμό του η Νίξον άρχισε να βγαίνει με τη λεσβία ακτιβίστρια Κριστίν Μαρινόνι, με την οποία παντρεύτηκε τον Μάιο του 2012. Μαζί απέκτησαν ακόμη έναν γιο, τον Μαξ, τον οποίο γέννησε η Μαρινόνι.

Αν και η Σίνθια Νίξον έχει δώσει το «παρών» σε πολλά Gay Pride events όλα αυτά τα χρόνια, ο Σεφ δεν την είχε συνοδεύσει σε κανένα από αυτά, ενώ η ίδια ανέκαθεν απέφευγε να μιλάει σε συνεντεύξεις της για τα παιδιά της. Η Σαμάνθα εικάζεται ότι ζει ως Σεφ εδώ και πολλά χρόνια, όμως αυτή είναι η πρώτη φορά που αποκαλύπτεται δημόσια.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

«Φως στο τούνελ» για τον ηθοποιό Άγγελο Αντωνόπουλο

Ανησυχία στον καλλιτεχνικό κόσμο έχει προκαλέσει η «εξαφάνιση» ενός...

Αφροδίτη Γραμμέλη: Χέρι χέρι με τον νέο της σύντροφο – Το τρυφερό στιγμιότυπο

Μια όμορφη περίοδο φαίνεται πως διανύει στην προσωπική της...

Κατερίνα Παναγοπούλου: Το «αντίο» που λύγισε τους πάντες – «Ένα μόνο δεν σου συγχωρώ»

Με λόγια που «σπάνε» την καρδιά, η Κατερίνα Παναγοπούλου...

Τα «έσπασε» στη Βανδή παρέα με τον κούκλο γιο της

Η ίδια πόσταρε φωτογραφίες και έγραψε: «Μα τι βραδιά κι αυτή! Ξημερώσαμε! Πάντα τέτοιες χαρές εύχομαι σε όλο το κόσμο!

Γιάννης Κολοτούρας: Πέθανε ο συνιδιοκτήτης της Zeus+Dione σε ηλικία 48 ετών

Θλίψη έχει προκαλέσει στον χώρο της ελληνικής μόδας η...

Ο Μπισμπίκης junior έφυγε μόνος για το πρώτο του ταξίδι – Το συγκινητικό μήνυμα της Κωνσταντίνας Μπεκιάρη

Η Κωνσταντίνα Μπεκιάρη το πρωί της Πέμπτης συνόδευσε τον γιο της, Μιχάλη στο αεροδρόμιο για να φύγει ταξίδι με την ομάδα μπάσκετ που παίζει.

Φαίη Σκορδά – Αλέξανδρος Αθανασιάδης: Μετακομίζουν σε νέο σπίτι πριν από τον γάμο

Η Φαίη Σκορδά φαίνεται πως διανύει μια ήρεμη και...