Η δολοφόνος «έστησε» την απαγωγή της

❱❱ Την απαγωγή της «σκηνοθέτησε» μια 57χρονη γυναίκα στην Αριζόνα, προκειμένου να συγκαλύψει τη δολοφονία του συντρόφου της. Η Σάραλιν Στούρα (φωτό) βρέθηκε από τις Αρχές μέσα στο αυτοκίνητό της με τα χέρια δεμένα στο τιμόνι.

Οπως εξήγησε στους αστυνομικούς, άγνωστος την είχε απαγάγει από το σπίτι της, σε απόσταση 60 χιλιομέτρων, και την είχε παρατήσει εκεί, ζητώντας τους να ελέγξουν αν είναι καλά στην υγεία του ο σύντροφός της. Επειτα από έλεγχο, βρήκαν τον 66χρονο Τζέι Μάικλ Φρίμαν νεκρό από πυροβολισμό. Υστερα από πιέσεις που άσκησαν στη Στούρα, ωστόσο, εκείνη ομολόγησε ότι σκηνοθέτησε την απαγωγή της και ότι δολοφόνησε τον Φρίμαν (φωτό).

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

«Φως στο τούνελ» για τον ηθοποιό Άγγελο Αντωνόπουλο

Ανησυχία στον καλλιτεχνικό κόσμο έχει προκαλέσει η «εξαφάνιση» ενός...

Αφροδίτη Γραμμέλη: Χέρι χέρι με τον νέο της σύντροφο – Το τρυφερό στιγμιότυπο

Μια όμορφη περίοδο φαίνεται πως διανύει στην προσωπική της...

Κατερίνα Παναγοπούλου: Το «αντίο» που λύγισε τους πάντες – «Ένα μόνο δεν σου συγχωρώ»

Με λόγια που «σπάνε» την καρδιά, η Κατερίνα Παναγοπούλου...

Τα «έσπασε» στη Βανδή παρέα με τον κούκλο γιο της

Η ίδια πόσταρε φωτογραφίες και έγραψε: «Μα τι βραδιά κι αυτή! Ξημερώσαμε! Πάντα τέτοιες χαρές εύχομαι σε όλο το κόσμο!

Γιάννης Κολοτούρας: Πέθανε ο συνιδιοκτήτης της Zeus+Dione σε ηλικία 48 ετών

Θλίψη έχει προκαλέσει στον χώρο της ελληνικής μόδας η...

Ο Μπισμπίκης junior έφυγε μόνος για το πρώτο του ταξίδι – Το συγκινητικό μήνυμα της Κωνσταντίνας Μπεκιάρη

Η Κωνσταντίνα Μπεκιάρη το πρωί της Πέμπτης συνόδευσε τον γιο της, Μιχάλη στο αεροδρόμιο για να φύγει ταξίδι με την ομάδα μπάσκετ που παίζει.

Φαίη Σκορδά – Αλέξανδρος Αθανασιάδης: Μετακομίζουν σε νέο σπίτι πριν από τον γάμο

Η Φαίη Σκορδά φαίνεται πως διανύει μια ήρεμη και...