Η κούκλα κόρη της Μάνιας Ντέλου στα χνάρια της «εστεμμένης» μητέρας της

❱❱ Η ομορφιά είναι θέμα DNA και η 14χρονη κόρη της Μάνιας Ντέλου είναι η απόδειξη αυτού… Η Κατερίνα Σαράντη ακολουθεί τα χνάρια της μαμάς της στο μόντελινγκ και εντυπωσιάζει με το παρουσιαστικό της, όπως άλλωστε έκανε και η διάσημη μητέρα της το 1993, όταν γοήτευσε τους πάντες στα καλλιστεία και στέφθηκε Μις Ελλάς.

Από τότε η Μάνια Ντέλου συνεργάστηκε με τους μεγαλύτερους οίκους μόδας και φωτογραφήθηκε για τα εξώφυλλα όλων των περιοδικών της εποχής.

Και κάτι τέτοιο φαίνεται ότι θα κάνει και η όμορφη κόρη της… Η δεσποινίς Σαράντη φοράει το μαγιό μεγάλης εταιρίας ρούχων και ποζάρει στον φακό, με τη μητέρα της περήφανη να ανεβάζει τη φωτογραφία από την καμπάνια στον λογαριασμό της στο Instagram.
Η Κατερίνα είναι ένα από τα δίδυμα παιδιά της Μάνιας Ντέλου -το άλλο είναι ο γιος της Αλέξανδρος- που απέκτησε από τον γάμο της με τον επιχειρηματία στον χώρο των καλλυντικών Γρηγόρη Σαράντη. Το ζευγάρι χώρισε το 2016, αλλά τα παιδιά τους είναι η κοινή μεγάλη αγάπη που θα τους ενώνει για πάντα.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

«Φως στο τούνελ» για τον ηθοποιό Άγγελο Αντωνόπουλο

Ανησυχία στον καλλιτεχνικό κόσμο έχει προκαλέσει η «εξαφάνιση» ενός...

Αφροδίτη Γραμμέλη: Χέρι χέρι με τον νέο της σύντροφο – Το τρυφερό στιγμιότυπο

Μια όμορφη περίοδο φαίνεται πως διανύει στην προσωπική της...

Κατερίνα Παναγοπούλου: Το «αντίο» που λύγισε τους πάντες – «Ένα μόνο δεν σου συγχωρώ»

Με λόγια που «σπάνε» την καρδιά, η Κατερίνα Παναγοπούλου...

Τα «έσπασε» στη Βανδή παρέα με τον κούκλο γιο της

Η ίδια πόσταρε φωτογραφίες και έγραψε: «Μα τι βραδιά κι αυτή! Ξημερώσαμε! Πάντα τέτοιες χαρές εύχομαι σε όλο το κόσμο!

Γιάννης Κολοτούρας: Πέθανε ο συνιδιοκτήτης της Zeus+Dione σε ηλικία 48 ετών

Θλίψη έχει προκαλέσει στον χώρο της ελληνικής μόδας η...

Ο Μπισμπίκης junior έφυγε μόνος για το πρώτο του ταξίδι – Το συγκινητικό μήνυμα της Κωνσταντίνας Μπεκιάρη

Η Κωνσταντίνα Μπεκιάρη το πρωί της Πέμπτης συνόδευσε τον γιο της, Μιχάλη στο αεροδρόμιο για να φύγει ταξίδι με την ομάδα μπάσκετ που παίζει.

Φαίη Σκορδά – Αλέξανδρος Αθανασιάδης: Μετακομίζουν σε νέο σπίτι πριν από τον γάμο

Η Φαίη Σκορδά φαίνεται πως διανύει μια ήρεμη και...