Το «Πλοίο των βασανιστηρίων»

❱❱ Εκατοντάδες φετιχιστές στο μεγαλύτερο εν πλω σαδομαζοχιστικό πάρτι σε λίμνη της ΓερμανίαςΕνα πλοίο της αγάπης αλά… γερμανικά, με μαστίγια, λάτεξ και άλλα φετιχιστικά σύνεργα, μπάρκαρε σε λίμνη της Γερμανίας, συνεπές στην 22χρονη παράδοσή του για βίαια «γούστα». 

Το «Πλοίο των βασανιστηρίων» είναι το μεγαλύτερο φετιχιστικό και σαδομαζοχιστικό πάρτι που γίνεται σε πλοίο παγκοσμίως, αφού σε αυτό συμμετέχουν 500 άνθρωποι που για ένα ολόκληρο βράδυ επιστρατεύουν όλη τους τη φαντασία για να εκμεταλλευτούν την… offshore της διαστροφής.

Φέτος, ωστόσο, στο event που διεξάγεται στη λίμνη Κοστάντζα η ηδονή ηττήθηκε από το ποδόσφαιρο, αφού η συμμετοχή ήταν ελαφρώς μικρότερη εξαιτίας του αγώνα Γερμανία – Σουηδία.

Πάντως, πέρα από τους εκατοντάδες συμμετέχοντες, συνεπείς στο ραντεβού ήταν και οι θεατές, οι οποίοι μαζεύονται κάθε χρόνο στην προβλήτα της πόλης Φριντρισχάφεν για να παρακολουθούν την επιβίβαση των φετιχιστών, που ήταν ντυμένοι σαν να συμμετέχουν σε καρναβάλι, είχαν πληρώσει 65 ευρώ για το εισιτήριο και είχαν φτάσει από διάφορες γωνιές του πλανήτη.

Κεφαλές αλόγων με χαλινάρια

Κάποιοι, θέλοντας να διατηρήσουν την ανωνυμία τους, είχαν φροντίσει να φορέσουν από λάτεξ μάσκες μέχρι κεφαλές αλόγων, κομπλέ με τα χαλινάρια τους!

Πάντως η κρουαζιέρα των βασανιστηρίων έχει χάσει την αρχική ηδονιστική αίγλη της, καθώς από το 2014 απαγορεύτηκε το… πατροπαράδοτο σκοτεινό δωμάτιο, όπου επιτρέπονταν οι σεξουαλικές επαφές, ενώ πια δεν υπάρχουν κρεβάτια πάνω στο πλοιάριο.

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ MOBILE APP ΤΗΣ ESPRESSO

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ