Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

«Ο Παράδεισος των κυριών»: Ο Χρήστος επισκέπτεται τον Δονάτο στη φυλακή και...

Στο αποψινό επεισόδιο της σειράς «Ο παράδεισος των κυριών»...

Στα χέρια πιάστηκαν ο ανεξάρτητος βουλευτής Κωνσταντίνος Φλώρος και ο Βασίλης Γραμμένος...

«Της Κορέας» έγινε χθες το μεσημέρι στην ελληνική Βουλή....

«Σασμός»: Χρήστος, Στέλλα εκφράζουν τα συναισθήματά τους

Όσα θα δούμε στο αποψινό επεισόδιο του «Σασμού».Μαθιός, Βασιλική,...

Η Αννα Βίσση δεν «ψήνεται» για το «Voice»

Η Αννα Βίσση είπε «όχι» σε μια θέση στην...

Αυλαία με γάμο στο «Σόι σου»

❱❱ Η Αλεξάνδρα Παλαιολόγου μιλά για την guest εμφάνισή της ως σύζυγος του Γεράσιμου Γεννατά στο αυριανό happy end της σειράς του AlphaΑπό την
ΤΕΡΙΑΝΝΑ ΠΑΠΠΑ

Μία από τις πιο αγαπημένες σειρές της φετινής τηλεοπτικής σεζόν ρίχνει αυλαία αύριο, και μάλιστα με γάμο!

«Το σόι σου» δίνει ραντεβού με τους τηλεθεατές του στις 21.00, στον Alpha, με ένα επεισόδιο που θα κλείσει τη σεζόν κι έχει τίτλο «Στου παιδιού μου τη χαρά». Guest εμφάνιση θα κάνουν η Αλεξάνδρα Παλαιολόγου και ο Γεράσιμος Γεννατάς, οι οποίοι υποδύονται τους γονείς της Αλίνας (Γωγώ Καρτσάνα), που με την επιστροφή της στο σίριαλ ντύνεται νύφη στο πλευρό του Διονύση (Σόλων Τσούνης).

«Η κόρη μου έλειψε από τη σειρά και, με το που γύρισε, έχουμε και τον γάμο» λέει χαριτολογώντας στην «Espresso» η Αλεξάνδρα Παλαιολόγου και προσθέτει: «Δεν είναι η πρώτη φορά που κάνω guest στη σειρά. Είχα κάνει ξανά στο παρελθόν και το είχα απολαύσει». Η ηθοποιός μιλά για τη σειρά με πολύ ενθουσιασμό και κάτι μας λέει ότι και την επόμενη χρονιά, που η συγκεκριμένη δουλειά θα συνεχιστεί, θα την ξαναδούμε.

Οι συντελεστές

«Θεωρώ ότι είναι μια δουλειά καλοφτιαγμένη, καλογραμμένη, καλοσκηνοθετημένη και καλοδουλεμένη. Είναι μια ομαδική δουλειά, εξαιρετική, και δεν είναι τυχαίο ότι κάνει επιτυχία τόσα χρόνια» λέει, και με τα ίδια καλά λόγια μιλά και για τους συντελεστές: «Είναι όλοι τους μια υπέροχη παρέα, και αυτό το διαπιστώνεις όταν πας να κάνεις έστω μια guest εμφάνιση. Δεν υπάρχει κούραση στο πλατό, είναι όλοι τους πολύ κεφάτοι, με όρεξη για δουλειά και με πολλή αγάπη γι’ αυτό που κάνουν, ακόμη και όταν γυρίζαμε το τελευταίο επεισόδιο. Δεν είναι, λοιπόν, τυχαίο ότι η σειρά είναι τόσο πετυχημένη και η παραγωγή μία από τις καλύτερες όπου έχω δουλέψει».

f2 20

Αλλωστε, με τη Ρένια Λουιζίδου και τον Γιώργο Γιαννόπουλο έχουν δουλέψει και στο θέατρο, και το κλίμα ήταν κάτι παραπάνω από φιλικό.
Τη ρωτάμε αν θυμάται κάποια από τα παρασκηνιακά αστεία κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων. «Δεν γίνονται πολλά στα παρασκήνια, γιατί τα γυρίσματα είναι πολύωρα.

Οι πλάκες γίνονται μεταξύ μας όταν ο ένας πειράζει τον άλλον. Ολοι οι συντελεστές έχουν χιούμορ και, σε γενικές γραμμές, είναι πολύ χαρούμενο το κλίμα πίσω από τις κάμερες» μας λέει και σε ερώτησή μας αν θα την ξαναδούμε στη σειρά απαντά: «Δεν ξέρω κάτι. Απλώς είναι ένας ρόλος που μου άρεσε. Η εμπειρία μου από την πρώτη φορά ήταν εξαιρετική και, όταν μου είπαν ότι θα ξαναπάω, χάρηκα πολύ».

Το τελευταίο επεισόδιο, που θα έχει happy end με χορό και τραγούδια, αφορά την ημέρα του γάμου του Διονύση με την Αλίνα, που τους βρίσκει ψυχραμένους. Οχι όμως και τα σόγια, που είναι ενθουσιασμένα, αφού όλα έχουν γίνει όπως τα ήθελαν αυτοί.
Οταν ο Διονύσης μαθαίνει ότι ετοιμάζονται να κάνουν τον γάμο του «πανηγύρι», και μάλιστα με τη σύμφωνη γνώμη της Αλίνας, σηκώνεται και φεύγει από το σπίτι λίγα λεπτά προτού καταφθάσουν οι γονείς της μέλλουσας γυναίκας του, η Ντέπυ και ο Φοίβος.

offer

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Καρφιά Σολωμού για την Μπάρκα

«Καμπανιά» από τη Μαρία Σολωμού. «Δεν θα πάω ποτέ...

Στο σφυρί η «Κόμισσα» του Γεωργούλη που φωνάζει για την αθωότητά του

Αντιμέτωπη με το… σφυρί βρίσκεται δεύτερη φορά σε διάστημα...

Ο Σταϊκούρας θαυμαστής της sexy Μαρίας Τζινέρη

Δεν ήταν και λίγοι οι παρευρισκόμενοι σε εγκαίνια έργων...

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Στα χέρια της ΕΛ.ΑΣ. ο μάνατζερ του τράπερ Trannos για όσα έγιναν στου Ρέντη

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις από την αστυνομική επιχείρηση «μαμούθ»...

Η Πωλίνα Σανταλοβάκη έδωσε σημεία ζωής

Ενώ είναι μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας η...

Μπηχτές Μαραντίνη για χωρισμό και συνεπιμέλεια

Ο Θοδωρής Μαραντίνης έδωσε συνέντευξη στη «Real Life», μίλησε...