Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Νέα… άσφαλτος στην «Οδό Ζαρίφη» για να σωθεί η εκπομπή του Open

«Ανακαίνιση» στην «Οδό Ζαρίφη» και στο «Καλύτερα δε γίνεται!»....

Η Κάιλι Τζένερ με μπασκετμπολίστα του… κολεγίου

Με νεαρό μπασκετμπολίστα φέρεται ότι ξεπερνά η Κάιλι Τζένερ...

Η Κιμ Καρντάσιαν έπαθε… Σενσόρι

«Κιμ Σενσόρι» αποκαλούν την Κιμ Καρντάσιαν οι followers της...

Ντου της αστυνομίας σε βίλες του ράπερ «Ντίντι»!

Εφοδο σε δύο σπίτια του Σον Κομπς, γνωστού παλαιότερα...

Η βίλα του Κωστόπουλου στη Φιλοθέη πουλήθηκε στον αντιπρόεδρο των Jumbo αντί…

❱❱ Τα κλειδιά της πολυτελούς βίλας του Πέτρου Κωστόπουλου στη Φιλοθέη κρατά πλέον στα χέρια του ο αντιπρόεδρος της εταιρίας παιχνιδιών Jumbo Ευάγγελος Παπαευαγγέλου…… ο οποίος εδώ και μερικές εβδομάδες είναι ο νέος ιδιοκτήτης του ακινήτου-φιλέτου, όπου ζούσε με την οικογένειά του -προτού περάσει στα χέρια της τράπεζας- ο άλλοτε ισχυρός άνδρας των media!

Ο «αφανής» εταίρος του «Mr Jumbo» Απόστολου Βακάκη έβαλε βαθιά το χέρι στην τσέπη, καθώς, σύμφωνα με πληροφορίες, κατέβαλε 4.700.000 ευρώ για την απόκτηση της εντυπωσιακής κατοικίας στην πλατεία Δροσοπούλου της Φιλοθέης, από την οποία έχουν περάσει μερικά από τα πιο μεγάλα ονόματα της εγχώριας showbiz. Μέχρι στιγμής δεν έχει γίνει γνωστό αν ο επιτυχημένος επιχειρηματίας στον χώρο του λιανεμπορίου έχει επενδυτικά σχέδια για το πολυτελές ακίνητο της Φιλοθέης και αν σκοπεύει να το «μοσχοπουλήσει» στο μέλλον σε κάποιον εκατομμυριούχο. Σύμφωνα, πάντως, με πληροφορίες που είδαν χθες τη δημοσιότητα, το επικρατέστερο σενάριο είναι ότι προορίζεται για οικογενειακή χρήση, αφού κατά πάσα πιθανότητα θα περάσει στις δύο κόρες του.

Ο αντιπρόεδρος της Jumbo Ευάγγελος Παπαευαγγέλου σπούδασε στην Ανωτάτη Βιομηχανική Σχολή Πειραιά. Ως φοιτητής δούλευε στην πολύ γνωστή εταιρία παιχνιδιών Fino, η οποία ιδρύθηκε από τον θείο του Χρήστο Παπαευαγγέλου. Οταν ο τελευταίος πέθανε, το 1972, κληροδότησε το εργοστάσιο στον ανιψιό του, ο οποίος το κράτησε ως τα τέλη της δεκαετίας του ΄80. Τότε, το αγόρασε ο Απόστολος Βακάκης και έκτοτε οι δύο άνδρες πορεύονται μαζί. Μάλιστα, πριν από έξι χρόνια, ο κ. Παπαευαγγέλου έκανε συνδικαιούχους και τις κόρες του σε κοινές επενδυτικές μερίδες, μοιράζοντας σε καθεμιά 1.971.727 μετοχές από την προσωπική επενδυτική μερίδα του.

Την ίδια ώρα, ο αντιπρόεδρος της γνωστής εταιρίας παιχνιδιών κρατά χαμηλούς τόνους στην προσωπική ζωή του. Ισως αυτός ήταν και ο λόγος που πολλοί παραξενεύτηκαν όταν έμαθαν ότι αγόρασε τη 1.250 τ.μ. βίλα -με εξωτερική πισίνα-, όπου έζησε για κάποια χρόνια το ζεύγος Πέτρος Κωστόπουλος – Τζένη Μπαλατσινού και εκεί έδωσε πάρτι που έγραψαν ιστορία! Μετά τη χρεοκοπία της ΙΜΑΚΟ, το συγκεκριμένο ακίνητο πέρασε το 2013 στο στοκ ακινήτων της Eurobank. Οταν αποφασίστηκε να πουληθεί -δεν βγήκε ποτέ σε πλειστηριασμό-, ο Ευάγγελος Παπαευαγγέλου με σκληρές διαπραγματεύσεις κατάφερε να το αποκτήσει ρίχνοντας το τίμημα κατά τουλάχιστον 500.000 ευρώ.

offer

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η χλιδάτη απόδραση της Σκορδά, την ώρα που το τηλεοπτικό μέλλον της παραμένει αβέβαιο

Η Φαίη στο Ντουμπάι και οι τηλεοπτικοί μνηστήρες αναστενάζουν!...

Η γαλαζοαίματη Ολυμπία και η «χρυσή» κληρονόμος Ευγενία Νιάρχου έβαλαν στο μάτι τον ίδιο άντρα

Η πρόσφατη «γκράντε» εμφάνιση της πριγκίπισσας Ολυμπίας, κόρης του...

Το «κατηγορώ» μητέρας κοριτσιού ΑμεΑ με το σπάνιο νευρολογικό σύνδρομο Rett προς τον Αδωνη Γεωργιάδη

Σοκ προκαλεί σε χιλιάδες ασθενείς αλλά και γονείς παιδιών...

Σάλος με τους «ΛΟΑΤΚΙ ήρωες» του 1821 – Ακυρώθηκε το πάρτι-παρωδία σε gay club της Αθήνας

Την ηρωίδα της Επανάστασης του 1821 Λασκαρίνα Μπουμπουλίνα χλευάζει...

Φωτογράφος ήρθε μια ανάσα με τον φακό της με το φερόμενο ως τέρας του Λοχ Νες

Την πιο καθαρή και πιο κοντινή φωτογραφία από το...