Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Κεραυνοβόλος έρωτας για τον Κασσελάκη

Εχασε τα πρωτεία στην αγάπη του συζύγου του ο...

Βίκυ Χατζηβασιλείου: Ρούχα από δεύτερο χέρι; Ποτέ!

Δεν φοράει ποτέ ρούχα από δεύτερο χέρι η Βίκυ...

Η ηθοποιός Εφη Παπαθεοδώρου είπε «αντίο» στον ΣΥΡΙΖΑ και στηρίζει Νέα Αριστερά

Είπε «αντίο» στον ΣΥΡΙΖΑ και στέκεται στο πλάι του...

Σάσα Μπάστα: Ποιους τσάκωσε ο φακός στα γενέθλια της τραγουδίστριας

Glamorous γενέθλια για τη Σάσα Μπάστα. Η γνωστή τραγουδίστρια...

«Sex drive» για το βιονικό πέος

❱❱ Εμφύτευμα σε 44χρονο θα τον κάνει να νιώσει για πρώτη φορά «κανονικός» άνδραςΠανέτοιμος για το πρώτο test drive του βιονικού πέους του, που θα του χαρίσει στύση διάρκειας 10 ημερών, είναι ένας 44χρονος Βρετανός, ο οποίος γεννήθηκε χωρίς γεννητικά όργανα και δεν έχει γνωρίσει ποτέ τη χαρά του σεξ.

Ο Αντριου Γουάρντλ, ο οποίος υποβλήθηκε την περασμένη Παρασκευή στο τελικό στάδιο της εμφύτευσης ενός βιονικού πέους αξίας 57.000 ευρώ, πήρε το πράσινο φως από τους γιατρούς του University Hospital London να χάσει την παρθενιά του.

Σε πρώτη φάση ο 44χρονος άνδρας θα αποκτήσει «δοκιμαστική» στύση διάρκειας περίπου 10 ημερών. Αφότου το εμφύτευμα ξεφουσκώσει και επανέλθει στην αρχική του μορφή, θα πρέπει να περιμένει άλλες έξι εβδομάδες προτού τελικά έρθει σε σεξουαλική επαφή με την επί σειρά ετών σύντροφό του Φέντρα Φαμπιάν.

Η επιτυχημένη φαλλοπλαστική, η οποία περιλαμβάνει την εμφύτευση μιας αντλίας που θα επιτρέπει τη στύση, θα κάνει επιτέλους τον Γουάρντλ να αισθανθεί σαν όλους τους άλλους άντρες. Ηδη, μάλιστα, αισθάνεται διαφορετικός.

Μισός άνθρωπος, μισός ρομπότ

«Αισθάνομαι καλά, γιατί μου έχουν δώσει παυσίπονα, αλλά είμαι σίγουρος ότι θα πονέσω λίγο αργότερα. Αισθάνομαι, όμως, διαφορετικός. Γνωρίζω ότι υπάρχει ένα μηχάνημα μέσα μου, αλλά το αισθάνομαι κομμάτι του εαυτού μου τώρα. Γνωρίζω ότι είμαι μισός άνθρωπος και μισός ρομπότ πια. Σαν βιονικός άνθρωπος. Θα μπορώ να λειτουργώ όμως ακόμα και όταν θα είμαι μεθυσμένος» λέει ο Γουάρντλ, ο οποίος γεννήθηκε με εκστροφή ουροδόχου κύστης, μια σπάνια πάθηση που επηρεάζει 1 στα 20.000.000 άτομα.

Η σπάνια γενετική ανωμαλία του, που είχε ως αποτέλεσμα να γεννηθεί με έναν όρχι αλλά χωρίς πέος, του προκάλεσε σοβαρά ψυχολογικά προβλήματα, με αποτέλεσμα το 2012 να οδηγηθεί σε απόπειρα αυτοκτονίας.

Τη λύση έδωσε ένας γιατρός, ο οποίος τον παρέπεμψε σε μια ομάδα ειδικών στο Λονδίνο, ικανών να του χαρίσουν το πολυπόθητο όργανο με τη βοήθεια της επιστήμης. Υστερα από πολλές επεμβάσεις, που περιελάμβαναν ακόμα και τη μεταμόσχευση δέρματος από τα οπίσθιά του στο χέρι του, κατάφερε επιτέλους να δώσει λύση στο πρόβλημά του.

offer

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ο «Satiros II» έριξε αυλαία παρέα με τη Σαπουντζάκη

Φινάλε με γέλιο, συγκίνηση και μια αγκαλιά που συζητήθηκε....

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Υπάλληλοι του δημάρχου Γιάννη Μώραλη τα στελέχη της «Θύρας 7» που συμμετείχαν στη δολοφονία του Λυγγερίδη!

«Μεροκάματα» στον Δήμο Πειραιά επί ημερών Γιάννη Μώραλη έκαναν...

Καρφιά Σολωμού για την Μπάρκα

«Καμπανιά» από τη Μαρία Σολωμού. «Δεν θα πάω ποτέ...

Οι καλεσμένες στην επίδειξη του Paris Valtadoros «έσβησαν» τα μοντέλα

Fashion show και στο... front row παρατηρήθηκε στην επίδειξη...