Δευτέρα, 28 Ιουλίου, 2025

«Σούπερ Ήρωες»: Κυκλοφόρησε το πρώτο teaser και ο Γιάννης Μπέζος αποκαλύπτει...

Οι πραγματικοί ήρωες ζουν ανάμεσά μας. Γιατί κακά τα ψέματα, κάποιες φορές χρειάζεται να είσαι υπερήρωας για να καταφέρεις να βγάλεις την εβδομάδα.

«Δεν μπήκα ποτέ σε καλούπια γι’ αυτό και η συνεργασία μου με...

Ο γνωστός τραγουδιστής σε συνέντευξή του αναφέρθηκε στη συνεργασία του με τον Ηλία Ψινάκη.

«Το ‘χουμε!»: Η νέα εκπομπή του Κώστα Τσουρού στον ΣΚΑΙ

«Το ‘χουμε!»: η ολοκαίνουργια infotainment πρόταση του ΣΚΑΪ έρχεται στο νέο πρόγραμμα του σταθμού με παρουσιαστή τον Κώστα Τσουρό.

Κορίτσια του υπόκοσμου

Πρωταγωνίστρια δημοφιλούς σαπουνόπερας στη Βρετανία είναι η τελευταία χρονικά...

Θα μας φάνε τα φίδια και τα ποντίκια!

❱❱ Ο γολγοθάς του Σπύρου Φωκά που αποκάλυψε η «Espresso» δεν συγκίνησε τους συναδέλφους τουΑπό τον
ΝΙΚΟ ΝΙΚΟΛΙΖΑ

Μπρος γκρεμός, πίσω ρέμα και καμία βοήθεια από πουθενά για τον Σπύρο Φωκά και τη γυναίκα του Λίλιαν Παναγιωτοπούλου.

Μπορεί το δημοσίευμα της «Espresso» που αποκάλυψε το δράμα του ηθοποιού, ο οποίος μετακόμισε σε χωριό της Κορινθίας λόγω οικονομικής δυσπραγίας, να συγκίνησε το πανελλήνιο, ωστόσο κανένας συνάδελφός του δεν τον πήρε τηλέφωνο, όχι για να του προσφέρει χρήματα, αλλά για να του πει δυο λόγια συμπαράστασης.

«Οχι, δεν είχαμε κανένα τηλεφώνημα από κανέναν συνάδελφο» μας δήλωσε με παράπονο ο Σπύρος Φωκάς. «Το σπίτι αυτό είναι σε πολύ άσχημη κατάσταση και μπάζει από παντού. Μπορούν να μπουν ποντίκια και φίδια. Οπως καταλαβαίνετε, η επιβίωσή μας είναι πολύ δύσκολη, όμως δεν υπάρχει και άλλη λύση» πρόσθεσε η σύζυγός του από το Καλαμάκι Κορινθίας, στο ημιτελές σπιτάκι της οποίας έχουν βρει… καταφύγιο.

Οσο για το ενδεχόμενο επιστροφής στην Αθήνα; «Τρελάθηκες; Πώς θα ζήσουμε; Να χρωστάμε πάλι ενοίκια; Και τι θα τρώμε; Προτιμώ εδώ και ας είμαστε σε αυτό το σπιτάκι παρά να χρωστάμε» ανέφερε στην «Espresso» ο ηθοποιός, ο οποίος πριν από τρία χρόνια βρέθηκε στη δυσάρεστη θέση να χρωστάει ενοίκια για το σπίτι όπου διέμενε μαζί με τη σύζυγό του στην Πετρούπολη.

«Εχω μια μικρή σύνταξη των 600 ευρώ. Με αυτά ζούμε και ευτυχώς είμαστε ολιγαρκείς» είχε πει πριν από δύο εβδομάδες στην εφημερίδα μας, αναφερόμενος στον γολγοθά επιβίωσης που ανεβαίνει στη δύση της ζωής του.

Στήριγμά του σε όλον αυτόν τον αγώνα είναι η σύζυγός του Λίλιαν, η οποία δεν έχει μετανιώσει λεπτό που παντρεύτηκε τον Σπύρο Φωκά, παρά τις οικονομικές αντιξοότητες που έχει ζήσει στο πλευρό του.

«Ούτε στιγμή. Ημουν θαυμάστριά του και μετά τον αγάπησα ως τον άνθρωπό μου. Οχι, δεν μετανιώνω ούτε και πρόκειται να μετανιώσω ποτέ. Ο Σπύρος έχει τόσα άλλα καλά στον χαρακτήρα του, που ό,τι και να περάσουμε ξεχνιέται» ανέφερε στην κοινή συνέντευξη που έδωσε με τον σύζυγό της στην εφημερίδα μας.

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η Αννίτα Πάνια ποζάρει στα 55 με μικροσκοπικό μπικίνι

Η Αννίτα Πάνια το Σαββατοκύριακό της έκανε τις βουτιές της φορώντας μαύρο μπικίνι.

Γνωστή παρουσιάστρια κάνει διακοπές στην Πάρο παρέα με τον πατέρα της

Η παρουσιάστρια μόλις έριξε αυλαία για καλοκαίρι η εκπομπή της έφτιαξε βαλίτσες και έφυγε για την Πάρο.

Γεννητούρια στην ελληνική σόουμπιζ: «Τα καταφέραμε γιε μου»

Τρισευτυχισμένη είναι η γνωστή κυρία της σόουμπιζ καθώς έγινε μανούλα για πρώτη φορά.

Φωτεινή Μπαρνασά: Τρόμος για την καλλονή του «My style rocks»

Από τις στιλιστικές δοκιμασίες του «My Style Rocks» στα decks νυχτερινού κέντρου της παραλιακής λεωφόρου και προσεχώς στο στούντιο ηχογράφησης.

Οι κυρίες που ξεχώρισαν με το στιλ τους στο Προεδρικό Μέγαρο

Ούτε οι κυρίες που συνήθως δίνουν χρώμα στην πολιτική ή όπου βρεθούν κατάφεραν να... φωτίσουν το Προεδρικό Μέγαρο στην εκδήλωση του

Η Φαίη Σκορδά με κοντό σορτς φτιάχνει βαλίτσες στο σαλόνι της

Η Φαίη Σκορδά ετοίμασε βαλίτσες για να ξεκινήσει τις διακοπές της.
spot_img
spot_img