Τρίτη, 16 Απριλίου, 2024

Η Μαρίνα Σάττι μίλησε για όλους και για όλα πριν από...

«Ζαριά» με τους δημοσιογράφους έριξε η Μαρίνα Σάττι και......

Το φιλί στο στόμα της Βίσση και του ΛεΠα στην πίστα 35...

Η φιλία, η σχέση, η εκτίμηση και ο σεβασμός...

«Επίσημη» Μαλέσκου στο Open

Σας έλειψε η Μαλέσκου; Αν ναι, τότε θα δείτε...

Βασάλος και Αγγελόπουλος «μονομαχούν» για το ριάλιτι «Exathlon» που έρχεται στην TV

Kαλέ, τι μονομαχία είναι αυτή για το νέο ριάλιτι...

Από τον Αγιο Δομίνικο στα… τηλεοπτικά πλατό

❱❱ Πρώην παίκτες του «Survivor», έτοιμοι να ακολουθήσουν τον δρόμο που χάραξαν Ντάνος και ΒασάλοςΑπό τη
ΜΑΡΙΑ ΑΝΔΡΕΟΥ

Τελικά, από το «Survivor» βρίσκεις δουλειά στην τηλεόραση! Τι κι αν οι συμμετέχοντες φεύγουν από το reality εξαντλημένοι λόγω των αγωνισμάτων και αδυνατισμένοι από την πείνα; Αμέσως μετά τις δοκιμασίες στον Αγιο Δομίνικο μια επαγγελματική πόρτα που οδηγεί στη μικρή οθόνη ανοίγεται μπροστά τους.

Εμπρός, λοιπόν, στον δρόμο που χάραξαν ο Γιώργος Αγγελόπουλος και ο Κωνσταντίνος Βασάλος. Τα δύο γυμνασμένα αγόρια με τα γαλαζοπράσινα μάτια έκαψαν καρδιές μέσα από το reality επιβίωσης. Οι δύο φιναλίστ του πρώτου «Survivor» δεν κέρδισαν απλά ένα χρηματικό έπαθλο και ένα πολυτελές αυτοκίνητο αντίστοιχα.

esr 2906 026 cmykΟ Ντάνος δέχτηκε πρόταση από τον σκηνοθέτη Ανδρέα Γεωργίου και τον παραγωγό Κούλλη Νικολάου και κρατά τη φετινή σεζόν πρωταγωνιστικό ρόλο στο επιτυχημένο σίριαλ του Alpha «Το τατουάζ». Μάλιστα, θα συνεχίσουμε να τον βλέπουμε και την επόμενη τηλεοπτική σεζόν στον ρόλο του Βολιώτη Στέφανου Λαμπίρη.

Η εκπομπή

Από την άλλη, ο Κωνσταντίνος Βασάλος έπιασε μόνιμο στασίδι στην εκπομπή του Σκάι «Survivor Πανόραμα» μαζί με την αγαπημένη του Ευρυδίκη Βαλαβάνη. Κάτι μας λέει ότι αν ο σταθμός φιλοξενήσει το «Survivor 3» ή και το ακόμη πιο σκληρό ριάλιτι επιβίωσης «Exathlon», το όνομα του Κωνσταντίνου θα πέσει σίγουρα στο τραπέζι των συζητήσεων για μία θέση σχολιαστή σε εκπομπή αντίστοιχου ύφους με το «Πανόραμα», αφού και εμπειρία διαθέτει πλέον, αλλά και μόνο που εμφανίζεται στο γυαλί η τηλεθέαση ανεβαίνει, ειδικά στην κατηγορία του γυναικείου τηλεοπτικού κοινού. Στους τυχερούς του «Survivor» συγκαταλέγεται και ο δαιμόνιος επιχειρηματίας από τη Θεσσαλονίκη Ορέστης Τσανγκ, ο οποίος θα παρουσιάσει -εκτός απροόπτου- το καλοκαιρινό τηλεπαιχνίδι του Σκάι «Σκάσε και κολύμπα», το οποίο θα γυριστεί στον Αγιο Κοσμά. Πρόκειται για μια παραγωγή με αθλήματα δίπλα στη θάλασσα, που θα θυμίζει το «Wipeout».

Σύμφωνα με πληροφορίες, στο «Σκάσε και κολύμπα» θα πάρουν μέρος και αρκετοί από τους παίκτες του «Survivor 2». Ανάμεσά τους δεν θα είναι μάλλον ο Νάσος Παπαργυρόπουλος, ο οποίος -όπως διέρρευσε- θα ασχοληθεί εκ νέου με την υποκριτική, σε έναν βασικό ρόλο στο νέο σίριαλ που έχει στα σκαριά το κανάλι του Φαλήρου, το οποίο βασίζεται στο ξένο σίριαλ «Pobres Rico». Τη διασκευή του σεναρίου έχει αναλάβει η Ρένα Ρίγγα και τη σκηνοθεσία ο Στέφανος Μπλέτσος. Οσο για τους πρωταγωνιστές, θα είναι ο Κώστας Κόκλας και ο Δημήτρης Κουρούμπαλης. Η Λάουρα Νάργες, από την άλλη μεριά, θα επιστρέψει τον Σεπτέμβριο στα παρασκήνια του «The Voice of Greece» με παρουσιαστή τον Γιώργο Καπουτζίδη.

Η ξανθιά που άφησε το αποτύπωμά της στο πρώτο «Survivor» θα μεταφέρει και πάλι τους τηλεθεατές στο κλίμα του backstage του σόου ταλέντων. Τέλος, ο πολυσυζητημένος Γιάννης Σπαλιάρας, γνωστός και ως «Mr 4.000», αναμένεται να ενταχθεί στο πάνελ της νέας πρωινής καλοκαιρινής ψυχαγωγικής εκπομπής του ΑΝΤ1 με τη Νικολέτα Ράλλη και τον Νίκο Αναδιώτη.

offer

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

«Ολα στον αέρα» από τη Ζευγαρά

Η Λένα Ζευγαρά, η οποία παρασύρει με τις ερμηνείες...

Κατερίνα Λιόλιου: Αυτός είναι ο νέος της σύντροφος

Το «Κατερινάκι του» είναι η αγάπη του! Το τελευταίο...

Η περιπέτεια του πατέρα του Τζέιμς Καφετζή

Ποιος Τζέιμς; Ο πατέρας του, ο Λευτέρης, είναι ο...

«Σύμμαχος» του Καρβέλα ο Λαζόπουλος

Τη περιβόητη συνέντευξη του Νίκου Καρβέλα στη Νίκη Λυμπεράκη...

Τελετές σατανισμού στη «σκιά» του ιερού βράχου της Ακρόπολης

Μια πολύ ιδιαίτερη καταγγελία έφτασε πριν από λίγες μέρες...

Νοσοκόμα επιστρέφει στις ταινίες πορνό έπειτα από 15 χρόνια αποχής…

Επιστρέφει στις «ρίζες» της η 38χρονη Σάντι Σάμερς, που...

Μπαμ στην TV με τη Μαρίνα του «Σκορπιού» και την Πέπη Τσεσμελή

Ολη η αλήθεια για την απολυμένη εργαζόμενη του music...