Τρίτη, 19 Μαρτίου, 2024

Άστραψαν τα φλας σε εκδήλωση εταιρίας ρούχων

Στο event της εταιρίας ρούχων του Νίκολας Γεωργίου συναντήθηκαν...

Η Καρρέρ αποκάλυψε το μυστικό μακροζωίας του Μίμη Πλέσσα

Στα μυστικά μακροζωίας του αγαπημένου της συζύγου Μίμη Πλέσσα...

Η πρωτοποριακή συνεργασία του Lil Koni με το ανθρωποειδές Sophia

Αυτό κι αν είναι είδηση: Ελληνας καλλιτέχνης έκανε ντουέτο...

Aνέστης Μενεξές: Ο party man της Θεσσαλονίκης

Τον Ανέστη Μενεξέ τον γνώρισα ως θαμώνας σε μαγαζί...

«Είναι ιεροσυλία»!

❱❱ Τι λέει η Ευαγγελία Δομάζου, κόρη της αξέχαστης Βίκυς Μοσχολιού, για τη διασκευή του «Ανθρωποι μονάχοι» από την Πέγκυ ΖήναΟι κόρες της Μοσχολιού εναντίον της Πέγκυς Ζήνα! Ενας μυστικός πόλεμος μαίνεται εδώ και μερικές εβδομάδες, με αφορμή τη διασκευή του τραγουδιού της Βίκυς Μοσχολιού «Ανθρωποι μονάχοι», που κυκλοφόρησε πρόσφατα η τραγουδίστρια. 

«Μας ζήτησαν άδεια για να βάλουν στην αρχή της διασκευής αυτής του “Ανθρωποι μονάχοι” τη φωνή της μητέρας μας κι εμείς το αρνηθήκαμε. Θεωρώ ότι είναι ιεροσυλία για τέτοια κομμάτια να τα πειράζουμε και να τα αλλοιώνουμε. Και θα το πράξουμε φυσικά σε κάθε τέτοιου είδους ενέργειες, προκειμένου να διαφυλάξουμε τη μνήμη της μητέρας μας» αναφέρει στην «Espresso» η μικρότερη κόρη της αείμνηστης τραγουδίστριας Ευαγγελία Δομάζου.

Ολα άρχισαν όταν η εταιρία Minos EMI έστειλε στις αδελφές Ευαγγελία και Ράνια Δομάζου, που εκπροσωπούν τη Βίκυ Μοσχολιού, μια επιστολή για να βάλει την εισαγωγή του τραγουδιού με τη φωνή της μεγάλης ερμηνεύτριας σε μια νέα διασκευή του «Ανθρωποι μονάχοι», το οποίο έχουν γράψει ο Γιάννης Σπανός και ο Γιάννης Καλαμίτσης. Το τραγούδι, που ήδη βρίσκεται στο YouTube, αλλά ακούστηκε και στα μουσικά βραβεία MAD, εκτός από τη φωνή της Πέγκυς Ζήνα που το ερμηνεύει, έχει στοιχεία ραπ αλλά και έναν νεαρό τενόρο που ερμηνεύει στίχους στα ιταλικά (Πέγκυ Ζήνα Ft ΚΑΤΑ & Σταύρος Σαλαμπασόπουλος).

«Λυπάμαι»

Οταν το αρχικό demo έφτασε στα χέρια των δύο γυναικών, η αντίδραση ήταν άμεση προς τη δισκογραφική. «Δεν αντιπροσωπεύει σε τίποτα τη μητέρα μας και δεν επιτρέπουμε να ακουστεί η φωνή της μητέρας μας σε αυτήν τη διασκευή» είπαν, ενώ αμέσως μετά η μικρότερη κόρη της σπουδαίας Μοσχολιού Ευαγγελία, με post της στο facebook, αλλά και η εγγονή της Βίκυ Μπαφίτη που διαχειρίζεται τη σελίδα της Βίκυς Μοσχολιού, έβαλαν εναντίον της Πέγκυς Ζήνα «φωτογραφίζοντάς» τη: «Ενα τραγούδι-ύμνος απ’ τη φωνή της μητέρας μου. Μια τραγουδίστρια αποφάσισε να το βγάλει στη δισκογραφία με διασκευή ραπ ακούσματος, έναν τενόρο κι εκείνη να λέει το ρεφρέν. Λυπάμαι».

Ωστόσο, το τραγούδι κυκλοφόρησε χωρίς τη φωνή της γυναίκας που το απογείωσε στην εισαγωγή και οι δύο αδελφές «ξαναχτύπησαν» στο facebook: «Δυστυχώς, παρόλη την κάθετη άρνηση των νόμιμων κληρονόμων, θα βγει ένα κλασικό τραγούδι που τραγούδησε και έκανε επιτυχία η Βίκυ Μοσχολιού. Ενα αλλοιωμένο τραγούδι, σύμφωνα με τις σύγχρονες επιτάξεις της κοινωνίας όπου ζούμε. Τελικά όλα ισοπεδώνονται σήμερα!».

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η Ελένη Προκοπίου αγκαζέ με τον Δημήτρη της

Μια σπάνια εμφάνιση από μια ακριβοθώρητη ηθοποιό. Τη σπουδαία...

Η διπλή gay ζωή γόνου εφοπλιστή

Νέος, όμορφος, γόνος εφοπλιστικής οικογένειας και ιδιαίτερα προβεβλημένος όχι...

Η Καρρέρ αποκάλυψε το μυστικό μακροζωίας του Μίμη Πλέσσα

Στα μυστικά μακροζωίας του αγαπημένου της συζύγου Μίμη Πλέσσα...

Ο Νίκος Γαρεφαλάκης, που εμφανίστηκε στο «Κωνσταντίνου και Ελένης», ήταν μέλος στη μαφία των 4 τροχών

«Εχει παρατήσει την υποκριτική κι έχει γίνει άλλος άνθρωπος»...

Ζόρικα τα… πράγματα για τη Χατζίδου

«Δυστυχώς, τα πράγματα είναι λίγο πιο σοβαρά απ’ ό,τι...