Τετάρτη, 17 Απριλίου, 2024

Η Μαρίνα Σάττι μίλησε για όλους και για όλα πριν από...

«Ζαριά» με τους δημοσιογράφους έριξε η Μαρίνα Σάττι και......

Το φιλί στο στόμα της Βίσση και του ΛεΠα στην πίστα 35...

Η φιλία, η σχέση, η εκτίμηση και ο σεβασμός...

«Επίσημη» Μαλέσκου στο Open

Σας έλειψε η Μαλέσκου; Αν ναι, τότε θα δείτε...

Βασάλος και Αγγελόπουλος «μονομαχούν» για το ριάλιτι «Exathlon» που έρχεται στην TV

Kαλέ, τι μονομαχία είναι αυτή για το νέο ριάλιτι...

Νυφούλα η Παραντί

❱❱ Η πρώην σύντροφος του Τζόνι Ντεπ παντρεύτηκε τον εκλεκτό της καρδιάς της Σαμουέλ ΜπενσετρίΗ εβδομάδα που άρχισε με αγωνία για τη Γαλλίδα τραγουδίστρια και ηθοποιό Βανέσα Παραντί τελείωσε με ένα ευτυχές γεγονός. 

Η πρώην σύντροφος του Τζόνι Ντεπ (ένθετη φωτό), αφού πέρασε αναστάτωση με την υγεία του 16χρονου γιου τους, Τζακ, ο οποίος, σύμφωνα με έντονη φημολογία που κυκλοφόρησε την Τετάρτη, είχε ένα σοβαρό πρόβλημα υγείας, παντρεύτηκε το Σάββατο τον εκλεκτό της καρδιάς της, Σαμουέλ Μπενσετρί.

spl1551936 007Το ζευγάρι, που ερωτεύτηκε στα πλατό των γυρισμάτων της ταινίας «Chien» το 2016, ενώθηκε και επισήμως με τα δεσμά του γάμου στο δημαρχείο του Σεν Σιμεόν, μιας πόλης ανατολικά του Παρισιού.

Στις φωτογραφίες που δημοσιεύει η γαλλική εφημερίδα «Le Parisien» η 45χρονη ηθοποιός φαίνεται να φοράει ένα λευκό φόρεμα και πέπλο στα μαλλιά, τα οποία ήταν στολισμένα με μοβ λουλούδια. Η επιλογή του πέπλου για έναν πολιτικό γάμο ήταν προφανώς ο δικός της τρόπος να γιορτάσει τον πρώτο γάμο της ζωής της, αφού με τον Τζόνι Ντεπ, παρά το γεγονός ότι έμειναν μαζί 14 χρόνια και απέκτησαν δύο παιδιά, δεν παντρεύτηκαν ποτέ.

Καριέρα μοντέλου

Μεταξύ των καλεσμένων που έραναν το ζευγάρι με λουλούδια κατά την έξοδό του από το δημαρχείο ήταν η 19χρονη κόρη της Λίλι Ρόουζ, η οποία ακολουθεί καριέρα μοντέλου και είχε επίσης μοβ λουλούδια στα μαλλιά της.

Απών, ωστόσο, ήταν ο 16χρονος γιος της Τζακ Ντεπ ο Τρίτος, που φέρεται ότι αναρρώνει και είναι καλά, σύμφωνα με το σχετικό ρεπορτάζ του αμερικανικού περιοδικού «People», έπειτα από ένα πρόβλημα υγείας το οποίο δεν έχει διευκρινιστεί, αλλά φαίνεται ότι προκάλεσε συναγερμό στην οικογένεια.

Ενδεικτικό είναι ότι την Τρίτη το βράδυ η Παραντί δεν παρέστη στην πρεμιέρα της νέας ταινίας της «Knife + heart», για να είναι στο πλευρό του εφήβου. Μάλιστα, όταν ο σκηνοθέτης της ταινίας Γιαν Γκονζάλες ερωτήθηκε για την απουσία της, δήλωσε ότι η ηθοποιός «είχε κάποια κακά νέα». Οπως όλα δείχνουν, ωστόσο, όποιο και να ήταν το πρόβλημα του Τζακ ξεπεράστηκε.

offer

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

«Ολα στον αέρα» από τη Ζευγαρά

Η Λένα Ζευγαρά, η οποία παρασύρει με τις ερμηνείες...

Η περιπέτεια του πατέρα του Τζέιμς Καφετζή

Ποιος Τζέιμς; Ο πατέρας του, ο Λευτέρης, είναι ο...

Η μισή ελληνική τηλεόραση (από παρουσιαστές μέχρι ηθοποιούς) φλερτάρει με την Ευρωβουλή!

«Φώτα, κάμερα, πάμε!» είναι το σύνθημα των ευρωεκλογών 2024...

«Σύμμαχος» του Καρβέλα ο Λαζόπουλος

Τη περιβόητη συνέντευξη του Νίκου Καρβέλα στη Νίκη Λυμπεράκη...

Διπλός Λιάγκας στον ΑΝΤ1

Ο Γιώργος Λιάγκας όλα τα σφάζει, όλα τα μαχαιρώνει!...

Κατερίνα Λιόλιου: Αυτός είναι ο νέος της σύντροφος

Το «Κατερινάκι του» είναι η αγάπη του! Το τελευταίο...