Κυριακή, 21 Δεκεμβρίου, 2025

Γιώργος Γιαννόπουλος για το «Σόι σου»: «Είναι ευτυχία και ευλογία αυτή...

«Είναι ευτυχία και ευλογία η συγκυρία αυτής της σειράς»,...

Στο νοσοκομείο ο Λευτέρης Πανταζής

Ο Λευτέρης Πανταζής μία ανάσα πριν τα Χριστούγεννα μπήκε...

«Σκυταλοδρομία» προσφοράς με τη dream team του ΑΝΤ1

Για περισσότερα από 35 χρόνια ο ΑΝΤ1 ενημερώνει, ψυχαγωγεί αλλά  βάζει παράλληλα και στο επίκεντρο της αποστολής του την κοινωνική προσφορά.

Διπλή «βόμβα» στον ΑΝΤ1 με Μενεγάκη και Κορομηλά

Σαν βόμβα έπεσε στη μιντιακή αγορά η σοβαρή πιθανότητα...

ΣΤΗ… ΣΕΝΤΡΑ: Ο Ραφαήλ («Hell’s Kitchen»)

❱❱ Καλά καλά δεν πρόλαβε να στεφθεί νικητής του ριάλιτι μαγειρικής «Hell’s Kitchen» ο γλυκύτατος Ραφαήλ Τσακίρης και ξεκίνησε τις… … ακαταλαβίστικες δηλώσεις – για να μην τις χαρακτηρίσουμε κάπως αλλιώς και πικραθεί. Ιδιαίτερη εντύπωση μας προκάλεσαν όσα είπε ο νεαρός σεφ στον ΑΡΤ FM και τον Λάζο Μαντικό.

Ο Ραφαήλ, ο οποίος, ώσπου να μπει στο παιχνίδι, το γνώριζαν μόνο οι δικοί του και οι φίλοι του, έφτασε στο σημείο να δηλώσει: «Θα μαγείρευα στη Φαίη Σκορδά, με τραβάει περισσότερο ο χαρακτήρας της από την Ελένη Μενεγάκη».

Για να καταλάβουμε, έχει κάνει τόση παρέα και με τις δύο παρουσιάστριες, που είναι σε θέση να μας πει ποια προτιμά; Και, αν ναι, ποια στοιχεία του χαρακτήρα της Φαίης τού αρέσουν και ποια τον ενοχλούν πάνω στην Ελένη; Παναγία μου, κάτι παθαίνουν -δεν εξηγείται διαφορετικά- τα παιδιά των ριάλιτι, που αμολάνε τη μια κοτσάνα μετά την άλλη ύστερα από τη συμμετοχή τους! Και τώρα που το σκεφτόμαστε, για πείτε μας, κύριε Τσακίρη, σε ποιους… χαρακτήρες απευθύνεται η μαγειρική σας, για να ξέρουμε ποιοι θα είναι οι τυχεροί που θα δοκιμάσουν τα φαγητά σας; Το άλλο «μαργαριτάρι» που πέταξε ο νικητής, που κέρδισε μια θέση στην κουζίνα του Botrini’s Restaurant και χρηματικό έπαθλο αξίας 30.000 ευρώ, είναι: «Θα έβαζα συμμετοχή ξανά σε ένα ριάλιτι, αλλά όχι ως παίχτης»!

Δηλαδή, ως τι; Ως κριτής, ως παρουσιαστής, ως σκηνοθέτης ή ως παραγωγός; Διαλέξτε ρόλο και κανείς δεν χάνεται σ’ αυτή την τραγική τηλεοπτική πραγματικότητα, όπου όλοι δηλώνουν έτοιμοι για τα πάντα! Κρίμα, κύριε Τσακίρη, γιατί ένα πράγμα που είχαμε ξεχωρίσει σε εσάς ήταν η ταπεινότητα του χαρακτήρα σας, την οποία ευχόμαστε -έστω και έπειτα από αυτά τα ατοπήματα- να μη χάσετε ποτέ.

spot_img



ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Διπλή «βόμβα» στον ΑΝΤ1 με Μενεγάκη και Κορομηλά

Σαν βόμβα έπεσε στη μιντιακή αγορά η σοβαρή πιθανότητα...

Στο νοσοκομείο ο Λευτέρης Πανταζής

Ο Λευτέρης Πανταζής μία ανάσα πριν τα Χριστούγεννα μπήκε...

Κατερίνα Λέχου και Καλλιόπη Χάσκα έγιναν άνω κάτω στο πάρτι του Νίκου Ψαρρά

Μπορεί στη θρυλική «Μάγισσα» του ΑΝΤ1 να ένωσαν τις...

Η Κατερίνα χτυπά κόκκινο στα social media

Λίγο μετά την κυκλοφορία του «Ακούστε τι μου λέει»...

Νέες μπίζνες στη Σκιάθο για Ντάνο

Για τη μετακόμισή τους στη Σκιάθο και το μαγαζί...

Ο Έλληνας τραγουδιστής που «σαρώνει» τα βραβεία στο εξωτερικό!

Ο Ιορδάνης Αγαπητός, τα τελευταία δέκα χρόνια, έπειτα από πλήθος σπουδαίων συνεργασιών σε Θεσσαλονίκη και Αθήνα







Μποζουκια Αθηνα