Μαλαισιανός 41 ετών παντρεύτηκε 11χρονη

❱❱ Σάλο έχει προκαλέσει στη Μαλαισία ο γάμος ενός 41χρονου άνδρα με μια 11χρονη από την Ταϊλάνδη και μάλιστα με τη σύμφωνη γνώμη των γονέων της. Ο έμπορος ελαστικών Τσε Αμπντούλ Καρίμ Τσε Αμπντούλ Χαμίντ πήρε κρυφά το κορίτσι ως τρίτη σύζυγό του, ωστόσο ο γάμος αποκαλύφθηκε όταν μία από τις άλλες δύο συζύγους του τον «κάρφωσε» στην αστυνομία.

Στη Μαλαισία η νόμιμη ηλικία γάμου είναι τα 18 έτη, όμως οι μουσουλμάνοι κάτω των 16 ετών μπορούν να παντρευτούν, αν λάβουν έγκριση από το θρησκευτικό συμβούλιο και τους γονείς τους.

Στην περίπτωση της 11χρονης, οι γονείς είχαν δώσει τη συγκατάθεσή τους, με την προϋπόθεση ότι το παιδί θα παρέμενε στο σπίτι τους μέχρι τη συμπλήρωση του 16ου έτους ηλικίας του, όμως δεν βρέθηκε κάποιο έγγραφο που να αποδεικνύει ότι υπήρχε η έγκριση και του θρησκευτικού συμβουλίου. Σε περίπτωση που ισχύει κάτι τέτοιο, ο γαμπρός κινδυνεύει να καταδικαστεί σε έξι μήνες φυλάκιση.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ο Γιάννης Παπαμιχαήλ ξεσπάει – «Μιλάμε για την απόλυτη ξεφτίλα»

Ο Γιάννης Παπαμιχαήλ φαίνεται να περνάει δύσκολες στιγμές. Τι συνέβη στον γιο της Αλίκης Βουγιουκλάκη και του Δημήτρη Παπαμιχαήλ;

Έξαλλος ο Λιάγκας: «Η γυναίκα του χαροπαλεύει στη ΜΕΘ και ζητάει 1.000 ευρώ για να μας δώσει συνέντευξη»

«Όπως σας το λέω, η γυναίκα του χαροπαλεύει στη ΜΕΘ και αυτός ζήτησε από τη Γιώτα Κηπουρού και άλλους συναδέλφους 1000 ευρώ»

Κι όμως είναι 60 χρόνων! Αναστατώνει τα πλήθη γνωστή τραγουδίστρια της ελληνικής σόουμπιζ!

Η τραγουδίστρια προσέχει τη διατροφή της ενώ γυμνάζεται συστηματικά και ιδού τα αποτελέσματα!

Αγγελική Ηλιάδη για τον Μπάμπη Λαζαρίδη: «Με κακοποιούσε άσχημα – Φοβόμουν να μη μου πάρει το παιδί»

Η Αγγελική Ηλιάδη προχωρά σε μια βαθιά προσωπική αποκάλυψη,...

Νάρκη στον γάμο της Ελένης – Το τελεσίγραφο από την πεθερά της

Τι συνέβη και μαύρα σύννεφα γέμισαν το σπιτικό της Ελένης και του Ματέο στα βόρεια προάστια;

Αναστασοπούλου – Πανόπουλος: Τα ντουέτα, το κοινό πάρτι γενεθλίων και οι φήμες που φουντώνουν

Η Μαρία Αναστασοπούλου και ο Δημήτρης Πανόπουλος φαίνεται πως...