Τελικός με την ίδια «συνταγή»

❱❱ Το «μενού» για το live φινάλε του φετινού «Survivor» που θα γίνει στο Αλσος Βεΐκου στις 13 Ιουλίου! Τα φαβορί για το έπαθλο των 100.000 €Από τη
ΜΑΡΙΑ ΑΝΔΡΕΟΥ

Παρασκευή και 13 θα διεξαχθεί ο τελικός του «Survivor 2» και μια μέρα νωρίτερα ο ημιτελικός! Και οι δύο εκπομπές θα γίνουν σε ζωντανή μετάδοση από το Αλσος Βεΐκου στο Γαλάτσι, όπως ακριβώς έγινε και πέρυσι, με κεντρικό παρουσιαστή τον Σάκη Τανιμανίδη.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο φετινός τελικός δεν θα έχει πολλές διαφορές με τον περσινό, καθώς συνταγή που έχει πετύχει στο παρελθόν δεν την αλλάζεις. Ωστόσο, πέρυσι η τηλεθέαση του τελικού, με τους Γιώργο Αγγελόπουλο και Μάριο Πρίαμο Ιωαννίδη να αγωνιούν για το αποτέλεσμα, είχε εκτοξευθεί σε ποσοστά-ρεκόρ που έφτασαν ακόμη και το 78,2%, όταν ανακοινώθηκε το όνομα του Ντάνου ως νικητή.

Συγκεκριμένα, ο περσινός τελικός είχε φτάσει στο 60,7% στο σύνολο και 70,6% στο δυναμικό κοινό, που είναι και το αγαπημένο των διαφημιστών. Είναι γεγονός ότι το «Survivor 2» δεν άγγιξε τα ασύλληπτα νούμερα που έκανε το πρώτο «Survivor», καθώς οι τηλεθεατές δεν είχαν πλέον το στοιχείο του καινούργιου, αλλά ούτε και οι παίκτες ήταν τόσο ισχυρές προσωπικότητες όπως οι πρώτοι συμμετέχοντες, αν και ήταν σαφώς πιο γυμνασμένοι.

Τα 30 άτομα που πρωταγωνίστησαν στη μικρή οθόνη έγιναν αντικείμενο συζήτησης σε όλες τις εκπομπές, ενώ η επιστροφή της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου στο αεροδρόμιο «Ελ. Βενιζέλος» από τον εξωτικό Αγιο Δομίνικο έγινε σχεδόν σε live σύνδεση. Το θέμα τώρα είναι ποιος θα κερδίσει το μεγάλο έπαθλο των 100.000 ευρώ και θα κάνει μια καριέρα ανάλογη με αυτή του Ντάνου, ο οποίος έφτασε στο σημείο να παίζει έως και στη δημοφιλή σειρά του Alpha «Το τατουάζ» ως ηθοποιός.

Στον ημιτελικό θα δούμε μέσα από βίντεο όσα συνέβησαν στις καλύβες, στα αγωνίσματα, στα έπαθλα, αλλά και περιστατικά από τον Αγιο Δομίνικο που δεν είδαν το φως της δημοσιότητας, όπως καβγάδες, συγκινητικές στιγμές χαράς και γέλιου, αλλά και σκηνικά πείνας και εξάντλησης. Το αγωνιστικό κομμάτι θα ολοκληρωθεί -ως γνωστόν- στον Αγιο Δομίνικο και οι τρεις καλύτεροι παίκτες θα κάτσουν απέναντι από τον Σάκη Τανιμανίδη περιμένοντας να ακούσουν τη βαθμολογία και το αποτέλεσμα του κοινού.

Νίκες

Από τα μεγάλα φαβορί για τη νίκη θεωρούνται η Κατερίνα Δαλάκα, καθώς έχει σημειώσει τις περισσότερες νίκες στους αγώνες, και ο Ηλίας Γκότσης που έχει χαρακτηριστεί ένας από τους πιο ωραίους και πιο δυνατούς παίκτες. Αυτό δεν σημαίνει ότι η δυναμική Μελίνα Μεταξά, ο αγωνιστής Πάνος Θεοδώρου -που αν και ηλικιακά (36 ετών) είναι ο μεγαλύτερος παίκτης-, ο υπομονετικός Χάρης Γιακουμάτος, ο δυναμικός Νικόλας Αγόρου αλλά και η σταθερή δύναμη Βιργινία Δικαιούλια δεν έχουν πιθανότητες να καθίσουν σε μία από τις καρέκλες.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ο Γιάννης Παπαμιχαήλ ξεσπάει – «Μιλάμε για την απόλυτη ξεφτίλα»

Ο Γιάννης Παπαμιχαήλ φαίνεται να περνάει δύσκολες στιγμές. Τι συνέβη στον γιο της Αλίκης Βουγιουκλάκη και του Δημήτρη Παπαμιχαήλ;

Έξαλλος ο Λιάγκας: «Η γυναίκα του χαροπαλεύει στη ΜΕΘ και ζητάει 1.000 ευρώ για να μας δώσει συνέντευξη»

«Όπως σας το λέω, η γυναίκα του χαροπαλεύει στη ΜΕΘ και αυτός ζήτησε από τη Γιώτα Κηπουρού και άλλους συναδέλφους 1000 ευρώ»

Κι όμως είναι 60 χρόνων! Αναστατώνει τα πλήθη γνωστή τραγουδίστρια της ελληνικής σόουμπιζ!

Η τραγουδίστρια προσέχει τη διατροφή της ενώ γυμνάζεται συστηματικά και ιδού τα αποτελέσματα!

Αγγελική Ηλιάδη για τον Μπάμπη Λαζαρίδη: «Με κακοποιούσε άσχημα – Φοβόμουν να μη μου πάρει το παιδί»

Η Αγγελική Ηλιάδη προχωρά σε μια βαθιά προσωπική αποκάλυψη,...

Νάρκη στον γάμο της Ελένης – Το τελεσίγραφο από την πεθερά της

Τι συνέβη και μαύρα σύννεφα γέμισαν το σπιτικό της Ελένης και του Ματέο στα βόρεια προάστια;

Αναστασοπούλου – Πανόπουλος: Τα ντουέτα, το κοινό πάρτι γενεθλίων και οι φήμες που φουντώνουν

Η Μαρία Αναστασοπούλου και ο Δημήτρης Πανόπουλος φαίνεται πως...