Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024

Στον ναό των Μουσών στην Ακαδημία Πλάτωνος, σύμφωνα με Ιταλούς ερευνητές, ο...

Τον τάφο του Πλάτωνα υποστηρίζουν ότι εντόπισαν στην Αθήνα...

Η Πιερίδη με το νέο αγόρι της

«Ο έρωτας με έρωτα περνάει» λέει ένα λαϊκό διαχρονικό...

Ο τρόπος λειτουργίας του στρατού των χούλιγκαν και τα αντίποινα που οδήγησαν...

Ο «Ιωσήφ», ο μάνατζερ OΜΛΕ του Τρανού, ο «Καρχαρίας»...

Πανικός στο Romeo με Λε-Πα, Κοκκίνου, Μεταξά

Με το δεξί και διώχνοντας κόσμο άρχισαν οι νυχτερινές...

Τελικός με την ίδια «συνταγή»

❱❱ Το «μενού» για το live φινάλε του φετινού «Survivor» που θα γίνει στο Αλσος Βεΐκου στις 13 Ιουλίου! Τα φαβορί για το έπαθλο των 100.000 €Από τη
ΜΑΡΙΑ ΑΝΔΡΕΟΥ

Παρασκευή και 13 θα διεξαχθεί ο τελικός του «Survivor 2» και μια μέρα νωρίτερα ο ημιτελικός! Και οι δύο εκπομπές θα γίνουν σε ζωντανή μετάδοση από το Αλσος Βεΐκου στο Γαλάτσι, όπως ακριβώς έγινε και πέρυσι, με κεντρικό παρουσιαστή τον Σάκη Τανιμανίδη.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο φετινός τελικός δεν θα έχει πολλές διαφορές με τον περσινό, καθώς συνταγή που έχει πετύχει στο παρελθόν δεν την αλλάζεις. Ωστόσο, πέρυσι η τηλεθέαση του τελικού, με τους Γιώργο Αγγελόπουλο και Μάριο Πρίαμο Ιωαννίδη να αγωνιούν για το αποτέλεσμα, είχε εκτοξευθεί σε ποσοστά-ρεκόρ που έφτασαν ακόμη και το 78,2%, όταν ανακοινώθηκε το όνομα του Ντάνου ως νικητή.

Συγκεκριμένα, ο περσινός τελικός είχε φτάσει στο 60,7% στο σύνολο και 70,6% στο δυναμικό κοινό, που είναι και το αγαπημένο των διαφημιστών. Είναι γεγονός ότι το «Survivor 2» δεν άγγιξε τα ασύλληπτα νούμερα που έκανε το πρώτο «Survivor», καθώς οι τηλεθεατές δεν είχαν πλέον το στοιχείο του καινούργιου, αλλά ούτε και οι παίκτες ήταν τόσο ισχυρές προσωπικότητες όπως οι πρώτοι συμμετέχοντες, αν και ήταν σαφώς πιο γυμνασμένοι.

Τα 30 άτομα που πρωταγωνίστησαν στη μικρή οθόνη έγιναν αντικείμενο συζήτησης σε όλες τις εκπομπές, ενώ η επιστροφή της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου στο αεροδρόμιο «Ελ. Βενιζέλος» από τον εξωτικό Αγιο Δομίνικο έγινε σχεδόν σε live σύνδεση. Το θέμα τώρα είναι ποιος θα κερδίσει το μεγάλο έπαθλο των 100.000 ευρώ και θα κάνει μια καριέρα ανάλογη με αυτή του Ντάνου, ο οποίος έφτασε στο σημείο να παίζει έως και στη δημοφιλή σειρά του Alpha «Το τατουάζ» ως ηθοποιός.

Στον ημιτελικό θα δούμε μέσα από βίντεο όσα συνέβησαν στις καλύβες, στα αγωνίσματα, στα έπαθλα, αλλά και περιστατικά από τον Αγιο Δομίνικο που δεν είδαν το φως της δημοσιότητας, όπως καβγάδες, συγκινητικές στιγμές χαράς και γέλιου, αλλά και σκηνικά πείνας και εξάντλησης. Το αγωνιστικό κομμάτι θα ολοκληρωθεί -ως γνωστόν- στον Αγιο Δομίνικο και οι τρεις καλύτεροι παίκτες θα κάτσουν απέναντι από τον Σάκη Τανιμανίδη περιμένοντας να ακούσουν τη βαθμολογία και το αποτέλεσμα του κοινού.

Νίκες

Από τα μεγάλα φαβορί για τη νίκη θεωρούνται η Κατερίνα Δαλάκα, καθώς έχει σημειώσει τις περισσότερες νίκες στους αγώνες, και ο Ηλίας Γκότσης που έχει χαρακτηριστεί ένας από τους πιο ωραίους και πιο δυνατούς παίκτες. Αυτό δεν σημαίνει ότι η δυναμική Μελίνα Μεταξά, ο αγωνιστής Πάνος Θεοδώρου -που αν και ηλικιακά (36 ετών) είναι ο μεγαλύτερος παίκτης-, ο υπομονετικός Χάρης Γιακουμάτος, ο δυναμικός Νικόλας Αγόρου αλλά και η σταθερή δύναμη Βιργινία Δικαιούλια δεν έχουν πιθανότητες να καθίσουν σε μία από τις καρέκλες.

offer

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Μπηχτές Μαραντίνη για χωρισμό και συνεπιμέλεια

Ο Θοδωρής Μαραντίνης έδωσε συνέντευξη στη «Real Life», μίλησε...

Ανδρέας Ανδρεόπουλος: Ο ηθοποιός άφησε το Σπίτι του Ηθοποιού και στέκεται πάλι όρθιος

Νέα ζωή για τον Τίμο Δράκο της θρυλικής τηλεοπτικής...

Στα χέρια της ΕΛ.ΑΣ. ο μάνατζερ του τράπερ Trannos για όσα έγιναν στου Ρέντη

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις από την αστυνομική επιχείρηση «μαμούθ»...

Στο σφυρί η «Κόμισσα» του Γεωργούλη που φωνάζει για την αθωότητά του

Αντιμέτωπη με το… σφυρί βρίσκεται δεύτερη φορά σε διάστημα...

Η Πωλίνα Σανταλοβάκη έδωσε σημεία ζωής

Ενώ είναι μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας η...

Ο μάνατζερ του τράπερ Τrannos καταγγέλλει απαγωγή από την ΕΛ.ΑΣ.

Θύμα άγριου ξυλοδαρμού καταγγέλλει ότι έπεσε ο μάνατζερ του...

Η Μπόμπα δεν γλίτωσε ούτε αυτή τη φορά τη διαδικτυακή γιούχα

Πρόκειται για χάρισμα και οφείλουμε να τους το αναγνωρίσουμε!...