ΣΤΗ… ΣΕΝΤΡΑ: Ο Δημήτρης Ουγγαρέζος

❱❱ «Θα ήθελα να κάνω κάτι δικό μου, όπως είχα κάνει το “Minute to win it”, που είχε πάει πάρα πολύ καλά, δόξα τω Θεώ, τότε στο Mega». Πόσα εγωιστικά νοήματα μπορεί να κρύβει η δήλωση του Δημήτρη Ουγγαρέζου στην εκπομπή «Φτιάξε καφέ… να στα πω» της Κατερίνας Καινούργιου; Αμέτρητα, είναι η απάντηση.

Πρώτον, να θυμίσουμε στον κ. Ουγγαρέζο ότι το «Minute to win it» -μια παραγωγή του 2012- δεν ήταν δικό του αλλά του καναλιού που είχε εξασφαλίσει τα δικαιώματα. Δεύτερον, ήταν ένα παιχνίδι στο οποίο υπήρξε απλά ο παρουσιαστής, από Φεβρουάριο έως Ιούνιο, όταν έριξε αυλαία, και τίποτε άλλο.

Τα παιχνίδια, κύριε Ουγγαρέζο, δεν τα κάνουν οι παρουσιαστές, σ’ έναν βαθμό καθώς το γενικότερο project κάνει τους τηλεθεατές να τα αγαπήσουν ή όχι. Τρίτον, εκτός από εσάς στο συγκεκριμένο πρόγραμμα εργαζόταν και μια σειρά άλλων επαγγελματιών που δούλεψαν περισσότερο, ώστε να έχει την επιτυχία για την οποία εσείς σήμερα υπερηφανεύεστε. Τέταρτον, αν δεν ήταν το «Minute to win it», αναρωτιόμαστε τι άλλο πετυχημένο θα είχατε να μας πείτε πως παρουσιάσατε στη… μεγάλη σας καριέρα, που μετρά μόλις από το 2009, όταν ξεκινούσατε στο «Ομορφος κόσμος το πρωί» δίπλα στον Νίκο Παπαδάκη, στη Δούκισσα Νομικού, στην Κατερίνα Καινούργιου και τη Μαρία Αραμπατζή.

Από τότε και έως σήμερα μόνο το «Minute to win it» θυμάστε και καλά κάνετε, αφού όλα τα υπόλοιπα προγράμματα στα οποία ήσασταν συμπαρουσιαστής ή πανελίστας σημείωσαν μέχρι και αρνητικά ποσοστά τηλεθέασης. Να θυμηθούμε, φυσικά και το «Spata live» στον ΑΝΤ1 που παρουσιάσατε μαζί με τη Μαίρη Συνατσάκη το 2015, που, ενώ όλοι περίμεναν μια μεγάλη επιτυχία, τα νούμερα τηλεθέασης κινούνταν τις περισσότερες ημέρες κάτω από τη βάση, με αποτέλεσμα η εκπομπή να κοπεί πρόωρα.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

«Φως στο τούνελ» για τον ηθοποιό Άγγελο Αντωνόπουλο

Ανησυχία στον καλλιτεχνικό κόσμο έχει προκαλέσει η «εξαφάνιση» ενός...

Αφροδίτη Γραμμέλη: Χέρι χέρι με τον νέο της σύντροφο – Το τρυφερό στιγμιότυπο

Μια όμορφη περίοδο φαίνεται πως διανύει στην προσωπική της...

Κατερίνα Παναγοπούλου: Το «αντίο» που λύγισε τους πάντες – «Ένα μόνο δεν σου συγχωρώ»

Με λόγια που «σπάνε» την καρδιά, η Κατερίνα Παναγοπούλου...

Τα «έσπασε» στη Βανδή παρέα με τον κούκλο γιο της

Η ίδια πόσταρε φωτογραφίες και έγραψε: «Μα τι βραδιά κι αυτή! Ξημερώσαμε! Πάντα τέτοιες χαρές εύχομαι σε όλο το κόσμο!

Ο Μπισμπίκης junior έφυγε μόνος για το πρώτο του ταξίδι – Το συγκινητικό μήνυμα της Κωνσταντίνας Μπεκιάρη

Η Κωνσταντίνα Μπεκιάρη το πρωί της Πέμπτης συνόδευσε τον γιο της, Μιχάλη στο αεροδρόμιο για να φύγει ταξίδι με την ομάδα μπάσκετ που παίζει.

Δημήτρης Στάμου: Θυμάστε τον παρουσιαστή ειδήσεων του ΑΝΤ1 – Δείτε πώς είναι σήμερα

Ο Δημήτρης Στάμου υπήρξε παρουσιαστής δελτίου ειδήσεων του ΑΝΤ1 επί σειρά ετών αλλά εδώ και 15 χρόνια έχει αφήσει πίσω του την τηλεόραση.

Κατερίνα Καινούργιου: Νέες φωτογραφίες από τα γενέθλιά της – Η πιπίλα και τα ροζ τριαντάφυλλα

Ξεχωριστή ήταν η Παρασκευή για την Κατερίνα Καινούργιου, καθώς...